Reumatice febră

Reumatice febră

Rheumatic fever
Rheumatic fever
Atunci când o persoană este infectată cu bacteria streptococcus care a provocat inflamarea numit febră reumatică că la început pacientul suferă doar din gat STREP, iar majoritatea oamenilor acest lucru nu se transforme într-consecințe grave, dar în cazul în care netratate, organismul începe să apere care cauzeaza inflamate si umflate creier, articulatii, piele si provoaca inima. Aceasta cicatrici cauzează inflamație la nivelul valvelor cardiace, care dezvolta mai tarziu in boli de inima reumatismale. Doar un număr mic de pacienți cu infecții streptococice sau strep gât sunt susceptibile de a dezvolta febra reumatice. Atunci când febra reumatice este vindeca ea nu lasă nici un efect asupra creierului, articulațiilor sau a pielii, ci are doar consecințe asupra inimii.

Criterii pentru diagnosticul de febră reumatică

Semn important al febrei reumatice

Cardita

Sydenham coree

Noduli subacute

Eritem marginatum

Poliartrita

Semne minore de boală:

Temperatură

Polyarthralgia

Prelungită P-R interval de

Rata de sedimentare crescută sau proteina C - reactiva.

Dovezi ale beta hemolitic anterioare

streptococ infecție.

Dovezi ale reumatismului articular acut anterior vindecat sau boli reumatice valvulară.

Diagnosticul de febră reumatică poate fi setat în cazul în care există cel puțin 2 sau mai multe semne majore ale bolii. Deși diverse mijloace de febra reumatismale pot fi artrita reumatoida, stenia neurocirculatory, endocardita bacteriana, boala de colagen si a bolilor cronice infectioase.

Caracteristici generale de febră reumatică

Febra reumatice este o boala a sistemului acute sau cronice, care, din motive necunoscute se poate să limiteze sau pentru a aduce treptat până la deformare a valvelor inimii. Rar, pot avea forma acută și violentă.

Febră reumatice este cea mai frecventa cauza a bolilor de inima la persoanele sub 50 de ani. În funcție de problemele generale pot fi clasificate ca o boala treia după hipertensiune arterială și boală coronariană aterosclerotică. Febra reumatica fericire pic mai mult la barbati decat la femei, dar coree este mai frecvent la femei. Cel mai apare în vârsta cuprinsă între 5 și 15 de ani, care, febra reumatica este rara la copiii mai mici de 4 ani si dupa anii '50.

Febra reumatica infectia cu streptococ hemolitic începe și apare de obicei dupa 1-4 saptamani amigdalite și otită.

În faza acută a reumatismului articular acut poate fi prins endocardului, miocardia, pericardul, plămânilor și pleurei. Modificări caracteristice se manifestă în formă de reacție granulomatoasă perivascular, si vasculita. Valvele mitrale au fost afectate în 75-80% din cazuri, valve aortice în 30%, valve tricuspide si pulmonare in mai putin de 5% din cazuri. Supape edematoase pe suprafata de joc duce la apariția de granule mici rosii. S-ar putea fi un leac complet sau la evoluția progresive pe piele, care poate rezulta din inflamatia acuta sau cronica care se poate dezvolta pentru luni sau ani.

Tabloul clinic al febrei reumatice

Semne majore ale febrei reumatice


Constatări cardita pot fi folosite pentru diagnosticul de febră reumatică, în cazurile în care:

În istorie avem date privind reumatismului articular acut sau boala valvulara pe baza reumatice.

Dacă știm că în ultimele 4 săptămâni, a existat o infecție streptococică a tractului respirator superior.

Cardita apare de obicei în copilărie, în vârstă tineresc, la adulți este mai usor pentru a detecta cu analiza ECG de serie. Prezența cardita poate fi stabilită prin oricare dintre bolile enumerate mai jos:

Pericardită - fie fibros, cu dureri precordiale, umărul stâng sau epigastrice, dureri în articulații în timpul mișcării. Modificări caracteristice în segmentul ST constatărilor ECG și lichide la orice grad. Nu este întâlnit frecvent la varsta adulta. Diagnosticul poate fi stabilit cu o serie de radiografii, care au arătat o creștere progresivă a umbrei cardiace.

Cardiacă crescută, care pot fi diagnosticate prin examen fizic si radiografie, în favoarea articulatiilor inflamate si miocard. Cu o serie de raze X este posibil pentru a detecta schimbări în dimensiunea inimii.

Insuficiență cardiacă congestivă. Decompensare din partea dreapta a inimii este mai pronunțată la copii și dureros și mărirea ficatului este un semn important.

Suflu mitrală sau aortică diastolice vorbește în favoarea inel valvulare expansiune sau miocardului, cu sau fără valvulitis asociate.

În lipsa unuia dintre semnele enumerate mai sus, cardita diagnostic depind de următoarele modificări mai puțin specifice în legătură cu tabloul clinic de ansamblu.

ECG de febră reumatică - Rheumatic fever

ECG: cele mai importante modificări sunt prelungite intervalului PR de mai mult de 0,04 sec. Schimbări mai puțin specifice în conturul de unda P și inversarea undei T.

Modificări în calitate de sunete cardiace.

Zgomot Pansystolic la partea de sus a inimii, care persistă sau devine mai tare în timpul boala este transmisă și axillas. Acesta poate fi ascultat susurul Carey Coombs mare diastolice.

Ritmul rapid este dificil să se diferențieze în rândul copiilor și, în vârstă minori de la un ton treia.

Tahicardie sinusală, indiferent de volumul si gradul de temperatură. Are loc și într-un vis și crește semnificativ, cu cel mai mic de activitate.

Aritmii, ghiduri mișcare, greve ectopice.

Următoarele două personaje apar, de obicei asociate cu cardita, astfel încât există o valoare scăzută pentru diagnosticul bolilor la început. Cu toate acestea, ocazional, a apărut în fața unei cardita fi dovezi puternice pentru existența febrei reumatice.

o. Eervthema marginatum este adesea asociata cu noduli pe piele. Modificări începe cu o macula rapid în creștere, iar marginea inelului, sau un centru de clară. Ele pot fi ușor extinsă la sau confluente. Erupții cutanate pot fi tranzitorii sau persista pentru o lungă perioadă de timp.

b.. Noduli subcutanati - sunt rare, cu excepția cazului în vârsta copiilor. Putem găsi câteva sau mai mult, ele sunt de obicei mici, de 2 cm sau mai puțin în diametru, dure, insensibile, și sunt atașate la fascia sau tendoanelor, cum ar fi în comun de înalt profil. pe cot, pe partea dorsală oh mâinile, pe maleola, vertebrele si osul occipital. Rămâne pentru zile și săptămâni, acesta este, de obicei, renovate și sunt dificil de a distinge clinic de noduli de artrita reumatoida.
 
Sydenham coree - poate să apară brusc ca o cu totul izolat sau poate fi dezvoltat ca parte a reumatismului articular acut. Se poate ca în 50% din cazuri, există alte semne de febră reumatică. Fetele suferă adesea, apare rar la adulți. Coree este însoțită de mișcări la nivelul gatului constante finalitate ale membrelor, corpul musculos si fascial. Momentan nu sunt de multe ori nespecificat grimase faciale mișcări. Aceste miscari sunt agravate de excitare emoțională, și complet dispar in timpul somnului. Aceste episoade pot dura săptămâni și uneori chiar luni.

Artrita întâlnite în febra reumatica se caracterizeaza prin durere migrarea, care este un atacurile arată graduale sau bruscă și articulații mari. Manșoane devenit fierbinte, roșie, umflată și ofertă, în timp ce inflamații în articulații afectate anterior este relaxarea. Temperatura corpului creste progresiv, cu schimbări în articulații inflamate. La adulți pot fi în articulații mari comune bolnave sau mai multe mai mici. Artrita acuta dureaza 1-5 săptămâni și se va opri, fără a părăsi deformare. Articulațiilor afectate sunt printre semn mai important al bolii numai în cazurile în care nu există lichid și semne de inflamație. Acest lucru este opusul artralgii în cazul în care nu există durere și de frânare fără aceste semne obiective.

Artrita si artralgia sunt comune in copilarie si varsta mai tanara, și sunt însoțite de febră și sedimentare crescută. Acesta este, de asemenea, de multe ori văzută ca o infecție streptococică și probleme de gât. Coincidență acești factori conduc combinate pentru a confirma diagnosticul de febră reumatică. Diagnosticul final solicită să se stabilească alte manifestări sau cardita reumatice, cum ar. Eritem marginatum sau coree.

Caractere mai puțin importante ale reumatismului articular acut

Temperatura este însoțită întotdeauna artrita si cardita. În faza de temperatura subacută și cronică este mai mic, si poate fi continua sau intermitenta. Temperatura este important doar ca dovadă a procesului inflamator. Chiar si adultii pot avea o temperatură normală de 37.5 - 37.8 ° C (99,5 până la 100 ° F). Acest lucru nu ar trebui să fie interpretată ca o temperatura.

Disconfort, stenia, pierderea in greutate si anorexie se poate manifesta numai mocnit înseamnă procesul reumatice, dar sunt, de asemenea, caracteristice alte boli cronice.

El este o durere abdominale frecvente. Adesea schimbă poziția și puterea, și, uneori, dureri abdominale și pot duce la laparotomie inutilă. Dureri abdominale pot aparea din cauza unei mărirea ficatului, artrita reumatica steril peritonita, sau reumatoida, sau pot fi transmise de la pleural sau pericardic.

Exprimat dureri la nivelul articulațiilor, țesuturilor periarticulare și musculare gropi inserții pot fi, de asemenea, simptome de febra reumatice.

Analiza de laborator a reumatismului articular acut sunt utile pentru trei motive:


Ca o informare non-specifice, cu privire la inflamatia este de sedimentare, care este aproape întotdeauna crescut în febră reumatică activă, cu excepția cazului în coree este singurul semn clinic. Pot exista variații în numărul de celule albe din sânge, și există o anemie normocroma. Proteinurie ușor de găsit ocazional, dar aceste rezultate nu sugerează și glomerulonefrită.

Există, de asemenea, o infecție streptococică. Maxima în titru sau titrul crescut antistreptolysin vorbește de infecție proaspete, dar acest lucru nu este confirmă febrei reumatice. Tampoane de cultură din gât poate fi extras beta-hemolitic Streptococcus în 50% din cazuri, atunci când vine vorba de febra reumatice.

Dovezi greu împotriva diagnosticul este redus anti-streptolizina O titru (50 Todd lui de unități), care nu crește de testare repetate. În caz de febră reumatică activă este sedimentare rareori normală.

Diagnosticul diferential al febrei reumatice

Diagnosticul diferențial va lua în considerare următoarele boli: artrita reumatoida, osteomielita, leziuni traumatice ale articulațiilor, stenia neurocirculatory, nevroze cardiace, endocardita bacteriană, tuberculoză pulmonară, poliomielita, lupus eritematos diseminat, boala serului, leucemie, anemie falciformă, boli de inima reumatismale inactiv , defecte cardiace congenitale și "abdomenul chirurgical".

Prognosticul pentru febra reumatica

De incubatie a febrei reumatice la copii de luni de zile și săptămâni la adulți. În interval de 5 ani, aproximativ 20% dintre copiii care nu pot obține re-infecție. Cu toate acestea, infecția nu poate fi repetat de multe ori în cazul în care pacientul se simte bine de 5 ani, și este rară după 21 de ani. Mortalitatea precoce este de 1-2%. Dacă activitatea reumatice persistat și, în plus, există o inimă foarte extinsă la, apoi decompensare cardiacă, iar apoi perkiraditis prognosticul este slabă, se consideră că 30% dintre copiii cu aceste schimbări mor în termen de 10 ani de la începutul primului atac. În caz contrar, se consideră că prognoza este pentru o viață mai bună. Optzeci la suta dintre pacienti prezinta o vârstă matură, iar jumătate dintre ele au limitări mici sau nu în activități de viață. Dupa primul atac, aproximativ 1/3 din pacientii tineri diagnosticați în valvele inimii, de obicei o combinație de stenoza mitrala si insuficienta. După 10 ani în 2/3 din pacienti pot fi detectate boli de inima valvulara. La adulți, afectare cardiacă apare la mai puțin de 20% și este mai frecventă în natură. Insuficiență mitrală este cea mai comună, întrucât insuficienta aortica de multe ori discutate la adulti decat la copii. rioada în care s-au simtit foarte bine.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Rheumatic fever
Close