Endocardita bacteriană

Endocardita bacteriană

Bacterial Endocarditis
Bacterial Endocarditis
Esența Diagnosticul de endocardită bacteriană

Endocardită bacteriană subacută

• Un pacient cu boli cardiace congenitale sau reumatice.

• pe termen lung febră, scădere în greutate, dureri articulare si dureri musculare, oboseala si anemie.

• murmur cardiac, peteșii, fenomene emboli.

• cultura de sange a fost pozitiv.

Endocardita bacteriană acută

• Pacienții cu infecție acută sau recentă, o istorie care a facut interventia chirurgicala.

• temperatură înaltă, schimbări bruște sau aspectul de zgomote noi, embolie apariția, peteșii, și efecte toxice.

Evaluarea generală a endocardită bacteriană

Endocardită bacteriană subacută (SBE), sunt o infectie bacteriana a inflamabile endocardului, și, de obicei, se bazează pe un robinet reumatice sau a unei boli cardiace congenitale. Cauzele inițiale ale unei infecții respiratorii au fost bacteriemie, intervenții la dinti sau Cystoscopy. Dar, în cele mai multe cazuri, sursa de infecție nu este cunoscută. Factorii etiologici sunt, de obicei, Streptococcus non hemolitic, viridans Streptococcus faecalis și S., stafilococi ocazional, dar de fiecare microorganisme, pot fi luate în considerare.

Bacteriile rezolva supapa endocardul, sau valva mai mult. Incepe obtinerea depuse de fibrină și formează un cheag. Diseminarea bacteriilor în sânge, cu o supapă deja alterată poate duce la dezvoltarea de anevrism, care uneori, cu toate acestea, rareori, se poate ruptura. Poate prezent și un cardita reumatismala activă. SBE dezvolta moderată până la moderată simptome sistemice: embolie cerebrală, renală, splenică sau mezenterici, insuficiență cardiacă, sau orice combinație a acestora. După ce acest lucru poate fi o bacteriemie de la una dintre surse, iar în termen de câteva zile sau săptămâni.

Endocardită bacteriană acută (ABE) sunt o infecție progresivă a valorilor normale sau o variabilă a supapelor și se dezvoltă de obicei într-o bacteriemie severă de la infecții acute, cum ar fi pneumococ pneumonie, infectie pelvina sau abces. Ea poate aparea, de asemenea, ca o complicație după o intervenție chirurgicală sau după o intervenție chirurgicală cardiacă în țesut infectat. Challengers agenți patogeni cele mai comune "sunt: ​​Pneumococii, Streptococcus și organismele gram negativi coliforme.

Endocardită bacteriană acută creează o mare erodate forme de bacterii care provoacă apariția severă de abces metastatic, perforare rapidă, ruperea și distrugerea supapei schimbat sau ruptura tendineae chordae.

Tabloul clinic al endocardită bacteriană

Simptome si semne: febra este prezentă în toate cazurile, cu toate că pot exista perioade afebrile. Individual sau ca un întreg pot fi simptome prezente următoarele: transpirație pe timp de noapte, frisoane,, oboseala stare generală de rău, anorexie, scădere în greutate, dureri musculare vagi, înroșirea și umflarea articulațiilor, schimbări bruște în ochi, hemiplegie cauzate de embolie cerebrală, abdomen durere , torace, schimbări de pe o parte a corpului cauzată de insuficiența renală mezenterici, sau un embolism pulmonar, sângerare la nivelul nasului, vânătăi și simptome de insuficiență cardiacă. Endocardită bacteriană acută este un debit mai turbulentă și pacientul este foarte stare de ebrietate.

Endocardită bacteriană subacută este de obicei o boala de inima reumatice sau congenitale. Nu este splenomegalia, peteșii pe piele și pe mucoase, și de a găsi apoi fundului de ochi, și sângerări mai disponibil sub unghii, degetele de la maini si picioare subtiri, de culoare pal sau maro-roșcat, constatările neurologice în urma embolism cerebral, noduli roșii pe degete sensibile și picioare. Murmurele inimii poate fi considerată irelevantă atunci când vine vorba de infecții supape tricuspidalis si artera pulmonară valvulară. Cu toate acestea, cu infarct pulmonar repetate din cauza pneumoniei, murmurele inimii pot fi semne foarte caracteristice. La pacienții vârstnici prezentarea clinică este adesea atipic.

Endocardită bacteriană acută este, de fapt, o infecție gravă asociată cu febră, temperatură ridicată, oboseală extremă, severe și multiple embolie evenimente. Acest lucru ar putea să se bazeze pe infecției de cauzalitate precedent (pneumonie, furunculoză, infecții pelviene) sau poate să apară brusc după o intervenție chirurgicală. Murmurele inimii se pot schimba rapid, și insuficiență cardiacă expiră mai devreme.

Endocardită bacteriană acută se poate dezvolta în timpul tratamentului profilactic și inadecvat cu antibiotice. În aceste cazuri, schimbările sunt mascate, iar primul avertisment poate să apară brusc embolie, apoi peteșii, insuficiență cardiacă neașteptat, zgomote modificate sau la temperaturi ridicate.

Complicatiile de endocardită bacteriană - Bacterial Endocarditis

Complicații în prezența endocardită bacteriană acută și endocardită bacteriană subacută pot include embolie arterială periferică, ceea ce duce la hemiplegie sau afazie, infarct intestinal, rinichi sau splina, sau insuficiență acută arterială la nivelul mâinilor sau picioarelor, insuficiență cardiacă congestivă, insuficiență renală, sângerare, anemie, și de a crea abcese metastatice (mai ales atunci când vine vorba de a endocarditei bacteriene acute). Abcese splenice pot afecta negativ efectul de tratament, și chiar să conducă la starea inițială.

Diagnosticul diferential pentru endocardită bacteriană

Endocardită bacteriană subacută trebuie să fie diferențiate de la pacienti cu o varietate de condiții similare. Hemiplegie, insuficiență cardiacă persistentă, anemie, iubito sângerare sau uremie pot fi cauzate de endocardită bacteriană subacută. Dacă un pacient are de oricare dintre aceste boli, în plus față de temperatură și chiar un murmur cardiac, este necesar să se ia hemoculture.

Boli specifice, care necesită să vă diferențieze sunt: ​​limfom, purpură trombocitopenică, reumatism articular acut, difuza lupus eritematos, meningococemie cronica, bruceloza, tuberculoza, endocardita bacteriană non-trombotic sau boli cronice cu pierderea in greutate.

Endocardită bacteriană acută acoperă o reactie severa sistemice la aparenta pre-existente infecție. Acesta poate fi recunoscută doar dacă observați deteriorarea clinica rapida, bacteriemii, apariția unor modificări bruște de zgomot cardiace, insuficienta cardiaca si atacuri de mare embolice, în special la nivelul SNC, care oferă o imagine de meningita.

Prognosticul pentru endocardită bacteriană

Endocardită bacteriană este în general fatală, în timp ce infectie bacteriana, nu se distruge, dar în unele cazuri, fistula AV soluție chirurgicală sau persistens canalului arterial poate duce la un leac. Un prognostic saraci la pacientii cu cultură de sânge negativă are și tratament prelungit, apoi cele cu rezistenta foarte mare a corpului și în cazul în care infecția a avut loc intinde. Doar aproximativ 50% dintre pacienți se simt bine la cinci ani după o cură de endocardite bacteriene.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la  Bacterial Endocarditis
Close