Aortita

Aortita

aortitis
aortitis

Ce este aortita


Aorta poate fi expus la diferite procese inflamatorii, aceste procese să acopere cele trei straturi ale peretelui de aorta si starea în care este menționată ca pacientul este aortita. Aortita poate provoca ocluzie a aortei afectate de inflamație și slăbiciune în peretele arterial și formarea de explozia unei părți a unei artere.

Simptomele de aortita

La pacienții cu aortita apare slăbiciune, febră, scădere în greutate, erupții cutanate, insuficienta vasculara, transpirații mai ales pe timp de noapte, dureri articulare si oboseala. Aceste dificultăți în aortita sunt, de asemenea, însoțite de viteza de sedimentare a crescut si anemie. Faza inițială a aortita duce la o afectiune cronica nou, care poate fi caracterizată prin inflamația și necroza de pereții arterelor și a sucursalelor acestora. În stadiul avansat al aortita, vine la punctele slabe ale peretelui aortic și formarea unui anevrisme locale. Aortita afecteaza foarte mult zidurile de arc aortic și din cauza aortita vine vorba de reducerea și închiderea a aortei. Acest starea pacientului cauzat de aortita se numește sindromul arc aortic. Aortita determină pierderea cunoștinței sau din cauza o tulburare a circulației sângelui poate duce la atacuri ischemice tranzitorii. Aortita poate duce la convulsii, mormăind, masa musculara redusa pe fata si pe maini si tulburari de vedere. Datorită presiune mai mare se poate produce insuficienta cardiaca, dar acest lucru nu este adesea atunci când vine vorba de aortita. Hipertensiune pulmonara la aortita poate duce la obstructia arterei pulmonare. Aotritis apar de obicei la pacientii cu colici biliare, boli reumatologice, arterita Takayasu, arterita cu celule gigante, afectiuni dentare si alte infectii bacteriene care intră fluxul sanguin.

Diagnosticul de aortita

Diagnosticul de aortita se bazează pe baza de istorie, examenul fizic și tabloul clinic. La examenul fizic al aortita apare puls slab periferic, a redus și foarte greu pentru a vedea tensiunii arteriale pe aorta, care provin de la arc aortic. În aortita pot să apară la fel de bine și de îngustarea aortei, care duce la un puls rapid ascuțit. Această stare de aortita necesită determinare a tensiunii arteriale și de monitorizare atentă. Pentru diagnosticul de aortita este folosit x-ray pentru piept, angiografie pentru a vedea fluxul de sange si ingustarea existente, electrocardiogramă pentru daunele la inima, test de sange ar trebui să indice prezența infecției, angiografie și MRA pentru inspectarea circulatia sangelui.

Tratamentul pentru aortita

Fazei acute a aortita poate fi adesea tratate cu corticosteroizi. Aceasta terapie intensivă ar trebui să fie, până când simptomele încep să micșorarea, și, uneori, aortita este tratat cu corticosteroizi până la câteva luni. Ciclofosfamida poate fi aplicat la pacienții care suferă de aortita și este dezvolta rezistenta la corticosteroizi. Hipertensiune arteriala, de asemenea, trebuie să fie tratate agresiv, și deosebit de util poate fi inhibitori ai ECA. Tratamentul chirurgical al aortita este indispensabil atunci când aveți nevoie pentru a restabili circulatia la locurile unde a fost o ocluzie parțială sau completă arterială. Acest lucru se realizează prin endarterectomy sau by-pass. Angioplastie cu balon poate fi, de asemenea, un instrument util în tratamente aortita anumite. Apar anevrism cere rezectie.

Aortita sifilitică (SA)

Aortita sifilitică este foarte rar astăzi, datorită antibiotice. Aortita SA este implicată cu infecție aortica spirochete (cauzate de sifilis). Există posibilitatea ca evoluția de mai departe a anevrism. Pentru diagnosticarea el este folosit reacțiile Waserman și Treponema pallidum de testare imobilizare. Penicilina tratament este recomandat pentru aortita SA. Dacă anevrismul se extinde rapid, sau este mai mare de 7 cm sau simptomatice, înlocuirea ei cu grefa este recomandată.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la aortitis
Close