Stenoza aortică

Stenoza aortică

Aortic stenosis
Aortic stenosis

Ce este stenoza aortică


Stenoza aortică este o boala cronica inima reumatice care creează rigiditate și deformare a valvelor inimii, se alătură comisura sau conectează și scurta chordae tendinea din cauza la unul sau mai multe atacuri de febră reumatică. Aceste modificări în inima duce la stenoza aortica si insuficienta aortica, care, în cazuri rare, apar împreună. În stenoza aortică, în 50-55% din cazuri, valvele mitrale sunt afectate, în 25% din cazuri, există leziuni asociate ale perciuni mitrala si aortica valve și doar în 10% din cazuri nu există leziuni valva aortica. Mai puțin frecvent, stenoza aortica afecteaza artera pulmonara supape. Stenoza aortica impiedica de ejectie a sangelui din ventriculul stang in aorta, din cauza îngustarea de deschidere a valvei aortice.


Tabloul clinic al stenozei aortice

Doar în 60% din cazuri, poate fi stabilită antecedente de febră reumatică, în pacient cu boală reumatică. Cea mai veche semn de boala organica a murmur de inima valvulara severa, ci pentru datele privind daunele la inima perciuni, ar trebui să utilizați X-ray, fluoroscopie și ECG.

Stenoza aortică pot fi prevenite dacă pacientul să evite expunerea la infectii cu streptococ, utilizarea de antibiotice la pacientii sub 40 de ani și la pacienții care au fost expuși la infecția cu streptococ, rapidă și eficientă de tratare a infecțiilor cauzate de streptococ hemolitic. Ar trebui să asculte cu atenție instrucțiunile de medici pentru cavități de reparații, sistemul genito-urinar și de intervenție chirurgicală este posibil pentru a preveni endocardita bacteriană subacută și bacteriemie.


După ce pacienții stenoza aortica va fi redus abilitățile fizice, trebuie să monitorizeze schimbările în glandei tiroide, evenimente posibile de scădere în numărul de celule roșii din sânge și aritmii cardiace. Este de asemenea important, după stenoză aortică, pentru a evita oboseala fizică, este necesar să se mențină starea generală de sănătate și pentru a evita obezitatea.
Din stenoza aortica cea mai mare parte oameni suferă, în aproximativ 80% din cazuri. Murmur tipic cardiace și "emoția", fără a provoca schimbări semnificative în fluxul de sânge creează un valve aortice brute sau dilatare. În anumite cazuri de stenoză aortică, suflu sistolic apare pe aorta, care se transmite la gât și partea de sus a inimii. În cazurile severe de stenoza aortica poate fi văzut ridicarea ventriculului stang. În stenoză valvulară pe X-ray pot fi văzute dilatarea aortei. Atunci când deschiderea valvulară este scăzut, atunci apar sistolei ventriculare și pulsul devine aplatizat atunci când oboseala apare la efort și de ieșire palpitations.Cardiac este redus semnificativ, astfel încât pacientul are angina pectorala, slăbiciune profundă, amețeală în timpul efortului și sincopă. Tratamentul stenozei aortice este dificil, chiar și după mai mulți ani de tratament și poate duce la infarct miocardic. Stenoza aortică stenoză valvulară pot fi, stenoză sau stenoză subvalvular supravalvulara. Fiecare necesită un mod special de a face un diagnostic și o procedură diferită chirurgicală în tratamentul. Înainte de operatie a stenozei aortice ar trebui să existe o mai multe teste detaliate, inclusiv cateterism a ventriculului stâng și dreapta, angiografia coronariana, aortografie și examinarea radiografică a ventriculului stâng.

Tratamentul stenozei aortice -
Aortic stenosis

Toți pacienții cu simptome intense de stenoză aortică, se recomandă o intervenție chirurgicală. Semnele care ar trebui să fie luate în considerare atunci când se decide pentru noi corectarea chirurgicală a stenozei aortice sunt progresive decompensare ventriculara stanga, atacuri de sincopă cauzate de ischemie cerebrală. Atunci când apare scăzut debitul cardiac in stenoza aortica, angina pectorala ar trebui să fie verificate. Înainte de a decide pentru corectarea chirurgicală a stenozei aortice ar trebui să verifice dovezile hemodinamic și clinic de stenoză aortică severă, chiar la pacienții care sunt asimptomatice. Dacă există ventile bolnavi și mitrală și aortică atunci ar trebui să fie înlocuite atât supapa în aceeași intervenție chirurgicală. Minute de corecție chirurgicală a stenoză aortică este recomandată, modificări la supapele trebuie să fie dificil. Interventia chirurgicala, care este acum folosit pentru corectarea stenozei aortice este o proteză din plastic sau homograft. În cazurile de stenoză aortică congenitală foarte pronunțat, caz în care este imposibil să se stabilească o proteza de plastic mic, este folosit chirurgia reconstructiva, care nu au prezentat rezultate pozitive. În cazul în care, după corecția chirurgicală a stenozei aortice vine vorba de re febră reumatică,, decompresia totală a inimii ar putea avea loc. Există o amenințare permanentă pentru dezvoltarea endocarditei bacteriene, precum și angină pectorală sau sinaskope.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Aortic stenosis
Close