Tahicardie sinusală inadecvat

Tahicardie sinusală inadecvat

Inappropriate sinus tachycardia
Inappropriate sinus tachycardia

Tahicardie sinusală inadecvat este un ritm cardiac sau perturbare forma de aritmie în care frecvența cardiacă de repaus este foarte mare mai mare de 100 batai pe minut. Chiar și un mic exercitiu sau stres psihologic poate duce la un salt într-un ritm cardiac care duce la bătăi cardiace anormale (palpitații), scurtarea respirației, oboseală, dureri precordiale atipice, vedere încețoșată, transpirații, dureri de cap si intoleranta la efort. Mecanismele propuse de tahicardie sinusală inadecvat includ automatismul consolidată SA nodul, ajustarea în funcție autonomă referitoare la activitatea simpatică crescută sau activitate redusă a sistemului nervos și a redus baroreceptoare de control reflex, numărul de cercetări a constatat autoanticorpi care activeaza adrenergici beta. Înainte de aceasta a fost înființată, tahicardie sinusală inadecvat, trebuie să ne excludă primul posibilitatea altor tipuri de tahicardie sinusală.

Tahicardie sinusală inadecvat este cel mai frecvent la femei, în lor de sfârșitul anilor 20 și începutul anilor 30 de ani de ani de zile și au simptome de mai multe luni. Inima pacientului în stare de repaus bate mai mult de 100 de batai pe minut, dar în scădere în timpul somnului, în timp ce cea mai mică oboseală a crescut la 150 de batai pe minut.

Pentru diagnosticul de tahicardie sinusală inadecvată nu există criterii formale de diagnostic și diagnosticul se face pe baza de excluderea tuturor alte motive pentru tahicardie sinusală, tipuri tipice de tahicardie supraventriculara trebuie să fie excluse, studiul structurii și conținutului de răspândire normală a activității electrice peste atrium, baie nocturnă în număr de bătăi de inimă pe unitate de timp, numărul inadecvat de bătăi de inimă pe unitate de timp de răspuns la efort fizic, numărul de bătăi ale inimii pe unitate de timp într-o zi mai mult de 95 de batai pe minut, scăderea tensiunii arteriale Presiunea este uneori observat.

Nu este stabilit încă din cauze naturale tahicardie sinusală inadecvată, care în cele din urmă dispare și este tratat de mai mulți ani. Pacienții cu tahicardie sinusală inadecvată sunt sensibile la adrenalina si chiar doze mici, poate provoca tahicardie, prin urmare, pot fi utilizate beta-blocante. De asemenea, poate fi utilizat și blocante de calciu, care poate reduce frecventa cardiaca mare, dar sunt folosite foarte rar. Tahicardie sinusală inadecvat pot fi tratate cu cele de mai sus și unele alte metode, dar necesită o bună comunicare între pacient și medicul, deoarece tratamentul progresează pe bază experimentală și necesită o mare încredere. Există alternativă, metoda ca aportul de sare creștere (cu sprijinul medicului), ablatia nodului sinoatrial sau în așteptare, pentru că a demonstrat că boala dispare în timp.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Inappropriate sinus tachycardia
Close