Tot ce trebuie să știți despre hipertensiune arterială sau hipertensiune arterială

Tot ce trebuie să știți despre hipertensiune arterială sau hipertensiune arterială

hypertension

Nu există nici o îndoială că presiunea arterială este un risc major pentru bolile cardiace coronariene, cum ar fi angina pectorală, infarct miocardic, accident vascular cerebral, și boli cronice de rinichi. Presiunea arteriala este o afectiune care provoaca modificari patologice in inima anume. Hipertensiune arterială și creșterea inima reduce rinichii. Pacienții cu hipertensiune arteriala au un risc de cinci ori mai mare de boli coronariene si de douazeci de ori mai mare risc de deces vascular cerebral.

Hypertenison
Hypertenison
 Ce este Presiune de sânge

Pentru a intelege ce inseamna tensiunii arteriale, trebuie să știm mai întâi ce este tensiunea arterială. Tensiunea arterială este, de fapt presiunea în artere ale corpului uman, care apare ca inima sa pompeze funcționează principiul conform căruia pompe de sange prin arterele mari, care se ramifica in artere mai mici si capilarele, care continuă să furnizeze organismului cu sânge îmbogățit cu oxigen, după aceea, sângele revine la inima prin vene. Sangele curge prin artere creează o presiune pe peretii vaselor de sange, iar această presiune se numește presiune arterială. Această presiune trebuie să fie suficient de puternică pentru a asigura fluxul de sange suficient în timpul activității și în timpul de relaxare. Tensiunii arteriale care rezultă din deplasarea de sânge în aorta în ventriculul stâng al inimii și sânge împingerea prin valva pulmonara in artera pulmonara in ventriculul drept al inimii. O altă forță produc arterelor atunci când creează rezistență la fluxul de sânge. Dacă capilarele sunt larg deschise, fluxul de sange poate cu ușurință prin intermediul lor. Cu toate acestea atunci când capilarele sunt redus, fluxul de sange prin intermediul lor este mai dificilă și de a crește presiunea în capilare și apoi apare tensiunii arteriale. Creșterea tensiunii arteriale poate duce la deteriorarea arterelor si inimii. Presiunea arteriala este împărțit în tensiunii arteriale sistolice, sau o valoare maximă de presiune în momentul de contractie a inimii si presiunea diastolica sau presiune minimă la momentul inima relaxeaza.

Definiți hipertensiune arterială sau presiunea arteriala

Dacă am încerca să definim hipertensiune arterială, putem spune că criteriile pentru diagnosticul de hipertensiune sunt controversate, deoarece tensiunea arterială crește odată cu vârsta și variază de la una la alte măsurători. Cel mai mare număr de autori consideră că hipertensiunea arterială este prezentă în cazul în care presiunea diastolică depășește constant 100 mm Hg la persoanele de peste 60 de ani, sau 90 mm Hg la persoanele cu mai puțin de 50 de ani. Se crede că complicații vasculare ale hipertensiune arterială la o creștere a tensiunii arteriale. Tensiunii arteriale sistolice peste 200 mm Hg este un tensiunii arteriale extrema, si este considerat a fi hipertensiune arterială malignă.

Hypertension
Hypertension
 Când spunem definim hipertensiune arterială, putem spune că hipertensiune arterială, care nu a dus la modificări evidente ale inimii se numește "boala hipertensivă vasculare."

Dar când au hipertrofie ventriculara stanga exista, insuficienta cardiaca si boala arterei coronare "boala hipertensivă vasculare" este termenul adecvat.

Orice forma de hipertensiune arterială este mai puțin frecvente înainte de vârsta de 20 de ani. Tinerii sunt adesea cauzate de glomerulonefrita cronică, stenoza arterei renale, pielonefrita, sau Coarctația a aortei. Tranzitorii creșterea tensiunii arteriale cauzată de emoție, frică sau de oboseală și de a crește numai tensiunii arteriale sistolice în vârstă de pierderea elasticitatii arterelor mari nu reflectă boala hipertensivă.

Dacă vrem să definim hipertensiune arterială trebuie să vorbim despre ea clasificare:

Hipertensiune primare: în aproximativ 85% din cazuri, nu există nici un cauze identificabile de hipertensivi vasculare sau boli cardiovasculare. Hipertensiunea arterială esențială apare de obicei între anii 25s și 55 de ani de vârstă. Istorie de familie este, de obicei, găsit informații cu privire la hipertensiune arterială (atacuri, moarte subita, insuficienta cardiaca). Cel mai frecvent la femei decât la bărbați. Modificări ale presiunii în stadii incipiente sunt temporare, dar mai târziu presiunea este crescut în mod constant, chiar și în cazurile în care există o boală dovedit că este posibil ca schimbările de presiune în funcție de ex. de stres emoțional, în special furie, injurii sau înfrângere. Tensiunii arteriale a fost mai scăzută atunci când este măsurată la pacienții care sunt situate decât în ​​cazul în care pacienții sunt examinate în clinica. De asemenea, este mai mic tensiunii arteriale whan dacă se măsoară la pacienții la domiciliu sau în timpul activităților de zi cu zi. Diagnosticul nu este încă stabilit ce valori ar trebui să fie luate ca autoritate pentru a defini hipertensiune arterială.

Avertisment: Toate cele de mai sus este valabil pentru alte forme de hipertensiune arterială. Diagnosticul de hipertensiune arterială esențială nu poate fi plasat numai pe baza examinării și repetarea unor cauze specifice.

Hipertensiune arterială renală - hypertension

Vascular - ca, probabil, cea mai frecventa cauza de hipertensiune arterială curabile poate fi considerată o îngustare a uneia sau a ambelor artere renale cauzate de ateroscleroza, hiperplazie fibromusculară, sau datorate altor cauze. Are același curs ca și hipertensiune arterială esențială, dar poate fi detectat prin prezența dintre următoarele situații:

- În cazul de vârstă peste 50 de ani, în cazul în care există dilatarea-o artera epigastrică sau renală

- În cazul în care nu există nicăieri ateroscleroza și, dacă există variații în măsura și în afara arata ca, spre deosebire de momentul în care acesta apare în vasele de sânge

- În cazul în care sunt extinse concentrația de material de contrast hiper la urografie, care poate fi văzut în rinichi bolnave

- În cazul în care există o cantitate mai mare de activitatea reninei în sânge venos renală (relativ la rinichi altul)

- În cazul în excreția de material radioactiv de la rinichi este normal

- În cazul în care arterioscleroza sau renală fibromusculară hiperplazia poate dovedi cu un R. arteriograma.

Semnificația funcțională aceste schimbări o fi determinată cu ajutorul testului Howard-Stame arată scăderea concentrației de sodiu și a crescut în urină osmostat pe partea care este afectată.

high blood pressure
high blood pressure
Parenchimal - glomerulonefrita cronica si pielonefrita sunt cel mai mare grup cauzele cunoscute până în prezent de hipertensiune arterială. Mai putin frecvent, pielonefrita unilaterală, dar el este tratate chirurgical. În cauze rare sunt incluse rinichi polichistic si hidronefroza obstructivă congenitală sau dobândită. Glomerulonefrita acuta este frecvent asociată cu hipertensiune arterială.

Endocrine - pheochromocytom tumora medulara suprarenala glandei sau (mai rar) hromafinog țesut de-a lungul fibrei. Cauzarea prezența persistentă sau intermitentă de hipertensiune arterială, noradrenalina sau adrenalina in sange. Hipertensiune arterială și poate provoca sindromul Cushing, hiperaldosteronism primar, lipsa de 17 - hidroxilaza, hiperplazie suprarenala congenitala glanda cu virilizmom și supradozaj deoxycorticosterone în tratamentul insuficienței glandei suprarenale de urmat de eozinofilica tumori hipofizare care provoacă acromegalie.

Coarctation de aorta - o gâtuire congenitală a arcului aortic duce la hipertensiune arterială la nivelul extremităților superioare și arterelor carotide. Tensiunii arteriale la nivelul picioarelor este normala sau a scăzut.

Diverse efecte - hipertensiune diferite concentrații, este întâlnirea în muncă cu toxemie exprimată, apoi în caz de tumora sau hematom, care să conducă la creșterea presiunii intracraniene, supra-distensie a vezicii urinare și în stadiile avansate ale poliarterita, ervthematosus lupusul eritematos diseminat si sclerodermie.

Hipertensiune arterială gestațională apare în timpul sarcinii la femeile care au avut presiunea normală și se pot prezenta cu preeclampsie, care apare de obicei după 28 de săptămâni de sarcină, urmată de o presiune mare pentru o perioadă de câteva ore, se caracterizează prin apariția proteinuriei și edem, în calitate de sarcină progreselor și edem creștere economică și eklempsija situația dificilă a simptomelor menționate mai sus.

Hipertensiune arterială malignă - orice formă de hipertensiune arterială persistentă poate deveni periculos. Presiunea diastolica creste peste 130 mm Hg și duce la o necroză pronunțată de arteriolelor, apoi progresează insuficiență renală, și edem papilar. Edem papilar poate preceda insuficiență renală. Termenul "malign" este folosit, deoarece rata de mortalitate este foarte mare și se apropie de 100% în termen de doi ani, în cazul în care nu este tratată.

Patogeneza: hipertensiune arterială esențială și renală cauzată de rezistență a crescut în arteriolelor periferice. Mecanismul acestui eveniment este, în prezent, necunoscută. Până la apariția insuficienței cardiace sau edem, debitul cardiac este redus. Substanțele Presorenalne poate avea un rol esențial și în hipertensiunea renală, dar acest lucru nu a fost dovedit în practica clinică.
În hipertensiunea arterială feocromocitom este cauzată de diverși factori și de ieșire cardiac crescut și rezistență periferică rezultă din prezența epinefrina si noradrenalina in sange. Nu există nici un mecanism cunoscut de hipertensiune arterială din cauza glandei suprarenale glucocorticoizi, aldosteron și deoxycorticosterone. Hipertensiune arterială în coarctație de aortă depinde în mod direct la constrictie. Ventriculară stângă scoate sânge într-o "camera mica", deși funcția renală poate fi, de asemenea, implicate.

high blood pressure
high blood pressure
 Patologie de hipertensiune arterială

Hipertensiune arterială persistentă duce la constrictia arteriolelor reversibile de la început, dar mai târziu aceste schimbări să devină permanente, ca urmare a ingrosare a intimei, hipertrofia fibrelor musculare și degenerare hialin. În hipertensiunea arterială malignă, necroza arteriolară (în special în vasele de sânge ale rinichilor) se dezvoltă rapid și este responsabil pentru starea acută formationof de insuficiență renală. În al doilea rând duce la hipertrofia ventriculară stângă și eșec, precum și o schimbare în arteriole. Hipertensiune arterială accelereaza procesul de aterosclerotice în arterele coronare și cerebrale; consecințe frecvente se manifestă în apariția infarctului miocardic și hemoragie cerebrală sau tromboză.

Pentru a defini hipertensiune arterială trebuie să știm tabloului clinic al hipertensiunii arteriale:

Constatările clinice și de laborator au fost în principal axat pe gradul de deteriorare vasculare, precum și organe importante: inima, creierul, rinichii, ochii si artere periferice.

Simptomele includ ușoare până la moderat hipertensiune arterială esențială și-a exprimat este bine tolerat. Simptomele apar după nedeterminată pacientul învață să aibă "hipertensiune arterială". Durerea suboccipital apar devreme în dimineața și menținut pe tot parcursul zilei, dar este posibil să se aștepte orice tip de dureri de cap (inclusiv migrenă simulând chiar). Alte plângeri comune includ: amețeli, senzație de greutate în cap, oboseală, pierderea de energie, palpitații. Aceste simptome apar ca urmare a preocupărilor legate de prezența hipertensiunii arteriale sau din cauza stresului psihologic asociat ..

Pacienții cu feocromocitomului care secreta norepinefrina în principal, de obicei, au hipertensiune arterială persistentă. Alternativ emisiile de catecolamine duce la atac (care poate dura câteva minute sau ore) de anxietate acuta, palpitații, respirație profundă, paloare, frisoane, greață și vărsături. În timpul atacului, creste tensiunea arteriala si poate dezvolta angina pectorala sau edem pulmonar acut. În hiperaldosteronismului primar pacienții pot avea episoade de feedback generale de slăbiciune musculară sau paralizie, parestezii, poliurie si nicturie.

În cazul în care inima este afectată, atunci nu există dispnee paroxistica nocturna sau de astm, cu sau fără simptome de cronică ventriculară stângă. Puteți dezvolta angina pectorala sau modificări miocardice infarction.Renal nu conduc la simptome foarte pronunțate. Nicturie este posibil hematurie sau supleant. Boala arteriala periferica de multe ori duce la claudicatie intermitenta. Atunci când aorta terminal este afectat de îngustarea există durere în fese și părți mai mici de spate în timp ce mersul pe jos, iar oamenii devin impotent.

Schimbări în conducerea creier la hemiplegie și afazie cauza sângerare sau tromboza brusc, care poate duce la deces în termen de câteva ore sau zile. În hipertensiunea malign (și, ocazional, în absența ei) apar dureri de cap severe, confuzie, comă, convulsii, tulburări de vedere, semne neurologice pasagere, greață și vărsături (encefalopatie hipertensivă). Mecanismul de formare nu este cunoscută. Un rol în formarea poate avea edem cerebral, iar dacă luați tratament, modificările sunt reversibile.

Semne fizice depind de cauza de hipertensiune arterială, durata și intensitatea și nivelul de deteriorare a organelor de salvare.

Tensiune arterială

Diagnosticul de hipertensiune arterială nu poate fi plasat la pacienții sub 50 de ani, atâta timp cât tensiunea arterială nu trebuie să depășească valoarea de 140/90 mm? Hg?, Sau atunci când pacientul trebuie să se odihnească timp de cel puțin 3 ori timp de 20 minute sau mai mult, iar acest lucru este în cercul familiei. În timpul măsurătorilor ale tensiunii arteriale, în mod normal, valorile? Poate fi mai mare decât atunci când nu există nici o boală hipertensivă, deoarece în pace, revine la normal tensiunii arteriale, acesta este, de fapt, nu hiperactivitate vasculare, hipertensiune arterială.

Retina - Keith - Wageneirova (KW) modificări de clasificare de la hipertensiune arterială are o importanță prognostică și se potrivește bine cu evoluția clinică.

KW1 = minim arterială constricție

KW2 = ingustarea ceva mult mai important de manevră arterial și venos.

KW3 = exudat tip pufos din "vata", cu hemoragie roșu asieta și circulară.

KW4 = Indiferent care dintre cele de mai sus, plus edem papilar, cota de disc optic, obliterarea cavității fiziologice, încețoșată marginile discului. Hipertensiune arterială maligne este întotdeauna asociat cu edem papilar ..

Inima si artere - Pot fi ascultat, ton tare, a doua peste aorta si sistolice dumping-bang-ului. Boala poate fi demonstrată prin creșterea de ventriculului stâng. Se observă, de asemenea, eșecul a ventriculului stang, modificări ale partidelor pulmonare bazale și pulsus a crescut ritmul.

Pulse are nevoie - Este necesar să se facă compararea directă a impulsurilor în arterele carotide, radiale, femurale, poplitee si arterele și ale piciorului. Este necesar de menționat prezența sau absența pulsului in artere majore, inclusiv aorta abdominală și arterele iliace. Tensiunea arterială trebuie măsurată în ambele brațe și picioare.

Creier - Poate fi găsit semne neurologice de tromboză cerebrală sau hemoragie. Din semne neurologice este prezent un Babinski pozitiv sau Hoffmann și hemiplegie, uneori, pur sau hemiopsie.

Statusul hormonal - Dacă există semne de boala Cushing este obligată să le notifice: full-corp obezitate, hirsutism, acnee, pot fi transferate prin prezența unor tumori ale glandei suprarenale. În hiperaldosteronism primar nu există, de asemenea, paralizie flască și slăbiciune musculară și hiperactivitate sau absența reflexelor tendoanelor.

Coarctation de aorta - artera femurală puls slăbit sau extinse, în comparație cu pulsul arterei radiale. În tinerii au menționat găsirea confirmă diagnosticul de coarctație de aortă. Diagnosticul este confirmat de prezența murmurul bazal, care este transmis în regiune interscapular. Poate fi palpat si arterele colaterale de-a lungul marginii inferioare a coastelor și a scapulare în special în jurul marginilor.

Boala renală parenchimatoasă: Pacienții au aspectul și mirosul de uremie. Rinichii polichistice sunt mari și pot fi palpate bine.

Rezultatele analizelor de laborator au, de asemenea, rol important atunci cand dorim sa definim hipertensiune arterială.

Examinarea de rutină a urinei poate arăta valori specifice reduse? Care urmărește boli de rinichi sau nefropatie parenchimatoasă în hiperaldosteronism primar?. În ambele cazuri, PNP a crescut datorită uremie progresivă poate duce la anemie. Cu toate acestea, în concentrație de potasiu hiperaldosteronism este scăzută, în timp ce concentrația de sodiu și C02 sunt crescute; constatare opus este posibilă în uremie asociată cu boală renală primară.

Nefrosclerozei este însoțită de fenomene granulate proteinurie și ocazional microhematurie, pe baza acestor elemente, nu poate fi diferențiată de nefrit cronică.

Dacă în timpul examinării sunt găsește bacilluria proaspat si curat, este în favoarea pielonefrita cronică. Mai puțin frecvente sunt schimbări în leucocitelor. Piuria nu este o constatare comună. Pentru toți pacienții trebuie efectuate culturi cantitative ale probelor pure și repetat la intervale, la fel ca în bacilluria pielonefrita cronică poate fi ocazional prezent.

Dacă tabloul clinic este de acord cu boala Cushing, feocromocitom sau este necesar să se facă o determinare cantitativă de 17 și 17 Hydroxysteroide Ketosteroide în urină. Nu este necesar să se determine in mod curent de aldosteron în urină, cu excepția, în striuri foarte rapurpurne și piele de cereale. Un termen stadiu de rinichi sau, în cazuri limită. Diagnosticul este confirmat cu analize biochimice ..

Constatările radiologice sunt o metodă importantă atunci când vrem să definim hipertensiune arterială.

Radiografia poate releva coaste Uzur și un mic buton cu coarctație aortică a aortei și gradul de mărire inima, care este cauzată de hipertensiune arterială. Urografie intravenoasă ne poate informa despre dimensiunea relativă a rinichilor, contrastul programul, schimbarea poziției rinichi, prezența de obstrucție, și rinichi pilonefritisu.

ECG poate determina pe bază de gradul de hipertrofie a ventriculului stang exact ca semne de afectare viabilitate în arterele coronare și-a exprimat unde Q. În Hiperaldosteronism Q-T a fost prelungit intervalul.

Este posibil să trebuiască să o fac o dată și transfemoral aorto ortografia. Contrastul este necesar pentru a injecta în fața separare a arterelor renale, analiza de excreție radioizotopi în ambele rinichi, analize de urină în orice rinichi special (măsurarea expresie a apei, electroliților, inulină, HAP).

Analiza controlul hipertensiunii arteriale


Se recomandă examinarea periodică oftalmologic, ECG pentru a determina starea inimii și rinichii, radiografia pieptului, excreția PSP, NPN, greutate specifică urină, precum și determinarea de proteine ​​in urina. În acest fel este posibil de a monitoriza progresia bolii.

Tratamentul fluxurilor hipotensive

Mulți pacienți cu hipertensiune arterială, în special femeile de varsta mijlocie se simt bine și nu-l vindeca. De aceea, este necesar să fie precauți în ceea ce privește deciziile și sfaturi cu privire la tratamentul.

Hipertensiune arterială are o pondere diferită în ceea ce privește pacienții diferite, și, prin urmare, tratamentul ar trebui să depindă de gradul de severitate al hipertensiunii arteriale și prezența complicațiilor.

Tratamentul complicațiilor

Urmatoarele complicatii sunt descrise în insuficiență congestivă: coronariene, cerebrale, renale, angină pectorală, infarct miocardic, hemoragie cerebrală, trombozei cerebrală și insuficiență renală.

Nu există nici un motiv cunoscut pentru dureri de cap în hipertensiune arterială, dar este de multe ori o origine emoțională, cu excepția cazurilor de hipertensiune accelerată sau malignă. Rezultate și explicațiile sunt de multe ori de ajutor.

Scădere în greutate

Obezitatea nu trebuie neapărat să fie însoțite de hipertensiune arterială. Totuși, există o legătură puternică între obezitate și hipertensiune arterială. Persoanele obeze au de trei ori mai multe tensiunii arteriale probabil in comparatie cu oamenii cu greutate normală. Persoanele obeze au o cantitate suplimentară de sânge care cu tensiune arterială crescută este tulpina foarte mult pe inima. Poate că e important să se sublinieze faptul că este dificil de a persista pe o dieta. Normalizarea greutății corporale la pacienții obezi poate reduce tensiunea arterială, sau chiar pentru a aduce la limite normale. In formele severe de presiune arterială, reducerea greutății corporale face medicamente mai eficiente. Trebuie menționat faptul că, odată cu îmbătrânirea unui număr mare de persoane intra in greutate. Motivul pentru aceasta este următoarea: după 25 de ani de organisme vii au nevoie de 10 de calorii mai putin pe zi pentru fiecare an de viață. Persoanele cu vârsta de 50 zile trebuie să introducă mai puțin 250 de calorii (25 x 10). Dacă introduceți 100 de calorii in fiecare zi mai mult (de exemplu, o felie de pâine), pentru un an, va primi cinci kilograme în greutate.

Reducerea aportului de sare

Tratamentul hipertensiunii arteriale includ reducerea aportului de sodiu. Restricție mare de aportul de sare nu este necesară. Recomandat aportul zilnic o lingurita de sare. Se poate reduce tensiunea arterială cu 10 mm Hg. În scopul de a realiza un pic de sare, se recomandă de a avea o dietă cu mai multe legume și fructe proaspete. Produse alimentare în loc de sare, se adaugă condimente pe bază de plante si lamaie. Evita produsele din carne, conserve de cimbru și produse lactate, precum și toate celelalte produse savuroase, inclusiv legumele stocate pentru iarna (varză acră, ardei, castraveti, etc.).

Activitatea fizică

Exercitiul fizic regulat este benefic pentru pacienții cu tensiune arterială crescută. Sa constatat ca exercitiul fizic reduce tensiunea arterială și îi face pe oameni mai motivați pentru tratament. Înainte de a se implica în activitatea fizică, este mai întâi necesar să fie examinat fizic, încărcați în special testul de efort fizic, pentru a determina magnitudinea de sarcini. Activitatea fizica poate fi, de asemenea, dăunătoare dacă nu sunt corect dozat. Mersul pe jos, mersul cu bicicleta, inot si sunt recomandate. Exercițiile nu sunt recomandate, în cazul în care se efectuează mai multe mișcări capului sau a unor sarcini statice (de ridicare, împingerea masini si asa mai departe). Activitatea fizică trebuie să fie bun. Activitatea fizică amâne în condiții meteorologice nefavorabile (temperaturi sub 0 ° C sau peste 25 ° C în umbră, umiditate peste 70%)

Tehnici de relaxare

În ultimii ani a crescut interesul în diverse tehnici de relaxare în tratamentul hipertensiunii arteriale. Această metodă se poate obține efecte bune în persoană mental precomprimat. Ar trebui remarcat faptul că acest tratament trebuie aplicat cu aderarea la dieta, activitatea fizică și farmacoterapie. Diferite tehnici sunt exercitii de relaxare, yoga, meditație transcendentală și multe altele.

Prognoză de hipertensiune arterială

Deși pacienții cu tensiune arterială ușor ridicată pentru a avea o viata normala, ei apelează la hipertensivi mor netratate boli cardiovasculare la complicații în termen de 20 de ani.

Cauzele de bază ale hipertensiunii arteriale sunt responsabile pentru moartea, la fel ca și în boala Cushing, poliarterita și în nefrită terminale.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la hypertension
Close