VVI stimulatorul cardiac

VVI stimulatorul cardiac

vvi pacemaker
vvi pacemaker
Stimulatorul cardiac VVI este cel mai comun tip de stimulatorul cardiac. Pacemaker VVI este un instrument medical care permite muschiul inimii este de lucru în mod corespunzător. În procedura chirurgicala, un cardiolog specialist, care încorporează VVI stimulatorul cardiac în peretele toracic și stimulatorul cardiac, VVI, cu fire conecta la inimă în camera de sus dreapta inimă sau pe ventriculul drept. Rolul stimulator cardiac VVI că, în cazul în care o inimă se încetinește, sau de a opri, trimite un impuls electric la ventriculul drept și activează inima. Impulsuri electrice de la ventriculul drept trece la ventriculul stâng și se execută astfel fluxul de sânge. Atunci când inima este afectat de un atac de cord sau atunci când se produce bloc cardiac, inima își pierde rolul său de stimulator cardiac natural. VVI stimulator cardiac poate fi necesară în cazul în care acesta este pierdut conducție între camerele superioare si ventriculi sau atrii si ventricule.

Stimulatorul cardiac VVI înseamnă:

V - ventriculului plimba
V - ventriculului simțit
I - Stimularea inhibat dacă bătăi simțit

VVI doar primele trei litere ale codului sistemului de 4,5 sau șase litere ale sistemului de codificare. Alte scrisori indică modificări în stimulatorul VVI, în funcție de rata de modulare sau cereri cardiovasculare în schimbare ale inimii. Cincea scrisoare cazul în care există în legătură cu funcția de anti-tahicardie.

Acest tip de stimulator cardiac poate provoca unele sindromul stimulator cardiac pacienți, în special la pacienții cu boală sinoatrială mai mult de boala atrioventricular. Stimulatorul cardiac VVI ar putea provoca conducere retrograda ventriculoatrial care duce la greață, scăderea tensiunii arteriale si oboseala. Sindromul este cauzat de stimulator cardiac valuri tun atriale urmare a contractions.This simultane atrială și ventriculară determină sânge curge în mod greșit și de producție inima scade. Aceasta afectiune determina prin pacemaker VVI pot fi rezolvate prin reprogramarea stimulatorului cardiac sau de înlocuire pentru un stimulator cardiac bicameral. Pacemaker VVI nu este suficientă atunci când ventriculii nu sunt în stare să bată împreună în cazuri de insuficiență cardiacă congestivă, apoi este necesar un stimulator cardiac bicameral. Posibile probleme în timpul instalării stimulatoare cardiace VVI sunt: ​​colaps pulmonar, infecții, pericardită, embolie de aer, sânge stocarea în cavitatea pleurală și altele.

Dupa operatie, pacientul Agenția de Licențiere Vehicul informează că el are încorporat un stimulator cardiac VVI și, prin urmare l-au eliberat un permis de conducere corespunzător. Ai nevoie de a evita stresul de exercițiu trei-patru săptămâni după instalarea stimulator cardiac VVI după care pacientul poate continua cu activitățile mai fizice, dar ar trebui să fie atenți să nu deteriorați stimulatorul cardiac.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la vvi pacemaker
Close