DDDR stimulatorul cardiac

DDDR stimulatorul cardiac

DDDR pacemaker
DDDR pacemaker
Stimulatorul cardiac DDDR marchează tarife atriale si ventriculare și simțurile în ambele camere ale inimii. Stimulatorul cardiac DDDR are un senzor care înregistrează o nevoie de debitul cardiac mai mare și poate reglementa în mod automat ritmul cardiac. Dacă inima lipsa de stimulatorul cardiac, pacemaker naturale DDDR funcție poate prelua rolul lor și pentru a asigura funcționarea în continuare fără probleme a inimii. Uneori, ele sunt menționate la un stimulator cardiac bicameral cu adaptabilitatea, și pot fi adaptate la nevoile speciale ale fiecărui pacient care are nevoie de acest tip de stimulatorul cardiac.

DDDR stimulatorul cardiac este recomandat pentru tratamentul pacienților cu orice pret cardiacă mai mică de șaizeci de batai pe minut și la pacienții care au sindrom de sinus bolnav, bloc AV, sau ambele dintre ele. Pacientul perfect pentru stimularea DDDR este una cu combinatie de nod atrioventricular sinuatrial și disfuncție nodal în care ritmul DDDR stimulatorul cardiac va restabili capacitatea de reacție și rata de sincronie atrioventricular. Pentru fiecare pacient în mod special un medic au decis că a pacientului ar trebui să fie utilizate stimulator cardiac DDDR luând în considerare avantajele și dezavantajele sau pacemaker camera doar o singură. Stimulatoare cardiace moderne DDDR sunt dispozitive capabile să, complexe, care, cu funcțiile sale noi consolidare a hemodinamicii și de a facilita funcționarea inimii pacientului.

Acronimul DDDR stimulator cardiac este:

D - camera dublă
D - a doua scrisoare indică faptul că este camera simtit
D - Pacers răspuns la senzor (stimulare barca inhibarea și declanșarea)
R - functii de programare (Rate sensibilă)

DDDR pacmaker înseamnă stimulatorului este pacing activitatea electrică în atrium și ventricul și este de detectare activitatea în fiecare dintre ele. Atunci când se percepe un eveniment este de gând să declanșeze un răspuns, fie inhiba sau pur și simplu ritmul si rata este receptiv. Terapia pentru bradicardie cu stimulatoare cardiace rămâne una dintre realizările de asistență medicală mari ale secolului 20. Multe tipuri diferite de dispozitive sunt acum pe piață, ca urmare a descoperirilor fiziologice și avansuri în inginerie.

Majoritatea defecțiunilor sistemului DDDR pacemaker sunt benigne, dar unele pot pune viata in pericol, cum ar fi: colaps pulmonar, sânge construirea în cavitatea pleurală, embolie de gaz, perforare, dislocarea, stimularea diafragmatică, tamponada pericardica, hematom, infectia stimulator cardiac, cheag de sânge ...

După instalarea stimulatorului DDDR poate fi, de asemenea, găsi complicatii cardiace stimulare temporară, cum ar fi, tahicardie entricular, punctie arteriala, colaps pulmonar, leziuni de plex brahial, tahicardie, infecții stafilococice, poziția greșită a stimulatorului cardiac. Ea poate aparea, de asemenea, simptome de sindromul de pacemaker cu privire la lipsa de atrioventricular (AV) sincronie.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la DDDR pacemaker
Close