Cardiologie: semne de boală

Cardiologie: semne de boală

edema
Edema

În timpul examinării de pacienți pot fi obținute date foarte importante pe etiologia, natura și durata de boli de inima. Acestea includ: elevii Argyll Robertson, splenomegalie, gușă difuză, un rinichi, anomalii congenitale, pulsație venoasă anormală în gât sau cianoza precordiale,, edem și degetele îngroșate. Palparea atentă poate detecta și hipertrofia ventriculului de dreapta sau la stânga, sau diastolică tril mișcări. În examinarea pacienților în clinici ambulatorii poate detecta un edem sau articulațiilor membrelor inferioare, precum și edem în zona osului sacru, zona fesieră și zonele din spate, în inpatients. Prezența unui edem nu este suficientă pentru diagnosticul pacienților care suferă de insuficiență cardiacă, în plus față de reclamantă mai mult și dispnee. Un edem este adesea exprimată la pacienții obezi și la cei cu venele picioarelor insuficiente și tromboflebite după vindecat. Există și alte cauze non-cardiace ale unui edem ca jartiere, ciorapi poartă sau dezumflarea manșetei elastice, urmate de prelungită așezat sau în picioare, retenție de lichide inainte de menstruatie edem, precum si idiopatice la femei. Poate duce la o nefroza edem d și terminale de nefrita, ciroza cu ascita, congenitală sau dobândită, hipoproteinemie edem limfatic, înfometare și-a exprimat și anemie, precum si obstructia venelor inferioare cafea.

Cianoză poate fi centrală sau periferică. Tip de cianoza centrală determinată de saturația arterială scăzută de oxigen cauzate de intracardiaca dreapta - stânga, datorită fistulei arteriovenoase în circulatia pulmonara, anumite boli pulmonare cronice, sau din cauza pneumoniei SANTO. Și, spre deosebire de cianoza periferica este exprimată în membranele mucoase ale cald-de exemplu, pe partea interioară a buzelor, limbii. Dovedește determinarea presiunii parțiale a oxigenului (PO2) în saturatia de oxigen arteriala si sistemul. Un vera poate duce la policitemie debutul cianoză de tip central de ciuda saturația în oxigen normal ca un numar mare de celule roșii din sânge crește cantitatea de hemoglobină redusă. În scopul de a diferenția cianoza cauzat de un șunt în inimă sau plămâni decât cea cauzată de boli pulmonare primare.

Și dacă Sauteria oxigen normale arterială poate fi o Cianoza periferica. Apare în părțile reci ale corpului, cum ar fi degetele, nas, urechi si obraji. Aceasta este cauzată de circulația lentă în sistemul vascular periferic provocând fluxul capilar eliberează mai mult oxigen decat in mod normal. Și unele boli, cum ar fi stenoza pulmonara Mitr stenoza sau insuficienta cardiaca poate duce la o reducere "debitul cardiac" și Cianoza periferica. Cu toate acestea, cele mai frecvente cauze ale tensiunii sistemului nervos, care este asociat cu mâinile reci, reci și expunerea la frig generale a organismului.

swelling
Swelling
 Zgomote, sunete si sunete popping slabe

Ascultatie este posibil să se determine prezența de anomalii structurale și funcționale. Acest lucru se realizează prin faptul Schimbari in sunetele inimii primul și al doilea, prezența unui sunet inimii suplimentar, extra-cardiace sunete, zgomote si artera pulmonară și sistolice înaltă ținută morală corectă a aortei în sistolei. Asemenea, este necesar să se distingă sunetele care nu au caracteristici cunoscute patologice. Acestea includ: ton rupte și normală, sunet de înaltă a tensiunii arteriale sistolice, ton normal III, și cardiorespiratorii zgomot murmurele funcționale cardiace. În unele cazuri, este foarte dificil de a interpreta corect aspectul de zgomot, cum ar fi. Pronunțată în cazul insuficienței cardiace, cu o foarte mică "debitul cardiac", sau, în caz de tahicardie ventriculară pronunțat. Stare compensatorii sau reducerea de tahicardie ventriculara poate provoca mică intensitate sună în mod clar. Astfel, de exemplu, puteți auzi zgomotele pe care le anterior nu a putut detecta. Bazat pe volum, sunetul este împărțit pe grade de I-VI, în cazul în care am denotă numărul de zgomote de la cel mai mic de intensitate, și VI dintre cele mai puternice.

Suflu sistolic scurt și moale, poate fi funcțional, mai ales în cazul în care nu există alte modificări, precum și în cazul în care schimbări semnificative în respirație și modificările poziției pacientului. Oboseala și tahicardie crește intensitatea fiecare pădure. Așa-numitele. Suflu sistolic funcțional îndeplinește gura mitrală și pulmonare și a descrescendo tip crescendo care se termină înainte de a sistolei și se referă la fluxul de sange de la verticală dreapta sau spre stânga în artera pulmonară sau aorta. Cel mai bun auzit în oameni slabi. La inspirație completă pot fi pierdute sau reduse în intensitate, oferind în același timp de expirare complet poate consolida în mod semnificativ CATIA. Suflu sistolic clar este, probabil, în esență organice. Fiecare suflu sistolic, care a fost monitorizat și Trilla peste o regiune de boală valvulară în favoarea supape, cu excepția cazului în vine vorba de extremă anemie, zgomot care poate fi auzit la partea de sus a inimii, de obicei, caracterul și rezultat al schimbărilor în valvele mitrale. Propaga spre axila stângă sau regiune interscapular și caracterul său este organică. Suflu sistolic peste aorta este transferat la artera carotida sau regiunea superioară interscapular atunci când vine vorba de modificări organice din valve aortice sau dilatarea aortei de bază. Acest zgomot este adesea auzit bine la partea de sus a inimii.

Sufluri diastolice poate fi din cauza dilatarea inimii (miocardita acuta, anemie severă), dilatarea aortei inele (hipertensiune arterială pronuntat), valve cardiace sau deformare din cauza șunturi intracardiace. În scopul de a detecta o atenție suflul diastolic trebuie să se concentreze asupra tigestol.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Cardiology - signs of disease
Close