Monitorizarea ECG

Monitorizarea ECG

ECG monitoring

Cu o imagine grafică pe ECG putem vedea activitatea electrica a miocardului. Principiul ECG pe baza legii fizice care firul mobile care trece între polii electromagnetului se atunci când prin ea un curent electric trece. ECG este tipărită pe hârtie milimetrică, ceea ce îl face ușor de determinat durata și amplitudinea complexelor individuale, intervale și segmente. În citirea ritmului cardiac EKG este determinată, ritm, axa, și există hipertrofie si atac de cord.

Monitorizarea ECG este, ECG pentru o perioadă de 30-45 de minute. Deseori pacienții vin în plângându-o inimă sărind peste, sau un ritm cardiac rapid, fara inregistrari anterioare ECG nu au aratat nici aritmii cardiace. Acest lucru se datorează faptului că pacienții doar atunci când au făcut EKG aritmie și banda de înregistrare a ECG durata este de doar câteva secunde. Într-un astfel de pacient am folosit, monitorizarea ECG pentru o jumătate de oră, aproape 70% din cazuri sunt de tip de ritm cardiac anormal. Pe termen scurt folosind ECG nu poate evaluat riscul cardiac la persoanele cu nici un simptom, nimic mai bun decât o analiză a faptelor, cum ar fi dacă pacientul este fumator, dacă aveți tensiunea arterială mare sau colesterolul sau un istoric familial de boli de inima. ECG nu este recomandat pentru utilizare la pacienții cu un risc redus de boli de inima.

Monitorizarea ECG a pacientului este importantă în cazul unor anomalii de conducere tranzitorii de tip, boli cardiace ischemice.

Monitorizarea ECG nu este utilizat pentru a afișa deformare inimă sau pentru a tensiunii arteriale, dar pentru a afișa activitatea electrica a inimii. În monitorizarea ECG sunt folosite, electrozii care sunt atașate la mai multe locuri, de obicei, există 3 piste care se conectează la brațul drept, brațul stâng și din stânga. picior, dar nu există monitorizare ECG cu 12 canale o. Pentru a fi o bună legătură între electrozi și piele, monitorizarea ECG este utilizat un gel care reduce rezistența pielii, deoarece aceasta este singura modalitate de a citi cu exactitate. Dacă utilizați 12 fire de monitorizare ECG cu 12 electrozi distribuite în jurul valorii de la nivelul membrelor și în piept poate observa multe defecte.

Pacientul la sosire, universal este conectat cu zece auto-adezive electrozi ECG și adaptor wireless, care permite monitorizarea ECG în toate birourile, de-a lungul revizuirea și discuții cu cardiologul. Avantajul acestei legături este posibilitatea de monitorizare pe termen lung.

Monitorizarea ECG are o valoare specifică de diagnostic în următoarele condiții:

Perturbarea ritmului generatorului

Tulburări în ritmul inimii (aritmie sau ritm variabil, tahicardie, sau rata de rapide ale inimii, bradicardie, sau ritmului cardiac lent, și bate sărind peste, bloc cardiac, camere atriale, fibrilație atrială),

hipertrofie

Conducere lentă a impulsurilor potențialului de acțiune, prin atrii si ventricule

Ischemică și infarct miocardic

Pericardită

Boli sistemice ale inimii

Perturbare a echilibrului de electroliți

Fiecare dintre aceste defecte și tulburări se reflectă într-un mod specific și distinctiv pentru a înregistra pe ECG și interpretarea ei poate fi pus rapid în funcțiune un diagnostic corect.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la ECG monitoring
Close