Hipotensiune arterială sau tensiunii arteriale

Hipotensiune arterială sau tensiunii arteriale

Hypotension
Hypotension

Ce este hipotensiunea arterială

Hipotensiune arterială sau tensiune arterială scăzută arterială a fost mai mic decât în ​​mod normal a tensiunii arteriale, preconizată pentru fiecare persoană, în anumite condiții, și este un termen relativ. Pentru a determina hipotensiune arterială trebuie să stabilească mai întâi valoarea tensiunii arteriale la acea persoană, luând în considerare activitatea, vârsta, medicamente care utilizările și de sănătate. Pentru a înțelege hipotensiune arterială trebuie să înțeleagă mai întâi ce este tensiunea arterială. Tensiunea arterială este forța cu care sângele împinge peretii arterelor. Tensiunea arterială este citit de două numere, primul este mai mare tensiunii arteriale sistolice și a doua este o presiune arterială diastolică mai mică. Tensiunii arteriale sistolice este presiunea din artere în momentul în inima plină arterelor cu sânge. Tensiunii arteriale diastolice este presiunea din artere atunci când inima se odihneste. Lectură a tensiunii arteriale este în milimetri de mercur sau (mm Hg). Tensiunii arteriale Optilamaln la persoanele sănătoase este de 120/80 mm Hg. Tensiunii arteriale sau hipotensiune arterială poate fi considerată o presiune arterială, care este sub Hg 90/60 mm, care cauzeaza probleme. Unii oameni au mereu hipotensiune arterială, dar acest lucru este normal pentru ei și nu le provoca probleme.

Simptomele de hipotensiune arterială


Tensiunii arteriale persistente aproape niciodată nu provoacă tulburări grave de sănătate, deoarece organismul se adapteze la el și nu prezintă nici un simptom. Problema apare cu hipotensiune arterială bruscă se întâmplă atunci când creierul și alte organe vitale pierd oferta lor de sange si nu au timp să se adapteze. În cazul în care o scădere bruscă a tensiunii arteriale a pacienților se simt amețeli oboseală,, insomnie, depresie, tulburări de vedere, lipsa de concentrare, ameteli, deshidratare, sincopă, greață, senzație de palpitații severe, respirație superficială, transpirații și altele, în funcție de hipotensiune arterială care se vorbește despre.

Hipotensiune arterială primară este o presiune permanentă de scăzut încât nu putem găsi cauza, dar factorii genetici au un impact, zona geografică, nutriție, de stres, activitatea fizică și greutatea corporală. Hipotensiune arterială primară este numit, de asemenea, idiopatică hipotensiune arterială, hipotensiune arterială sau hipotensiune arterială esențială constituțional. Hipotensiune arterială primară este cea mai frecventă în rândul lui tânără și subțire, dar este inofensiv și poate ajuta cu boli care sunt cauzate de tensiunea arterială ridicată, cum ar fi rigidizarea arterelor, infarct miocardic, accident vascular cerebral si altele.

Hipotensiune arterială secundară este scăderea tensiunii arteriale cauzate de sângerare, deshidratare, infecții, atac de cord, tulburari de ritm cardiac, pericarditi, aritmie, sarcina, reacție alergică, accident vascular cerebral, șoc, anxietate, hipovolemie, hyponatriaemia, boala Parkinson, dializa, arsuri, leziuni ale coloanei vertebrale , diabet zaharat și și introducerea unor anumite medicamente, cum ar fi medicamente pentru depresie și insomnie, medicamente pentru a reglementa aritmie cardiacă, hipertensiune arterială medicamente pentru reglementarea, diuretice, beta-blocante și altele.

Hipotensiune arterială ortostatică sau hipotensiunea arterială posturală este scăderea tensiunii arteriale care apare după luarea unei poziții în picioare sau stretching. Hipotensiune arterială ortostatică poate să apară la orice pacient, aceasta se datorează retragerii de sânge pentru a corpului mai mica in timpul pana rapidă în picioare sau stretching. Hipotensiune arterială ortostatică este cauzată de gravitație, așa cum tinde să membrelor inferioare și pune presiune pe vene cauzează scaderea fluxului de sange si a tensiunii arteriale. Hipotensiune arterială ortostatică, care este cauzat de boala, conditie sau anumite medicamente se numește hipotensiune arterială ortostatică secundară. Hipotensiune arterială ortostatică idiopatică este hipotensiunea arterială ortostatică că nu putem determina originea, si este de multe ori un indicator de tulburari functionale, în anumite părți ale sistemului nervos.

Hipotensiune arterială postprandială este scăderea tensiunii arteriale care apare la unele persoane dupa ce mananca. Hipotensiune arterială postprandială apare mai frecvent la persoanele în vârstă cu tensiune arterială crescută și persoanelor în vârstă cu tulburări ale sistemului nervos. Hipotensiune arterială postprandială apare după mese, deoarece fluxul de sânge la nivelul organelor abdominale în timpul digestiei, ceea ce duce la o reducere a sumei de sânge restul corpului și scăderea tensiunii arteriale. Persoanele cu hipotensiune arterială postprandială nu ar trebui sa utilizat medicamente antihipertensive, înainte de mese și după mese trebuie să stea jos. Ingestia de înaltă carbohidrați poate agrava hipotensiunea arterială postprandiale.

Diagnosticul de hipotensiune arterială

În primul rând avem nevoie pentru a determina dacă sunt îndeplinite condițiile pentru hipotensiune arterială secundară, cum ar fi boala sau de medicamente care cauzează hipotensiune arterială secundară. După revizuirea intregului organism, este necesar să se măsoare în mod repetat a tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace la culcat, stând în picioare și poziția. Testele de laborator pentru hipotensiune arterială sunt reduse la o hemogramă completă, glucoza din sânge și funcția renală. După aceea, se recomandă măsurarea tensiunii arteriale pe o perioadă lungă de 24-48h, în timpul activităților zilnice cu ajutorul a tensiunii arteriale stent. În plus față de aceste teste pot fi utilizate pentru monitorizarea ECG ritmului cardiac, ecocardiografie, test de stres și altele.

Tratamentul hipotensiunii arteriale

Tratamentul hipotensiunii arteriale nu este necesară în cazul în care tensiunea arterială scăzută nu cauzeaza simptomele si calitatea redusă a vieții. Tratamentul hipotensiunii arteriale asociate cu dieta și creșterea aportului de sare, se ridică din poziție culcată ar trebui să fie progresivă, creșterea activității fizice și, în cazul în care aceasta nu dă rezultate adecvate, atunci se recomandă medicamente sunt. În caz de hipotensiune arterială secundară, tratamentul se efectuează în conformitate cu origine.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Hypotension
Close