Tensiunii arteriale monitor

Tensiunii arteriale monitor

Holter blood pressure
Holter blood pressure
Modificări ale tensiunii arteriale pe parcursul zilei, în funcție de activitatea și starea de stres pe care o persoană trece prin. În cazul în care este ridicat, poate provoca hipertrofie a inimii și durata de viață în mod semnificativ scurtat. Holter de presiune este metoda rapida si eficienta, foarte precis care surprinde variațiile zilnice ale tensiunii arteriale.

Din cele 100 de persoane cu hipertensiune arterială 30 de persoane nu știu că suferă de hipertensiune arterială, și în 50 oameni tensiunii arteriale nu este bine reglementat. O consecință a tensiunii arteriale netratate mare este o sansa mai mare de a avea inima si creierul infarct. Controlul periodic al tensiunii arteriale cu un manometru bun, încă din copilărie, reduce numărul de persoane cu hipertensiune arterială nedetectate. Piața oferă o gamă largă de tipuri și modele de metri tensiunii arteriale, și mulți nu știu care este cel mai de incredere. Dispozitivele cu mercur apartine trecutului și ar trebui să fie utilizate un mașini testate, complet automate, cu o manșetă pe partea superioară a brațului, care este testat în conformitate cu protocolul de până la un an. Folosind un dispozitiv testat, complet automat, reduce marja de eroare în măsurarea, comparativ cu dispozitive cu mercur.

Tensiunii arteriale Holter este procesul prin care se măsoară tensiunea arterială la intervale regulate de peste 24 de ore.

Aceasta este o metodă excelentă pentru:

- Zi de evaluare și modificări ale presiunii ciclului de noapte

- Detectarea perioadei de hipotensiune arterială apărută brusc

- Efecte de control ale tratamentului antihipertensiv

- Tipul corect și ora din zi atunci când se iau antihipertensiv

- Evitarea fenomenului de "halat alb" (creșterea tensiunii arteriale cauzată de o teama de medici, nu boala).

Indicațiile cele mai importante motive () pentru a tensiunii arteriale Holter utilizare:

- Amețeli

- Efectele tratamentului antihipertensiv

- Hipertensiune arterială nereglementat

- Tensiunii arteriale Suspiciunile în timpul sarcinii

- Alte situații care necesită o analiză mai detaliată a tensiunii arteriale

Aparatul este compus din dezumflarea manșetei (manseta, care este plasat pe partea superioară a brațului) și mecanismul care înregistrează tensiunea arterială. Aparat introdus nu interfera cu activitățile de zi cu zi. Măsurătorile se efectuează de obicei în timpul zilei pentru o jumătate de oră, iar la fiecare oră de noapte. Distanța între măsurătorile este determinată de calculator, înainte de a instrumentul este introdus. Pacientul primește instrucțiuni detaliate despre cum să se comporte în timp ce poartă aparat și cum să țină un jurnal de activități și simptome.

După îndepărtarea dispozitivului, datele sunt transferate la un calculator și software special (program) este analizat. Un cardiolog este de lectură constatările și concluziile oferă.

Această metodă este globală și Societatea Europeană de Hipertensiune recomanda ca cea mai buna metoda pentru diagnosticul de hipertensiune, verificarea efectele terapiei și să ofere un diagnostic mai precis a fluctuațiilor cauza a tensiunii arteriale pe 24 de ore.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la  Holter blood pressure
Close