Ecocardiografia

Ecocardiografia

Echocardiography
Echocardiography
Ecocardiografie sau ecografie cardiaca este o metoda neinvaziva, nedureroasa, nu necesita o pregatire speciala, nu are efecte adverse si poate fi aplicat la o vârstă fragedă, și, dacă este necesar, examinarea poate fi repetată fără nici un risc de deteriorare a tesutului.

Ecocardiografia este o tehnica care creează rapid o pulsing frecvență de sunet valuri ultra.

Atunci când aceste valuri întâlni un obiect de densitate diferită, unele valuri sări înapoi ca ecouri și afișate pe un osciloscop sau un document de mișcare, definirea structurilor diferite ale inimii.

Acest tip de comentariu este ne ofera informatii importante despre morfologia și funcția mușchiului inimii, valve cardiace, dimensiunea cavitatea cardiace, viteza fluxului de sange prin inima si vasele de sange majore. Tehnica Doppler permite vizualizarea fluxului de sange si viteza prin camerele inimii si vasele de sange.

Ecocardiografia cu ajutorul lui imagini 2D, 3D și reușește Doppler pentru a vedea bataile inimii. Ecocardiografia foloseste uneori o cantitate mică de soluție salină care le injectează în vene, în scopul de a invalida perturbare a cutiei toracice. Ecocardiografia este un test în care nu există nici o pregătire specială, cu excepția faptului că nu ar trebui să bea și să mănânce câteva ore înainte de ecocardiografie. În timpul Ecocardiografia poate cere să vă schimbați poziția sau sa va tineti respiratia pentru o perioadă scurtă de timp. Presiune a unui ecografist poate fi un pic mai mare, dar este în scopul de a obține o imagine mai bună a inimii tale.

Acesta are o semnificație excepțională în detectarea și evaluarea, precum și efectele tratamentului diferit de Ecocardiografie boli de inima este utilizat pentru:

Boli ale valvelor inimii.

Cardiomiopatie.

Insuficiență cardiacă.

Congenitale și dobândite defecte cardiace.

Infarct miocardic.

Boli ale tesutului cardiac (pericardul).

Inflamatia si alte boli ale muschiului inimii (miocardita).

Evaluarea anomalii cardiace ale tensiunii arteriale.

Evaluarea a vaselor de sange mari care părăsesc inima (ateroscleroza, anevrism ...).

Tulburări de ritm cardiac.

Detectarea de masă trombotice și tumorii in inima.

Presiunea complet nedureroasa a traductorului pe piept se obține imaginea din inima pe ecranul ecografului. Estimat dimensiunea, aspectul și mobilitatea cavitatilor cardiace, fiecare perete inima individ, arată și funcționează la nivelul valvelor cardiace si vasele de sange majore care părăsesc inima. Ecocardiografia permite detectarea prezenței de orice masă străine în interiorul inimii și a țesuturilor cardiace. Datorită efectului Doppler și de a obține informații despre direcția, viteza și caracteristicile fluxului de sânge în inimă și putem calcula presiunile în camerele inimii și lungs.Echocardiography este acum una dintre cele mai importante metode de diagnostic care urmează să fie utilizate ca o prima linie pentru detectarea bolilor de inima, deoarece oferă o mulțime de informații, este o metoda nedureroasa, rapida si inofensiv.

Numărul și calitatea informațiilor obținute prin ecocardiografie outclassing celelalte metode de diagnostic și aproape un examen cardiologic care nu poate fi făcut fără el. Se recomandă ca, pacientii cardiaci și grupuri speciale de populație (sportivi și oameni cu ocupații de importanță publică, piloți, șoferi de autobuz, un inginer locomotivă.)

Ecocardiografia în sport - Echocardiography

Moartea subita de cauza cardiaca a tinerilor care participă la sport este una dintre cele mai tragice evenimente. Acesta este, de asemenea, o problemă importantă socială și medicală cu o largă acoperire mass-media, deoarece nu există o populație aparent sănătoasă. Moartea subită cardiacă apare în timpul sau imediat după o activitate fizică de intensitate mare. Colegiul American de Cardiologie este considerat că examinarea obiectivul principal al sportivilor, înainte de a începe activitatea fizică, detectarea de tulburari cardiovasculare tacite, care pot duce la moarte subita de cauza cardiaca. Descoperirea boli de inima existente la sportivi cu ecocardiografie de multe ori duce la o încetare completă de sport, în scopul de a reduce riscul de moarte subita. Pe de altă parte, diagnosticarea greșită a bolilor de inima poate duce, de asemenea, la eliminarea de sportivi din activități sportive, privarea acestuia de multe beneficii pe care le aduce sportul.

Ecografie cardiacă sau ecocardiografie este metode neinvazive și ușor repetabil în sport cardiologie utilizate pe scară largă pentru a distinge între schimbări ale inimii cauzate de adaptare la stres și modificări patologice. Un nivel ridicat de activitate fizică poate duce la un grad de modificări morfologice și funcționale, care sunt numite "inima atletic," si sunt observate la aproximativ 50% din sportivi antrenați. Aceste modificări includ creșterea dimensiunii cavităților cardiace, creșterea grosimii peretelui de ventriculului stâng și dreapta și dimensiunea în atriul stâng, dar cu sistolică păstrată și funcția diastolică. forma și mărimea schimbării depinde de tipul și intensitatea antrenamentului sportiv și caracteristic eliberat după de încheiere a exercițiului.

Utilizarea de rutină a ecocardiografiei a sportivilor care nu a dus la o creștere semnificativă a numărului de cardiomiopatie hipertrofică detectate în legătură cu prezentare generală de bază. La sportivi, fără plângeri subiective, fără familie sau boli cardiovasculare semnificative, cu examenul fizic normal și obișnuit înregistrări ECG, ecocardiografie a limitat valoare suplimentară de diagnosticare, pentru prețul ridicat al revizuirii, care împiedică aplicarea largă. Sa constatat că utilizarea pe scară largă a ultrasunete duce la o creștere a rezultatelor fals pozitive sau fals negative. Ecocardiografia examinare a inimii, se recomandă ca sportivii de elita implicată în activități sportive intense, care pot facilita sau duce la aparitia unei boli de inima existente. Cu toate acestea, necesitatea unor evaluări repetate și recenzii ale acestora a sportivilor, în absența simptomelor, cu examenul fizic normal și înregistrări ECG, rămâne neclar.

Ecocardiografia la copii și sugari

Ecocardiografia este non-invaziva, nedureroasa, nu necesita o pregatire speciala, nu are efecte adverse si poate fi aplicat la o vârstă fragedă, și, dacă este necesar, examinarea poate fi repetată fără nici un risc de deteriorare a tesutului.

Este recomandabil ultrasunete preventivă a inimii fiecărui copil.

Congenital inimile defect.

Tulburări de ritm cardiac.

Arterială și hipertensiune arterială pulmonară.

Boli ale valvelor inimii.

Inflamație a mușchiului inimii și a membranelor cardiace.

Cardiomiopatie.

Masa tumorii trombotice și în camerele inimii.

Boala coronariana.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Echocardiography
Close