Pacemaker

Pacemaker

Pacemaker
Pacemaker
Atunci când rata de inima este foarte lent (de obicei mai puțin de 60 bătăi pe minut), organismul nu primeste suficient oxigen. Mai putin oxigen cauzeaza simptome cum ar fi amețeli, oboseală extremă, dificultati de respiratie, sau de leșin. Condițiile în care rata de inima este foarte lent, iar în cazul în care simptomele apar se numește bardycardia, care pot fi vindecate cu un stimulator cardiac.

Inima nu poate lucra foarte încet din mai multe motive.

Sindromul de sinus bolnav (sau nodului sinusal disfuncție) are loc atunci când stimulatorul cardiac, inima lui naturală (nodul sinusal) trimite semnale electrice foarte încet.

Cardiace Bloks apare atunci cand semnalele electrice emise de nod sinusal blocat înainte de a ajunge la camerele inimii.

Cauzele generale de bradicardie

Ereditar inima defect.

Procesul natural de imbatranire.

Un atac de cord, care lasa o cicatrice.

Uneori, cauza reală nu poate fi determinată.

Ce este un stimulator cardiac

Stimulatoare cardiace reduce simptomele de bradicardie prin stimularea inima cu semnale electrice, acele ritmuri care se potrivesc cerintelor metabolice ale organismului. Implantare stimulator cardiac este o procedură simplă și relativ scurt chirurgicale, care se efectuează într-o sala de operatie, sub anestezie locala - pacientul este treaz și conștient, dar în intervenție, ca urmare a anesteziei aplicate, nu simte durerea. În sala de operație stimulatorului este un x-ray, care permite cardiolog vazut introducerea de electrozi în dispozitivele de reglare, inima implantat stimulatorul cardiac, pentru a monitoriza ritmul cardiac al pacientului și instrumente chirurgicale.

Pacemaker procedura

Unul sau doi electrozi de pacemaker este introdus într-o venă în regiunea de mai jos clavicula și strângeți-l până la peretele interior al atriul drept sau camera, în cazul în care acesta este stabilit. Orientare de electrozi la inimă este controlată de radiografii. Generator de pacemaker este implantat în mici "de buzunar", sub piele si se conecteaza la un electrod introdus în inima. Generator de stimulator cardiac este ajustat la optim de lucru, iar apoi buzunar subcutanat este cusută.

Operațiunilor de stimulatoare cardiace, împreună cu setarea, de obicei, durează de la douăzeci de minute la o oră și jumătate, în funcție de tipul de electrozi de pacemaker, și structura pacientului, și, de obicei, aproximativ o jumătate de oră.

In urmatoarele 24 de la 48 de ore, pieptul pacientului cu un stimulator cardiac implantat care rămâne parțial imobilizat într-un bandaj care ar trebui să existe sac cu nisip. Pacientul nu trebuie să ieși din pat 24 de ore după operație stimulatorul cardiac, pentru electrod la inima nu ar fi mutat din locurile optime. Pacientul rămâne în spital, sub supraveghere medicală timp de mai multe zile. După eliberare, pacientul ar trebui să vină de controale regulate pe baza unui program stabilit de medicul - un cardiolog.

Fiecare pacient primeste de la descărcarea de gestiune card de identificare tipărite, precum și pentru anumite tipuri de stimulatoare cardiace și o specială "magnetică" carte - ca un credit - în cazul în care datele sunt stocate electronic pe implanturi cohleare. Pacientul care a fost implantat un stimulator cardiac ar trebui să întotdeauna cu el cardul, în cazul unor probleme de sănătate neprevăzute, și chiar și cei care nu au o legătură directă cu funcționarea stimulatorului cardiac.

Verificarea funcționării și înlocuirea eventuală a unui generator de stimulator cardiac

Un pacient care a implantat un stimulator cardiac ar trebui să participe periodic la controale regulate de întreținere, pentru a verifica corectitudinea pacemaker-ului și starea bateriei sale. Acestea verifica regulat-up-uri, în general, medicul specialist care a efectuat programul de implantare. Dacă aveți orice probleme, și trebuie să fără ezitare să contacteze imediat medicul, care controlează stimulatorul cardiac.

Bateria durează de mai mulți ani, în funcție de viteza de uzură, modele și moduri de lucru stimulator cardiac. Bateriile moderne pot dura peste zece ani, dar asta nu înseamnă că ar trebui să ignorăm controalelor periodice și așteptați ca acumulatorul să se descarce complet. Deoarece bateria este fixată în carcasa generatorului atunci ai nevoie pentru a schimba întregul generatorul.

Primele semne ale bateriei stimulatorului cardiac scăzut va stabili medicul cardiolog înainte de a te simți chiar nici un simptom. Generator de înlocuire ca urmare a deteriorării bateriei va fi de acord cu medicul dumneavoastră, care va stabili că este necesar și programare. Înlocuirea singur este o procedura chirurgicala minora, există mai simple și mai scurtă decât implantare. După înlocuirea pacientul stimulatorului generatoare de obicei, se duce acasa in aceeasi zi, se poate să rămână o zi sau două.

Stimulatorul cardiac este cu structura sa, protejate de interferențe care ar putea provoca dispozitivele electrice din apropierea ta. Cu toate acestea, în cazul în care credeți că acest lucru ar putea fi cauza amețeli dvs. ocazional sau palpitatii, pur și simplu mutați departe de aparatele electrice sau opriți-l. Dacă există interferențe se va opri și stimulatorul cardiac va continua să funcționeze normal. Aparate electrice nu pot deteriora permanent stimulatorul cardiac. Cele mai multe dispozitive electrice de zi cu zi cu care vine în contact este sigur și nu va interfera cu stimulatorul cardiac.

Pacemaker costul

Preturile variaza de la 30.000 dolari stimulatoare cardiace este de la 40.000 dolari, plus costul suplimentar al procedurii de stimulatorul cardiac, în funcție de locul în care persoana primește un stimulator cardiac.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Pacemaker
Close