By-pass coronarian

By-pass coronarian

bypass
bypass
Un by-pass coronarian este o intervenție chirurgicală pe inimă pentru punte ingustarea arterelor coronare - vasele de sange care alimenteaza inima. Pentru a evita acest tip sunt utilizate artere sau vene prelevate de la alte locuri ale corpului în cazul în care prezența lor nu este necesară. Bypass sunt folosite de sânge, de mai sus strictură, duce la îngustarea de mai jos. Astfel, inima devine suficient oxigen necesar pentru funcționarea normală.

Bypass pe inima este o operațiune care pacientul trebuie să asigure funcționarea normală în viața de zi cu zi. Bypass rezolvă durerea de angină pectorală, infarct miocardic împiedică, și la pacienții care sunt deja după miocardic a preveni deteriorarea în continuare a funcției miocardice. Din cauza gradului de by-pass coronarian boală este procedura cea mai frecvent efectuate chirurgicale în lume.

Navele utilizate pentru by-pass mentionat ca grefe. Există două tipuri de bază de grefe de by-pass: venoase și arteriale. Venos trece grefe, din cauza caracteristicilor sale de un zid de calitate scăzută și introduse pe vasele coronariene de mai mică importanță. Grefe arteriale by-pass sunt mai lungi și să ofere o mai bună supraviețuire. Bypass artera este cel mai frecvent utilizate și plasate pe partea din față a sucursalei ventriculare a arterei coronare stanga. Se hrănește peretelui toracic anterior, din care să decoleze și ușor de transferat la inima. Acesta este larg acceptată și mod de aproape obligatorie a punte fata ramuri ale ventriculului stâng arterelor coronare.

Bypass Chirurgie durează, de obicei, 3-5 ore și în timpul procedurii pacientul este sub anestezie generala. Operatie de bypass începe cu activitatea paralelă privind pregătirea piept și extremităților (brațe sau picioare), din care se iau grefe arteriale sau venoase. Lucrările la piept, începe cu o deschidere sternului, care se taie pe verticală, precum și cu ajutorul unor instrumente special concepute, marginea sternului să se mute în afară. Acest lucru permite chirurgului acces gratuit la cavitatea pericardică (pericardul), deschizându-l ajungem la inima.

In timpul interventiei chirurgicale by-pass, inima este in repaus, precum și toate funcțiile vitale sunt acceptate de dispozitiv pentru circulația extracorporală. Acest dispozitiv ofera oxigenarea artificiala de sange prin nivel fiziologic, iar debitul prin toate părțile corpului, așa că este de înțeles de ce această mașină este numit argou artificială Această formă de circulație artificială "inima-plamani." Și permite reglarea temperaturii corpului este coborâtă la nivelul de hipotermie ușoară, moderată sau profundă clemă vasculare este plasat pe aorta ascendentă a inimii, care este separat de circulația circulația sistemică rămasă.. În acest fel este posibil pentru a opri inima, cu administrarea de frig potasiu în arterele coronare. Inima devine imobil și relaxată, pentru că inima se oprește în faza de diastola care vă permite să lucreze într-un domeniu operativ liniștită.

Chirurgul by-pass coronarian începe o operație pe inimă la suprafață, chiar deasupra, arterele coronare, cu o mică tăietură (incizie). Incizia se extinde cu o pereche de foarfece speciale pentru o lungime de 5-8 mm, iar apoi vas de sange donatoare (artera sau vena) se bucură de o materiale speciale pentru suturi arterei coronare. După încheierea intervenției chirurgicale pe inimă, cu eliminarea clema aortica va fi stabilit circulatia sangelui normala in arterele coronare. Prin plasarea scurge în pericard și fire de pacemaker temporar duce în faza finală a operațiunii. Piept este închisă și pacientul este transportat la secția de terapie intensivă, și se termină, astfel, operatie de bypass.

În cele mai multe cazuri, de rutină by-pass chirurgie pe cord deschis, nu are nevoie de o transfuzie de sânge. În cazul în care este nevoie de o transfuzie, aceasta implică un anumit risc. Măsuri speciale sunt puse în aplicare pentru a preveni transmiterea de materiale infecțioase în sânge.

By-pass este de obicei efectuat pe inima sa oprit. Dar, în unele cazuri, este posibil să se facă derivația pe o inima de lucru. Operatiuni pe așa-numita. Inima bate efectuat la pacienții care necesită un număr mai mic de by-pass sau la pacientii cu risc, dacă este posibil.

Pacientul trebuie să știe că numărul de Embedded ocolitoare este relativă, și nu corespunde întotdeauna cu severitatea bolii. Pacient care a primit patru bypass nu este neapărat "bolnav" decat cei care au primit doar un singur by-pass. De stat al arterelor coronare, funcția ventriculului stâng și comorbiditati determină severitatea pacientilor de chirurgie cardio.

Durata de by-pass depinde de mai mulți factori. Unul trebuie să țină cont de faptul că, cu un chirurg de by-pass doar îngustarea pod, dar nu se poate opri progresia bolii, si ingustarea noi pot să apară în timp sub by-pass. De asemenea, unele vene trece mai scurtă decât arterială. Utilizarea artera pe ramura ventriculară partea din față a arterei coronare stanga e sfântă. Pacientului dupa operatie by-pass trebuie să schimbe fundamental modul lor de viață și dieta pentru a prelungi durata maximă de by-pass.

Minim invaziva interventii chirurgicale de bypass inima are aceeași eligibilitate pentru pacient, precum și convenționale chirurgie pe cord deschis de bypass, dar are avantajul că poate fi efectuată pe inima bate. Pacienții care au minim invaziva interventii chirurgicale de bypass cardiac au o recuperare mai ușoară și mai scurtă și mai puțină durere in timpul respiratiei profunde după intervenția chirurgicală. Minim invaziva interventii chirurgicale de bypass cardiac aduce si alte avantaje, cum ar fi sejur mai scurt spital dupa o interventie chirurgicala, mai putine sanse de infectie, sangerare mai putin, și mai puțin costisitoare.

Complicatii dupa operatie by-pass cord deschis se poate manifesta în diferite grade. Cu toate acestea, una dintre cele mai simple de clasificare a complicațiilor este clasificarea lor în două grupuri: letale și non letale. Sub complicații letale înseamnă complicații letale au fost cauza directă a decesului a pacienților, și din fericire, acestea sunt rare. În al doilea caz, este de complicații minore care nu amenință în mod semnificativ pacientului și nu influențează tratamentul și reabilitarea lor. Problema mare apare în cazul în care nu sunt complicații letale nu au recunoscut timp si "Domino" de plumb principiu perturbări grave în organism, care, în unele cazuri sunt mortale. Cele mai frecvente complicații în timpul by-pass by-pass chirurgie pe cord deschis ca infarct miocardic, infarct cerebral, probleme neurologice, probleme pulmonare, infecții, tulburări hemoragice, și coagularea sângelui.

Recuperarea dupa operatie by-pass pe cord deschis are mai multe etape și este influențată de ambele caracteristicile individuale ale pacientului, precum și tipul și severitatea operațiunii. Dupa operatie by-pass, pacientul se simte mai rau, dar acest lucru este doar temporar, ca urmare a unui traumatism în timpul intervenției chirurgicale de bypass. De aceea, în toate spitalele cardiace efectua pregătirea preoperatorie a pacientului. Aceasta include nu numai igienic și pregătirea dietetic al pacientului, dar, de asemenea, o serie de discuții în care testarea și pregătirea psihologică a pacienților pentru interventii chirurgicale by-pass. În timpul șederii sale la clinica, pacientii sunt introduse treptat pentru a în timpul intervenției chirurgicale de bypass, la tratament în unitățile de terapie intensivă, precum și măsurile de reabilitare postoperatorie precoce. Medicii si asistentele medicale, cu sfatul lor și îndrumare vă afectează pregăti mai bine pacienții să se întoarcă acasă și la adaptarea lor rapidă la mediul în care au trăit înainte. Recuperarea de la interventii chirurgicale de bypass durează câteva săptămâni, în funcție de dacă acesta este deschis by-pass chirurgie cardiaca minim invaziva sau by-pass interventii chirurgicale cardiace. Dupa operatie de bypass trebuie să aibă grijă de colesterol din sânge ridicat și un regim alimentar adaptat la această problemă. Dupa operatie de bypass, este important să se acorde o atenție la hipertensiune arteriala. Pacienții dupa operatie by-pass ar trebui să exercite în mod regulat și să mențină o greutate corporala sanatoasa. Pacientii cu interventii chirurgicale by-pass, de asemenea, ar trebui să fie vizitate în mod regulat medici, pentru a controla stresul, să ia parte la programe de reabilitare, și regulate pentru a controla un zahar din sange. Pacienții dupa operatie by-pass ar trebui să acorde o atenție la complicații posibile și să raporteze orice schimbare de medicul cardiolog. De asemenea, pacienții trebuie să poarte suport elastic la punctul în cazul în care venele de la picior a fost eliminat. Cavitatea toracică au nevoie de mai multe luni pentru a recupera de la operatie by-pass. Dupa operatie by-pass, pacienții pot duce o viață normală doar în cazul în care urmați sfatul unui medic despre o viață sănătoasă. Dupa operatie by-pass, pacienții sunt libere de angina pectorala si au un risc mai mic de apariție a infarctului miocardic.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la bypass
Close