Monitorizare Holter

Monitorizare Holter

Holter
Holter
Monitorizarea Holter ECG este o procedura neinvaziva de diagnosticare, care se realizează în condiții de ambulator sau spital. Pacientul plasat, electrozi pe piept, care sunt asociate cu dispozitivul (dimensiuni de un telefon mobil). Dispozitivul, Holter ECG electrocardiograme de înregistrare ale pacientului tot timpul. Holter este, de obicei purtat 24 de ore. În timpul de purtare a pacientului Dispozitivul nu poate bai, muta cablurile și scoateți electrozii. Răbdare în timp ce poartă un Holter, efectua activitatile zilnice obisnuite, care se înregistrează în jurnal.

Atunci când este utilizat pentru monitorizarea de inima, apoi electrozii sunt atașate pe piept pentru a primi semnalele electrice ale inimii si trimite semnale de la dispozitiv portabil care le înregistrează. Pentru a evita perturbarea activitatii musculare pe pieptul meu, care duce la imaginea greșită de monitorizare Holter, electrozii sunt atașate la partea osoasă a pieptului.
Fiecare sistem de monitorizare Holter ECG constă din hardware care înregistrează semnalele electrice de la inimă și că software-ul după analizarea acestor semnale. Testul este nedureros monitorizare Holter, dar poate crea disconfort in timpul somnului și unii pacienți trebuie să să-și radă piept pentru a se ataseaza electrozii, este de asemenea important ca pacientul poate fi alergic la banda de electrozi adezivi, care în cele din urmă se desprinde, dar pacientul este informați cum să le întoarcă la locul.

După îndepărtarea dispozitivului de monitorizare Holter de la pacient, cardiolog transferul de date de la dispozitiv la un computer și analiza ECG a pacientului. Cardiologi pe baza analizei ECG, a stabili dacă există perturbări ale ritmului cardiac, tulburări de conducere a impulsurilor cardiace, episod ischemic.

Există, de asemenea, dispozitivele wireless de monitorizare Holter, care, cu ajutorul telefonului mobil pentru a trimite semnale de medicul cardiolog, dezavantajul este că trebuie să reîncărcați bateriile la fiecare 2 zile.

Holter ECG de monitorizare este folosit în principal pentru:

Detectarea și clasificarea aritmie cardiacă la pacienții cu boli de inima sau la pacienții cu simptome care ar putea fi cauzate de aritmie.

Diagnosticul diferențial (amețeală, pe termen scurt pierderea conștienței).

La pacienții cu fibrilație atrială sau aritmii atriale, care apar trecătoare în timpul nopții.

După un atac de cord sau boli de inima musculare, pot exista o serie de tulburari de ritm cardiac, care pot merge nedetectate și, prin urmare, detectarea lor necesită utilizarea de monitorizare Holter.

Selectarea personalului pentru sarcini speciale (piloți, scafandri, parasutisti, astronauti, etc).

Controlul stimulatorul cardiac.

Selectarea și detectarea de tulburari cardiace la sportivi obscure.

De cercetare.

Holter ECG dispozitive pot fi utilizate pentru diagnosticul:

Fibrilația atrială a inimii.

Tahicardie atrială multifocală (bătăi rapide ale inimii format dintr-un număr mare de locații în inima).

Palpitații.

Paroxistic tahicardie supraventricularis.

Determinarea Cauza oboselii rapide.

Bătăi lente ale inimii (bradicardie).

Tahicardie ventriculară.

Moarte subită în familie.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Holter

Close