Precordiala de captură sindrom

precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
precordial catch syndrome - Texidor's Twinge

Precordiala de captură sindrom


Sindromul de captură precordiala este o condiție inofensiv, care se manifesta prin dureri in piept, la copii, adolescenți, și mai puțin frecvent la adulți, sindrom este, de asemenea, numit "Twinge Texidor". Durerea va crește atunci când respiri profund și este similar cu atac de cord, deoarece are simptome similare si dureaza, de obicei, între 1-3 minute, în unele cazuri, aceasta poate dura până la 30 de minute și, uneori, câteva secunde. Sindromul de captură precordiala apare rar sau mai multe ori pe zi. Twinge Texidor lui aproape întotdeauna se întâmplă în repaus, de obicei atunci când pacientul este așezat. Sindromul de captură precordiala este o durere localizata in regiunea precordiala care apare și dispare, iar el nu pune în pericol viața. Respirație profundă mărește durerea cauzata de sindromul Texidor Twing, dar unii pacienți respira profund în mod deliberat de a provoca senzație popping în piept, după care durerea dispare. Durerea cauzata de sindromul precordiala de captură nu este niciodată simțit în timpul somnului. Durerea în piept este nu sunt periculoase, dar este mai bine să împiedice copiii dumneavoastră de la orice astfel de condiții încât sindrom de declanșare Texidor Twing lui.

Nu a fost încă stabilită ceea ce cauzeaza sindromul precordiala de captură, dar unele cercetari au aratat unele dintre elementele care pot duce la apariția acestui sindrom.

Costocondrita este unul dintre simptomele care se manifestă cu o umflatura benignă a cartilajului costal, care este o lungime de cartilaj care conectează fiecare coaste, cu excepția coasta 11 și 12 la stern. Cauza dureri în piept costocondrită care pot fi reproduse prin împingerea pe zona afectată între coaste. Durerea dispare după o scurtă workout.If există leziuni la piept acestea trebuie să stabilească, în scopul de a captura un tratament sindromul precordiala fi eficiente. Probleme cu "Texidor lui junghi" poate avea copii care suferă de boli ale aparatului respirator. Anxietatea sau stresul poate fi, de asemenea, un factor, dar acestea sunt foarte rare la copii. Părinții ar trebui să acorde o atenție, de asemenea, faptul că copiii nu mănâncă alimente nesănătoase și inadecvată. Există, de asemenea, pierderea vederii sau a turbidității vizual atunci când durerea cauzata de sindromul precordiala de captură este cea mai puternică.

Nu există nici un leac pentru dureri în piept apărut ca un rezultat al "junghi Texidor lui", dar fapt este că acesta nu este periculos și în cele din urmă dispare. Aceasta durere este frecvent confundată cu problemele periculoase care nu este cazul cu sindrom precordiala de captură. Acest tip de diagnostic este importantă pentru pacienții cu dureri frecvente și pot fi ignorate dacă acestea sunt rare. Sindromul de captură precordiala, care provoaca durere, nu ar trebui să facă să necazuri în activitățile de zi cu zi normală....
Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
Close