Coarctation de aortă

Coarctation de aortă

Coarctation of the aorta
Coarctation of the aorta
Coarctation de aortă la adulți este situat în arc aortic chiar sub stânga și în apropierea subclaviae ligamentului arteriosum. Valva aortica bicuspida apare în 25% din cazuri. Tensiunii arteriale a fost crescut in aorta si proximal la îngustarea sucursale, în timp ce în părțile distale este redus. Circulație colaterală între înaltă și joasă presiune se dezvoltă în segmente aortice prin artere intercostali și ramuri de subclaviae.

Tabloul clinic al coarctation de aortă

Simptome si semne de coarctație de aortă

Simptomele pot să nu apară până la hipertensiune arterială nu duce la o deteriorare a ventriculului stâng sau hemoragie cerebrală. Pulsații puternice arteriale sunt văzute în gât. Există o parte hipertensiune arterială, dar tensiunea arterială este normală sau scăzută, în picioare. Aceste diferențe crește cu oboseala, care este folosit pentru scopuri de diagnostic în cazuri îndoielnice. Pulsații A. femoralis sunt absente sau slab și extinsă în comparație cu puls. A. brachialis. Suflu sistolic târziu că este auzit de la baza, uneori, mai bine auzit de la spate, în special prin spinosus processus.

Constatările radiologice:

Radiografia arată coastele care apar ca urmare a arterelor intercostale crescut, dilatarea Subclaviae A. stânga și dilatarea poststenotic a ventriculului stâng și extindere.

ECG a arătat semne de hipertrofie ventriculara stanga, iar în cazurile moderate poate fi normal.

Tratamentul de coarctație de aortă (Coarctation of the aorta )

Rezectia de aorta este considerat într-o operație mult mai grave decât ligatura a persistens canalului arterial. Rata mortalității chirurgicala este undeva între 1-3%. Se recomandă ca toți pacienții cu coarctație de aortă să funcționeze la viață de 20 de ani. În anii între 20 și 35 de intervenții chirurgicale, se recomandă în cazul în care pacientul se simte bine. Mortalitatea a crescut semnificativ la pacienții de peste 50 de ani, si chirurgie a fost foarte riscant, la această vârstă.

Prognoză a coarctation de aortă

Majoritatea pacienților cu așa-numita. Formularul caorktacije adult moare înainte de vârsta de 40 și de complicații, cum ar fi hipertensiune arterială, ruptura aortica, endocardita bacteriana, hemoragie cerebrală (anevrism congenital). Cu toate acestea, 25% dintre pacienți au avut prognostic normale în ceea ce privește dispozitivele cardiovasculare, și a murit din cauze care nu au legătură Coarctația a aortei.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Coarctation of the aorta
Close