Tetralogie Fallot

Tetralogy of Fallot

Tetralogie Fallot


Tetralogie Fallot Stenoza de pulmonară asociată cu defect ventricular mare montat. În acest fel, în goleste ventriculului drept în aortă în loc de artera pulmonara si este, prin urmare, sângele aortica este foarte nesaturați cu oxigen. Oportunitati pentru cianoza precoce si degetele clubbing. Oboseala este cauze de cianoză. Aceasta este o problemă care există în pacient de la naștere. Tetralogie Fallot apar la doar 0,03% din nou-născuți.

Tabloul clinic al tetralogie Fallot

Simptome si semne de tetralogie Fallot

În cazurile severe de dezvoltare a copilului și-a încetinit. Dispneea este o comună ghemuit, facilitează oboseala si dispnee, si ocazional la sincopă vine. Semne ale degetelor Express clubbing cianoza, tulpina moderată a ventriculului drept și în absența pulsului apical, precum și un murmur scurt, sistolic dur și fiorul de-a lungul marginii din stânga a sternului. Inima nu este mărită. Într-un deschideri medii-mari sunetul a doua poate fi auzit, ca el a fost sfâșiat cu componenta pulmonara de amplitudine redusă. Din cauza tetralogie Fallot provoacă tulburări de oxigen în sânge, copiii au pielea albăstruie, nu unii copii exprima acest simptom în cazul în care prejudiciul este mic. În funcție de severitatea bolii de inima, uneori, tetralogie Fallot poate fi detectat imediat după naștere. Tetralogie Fallot este o combinatie patru defecte cardiace legate de: stenoza pulmonara, hipertrofia ventriculara dreapta, defect septal ventricular, aorta imperative.

Radiologice de tetralogie Fallot

Câmpurilor pulmonare au fost clare. Apexul inimii este bont, cu un segment concav. o, pulmonară (inima a modelat de pantofi de lemn). Arc aortic drept este plasat în 25% din cazuri.

ECG de tetralogie Fallot

Hipertrofia ventriculului drept este moderat este aproape întotdeauna prezentă. Ocazional, există, de asemenea, undele P exprimate.

Ecocardiografia de tetralogie Fallot

Cu ajutorul acestui test cu certitudine, am evidențiat prezența de tetralogie Fallot și vom vedea gaura dintre ventricule stânga și dreapta sau VSD.

Teste speciale de tetralogie Fallot

Diagnosticul se face pe baza de cateterism cardiac și angio-cardiography de la ventriculul drept. În acest fel, se determină și morfologice aspectul. Aortografia este recomandat ca un examen de rutină la pacienții sunt pregătite pentru intervenție chirurgicală. Cu asta ne arată sucursale aortice și o defectele neașteptate asociate.

Tratamentul pentru Tetralogy of Fallot

Tetralogie Fallot este tratată chirurgical cu utilizarea mașinii pentru circulație extracorporeală. Mortalitatea operatorie este moderat scăzută. Pacienții cu arterele pulmonare subdezvoltate anterior, se recomandă să Blalock-Taussig tip de interventie chirurgicala, în care vom crește fluxul de sânge la plămâni, pentru a permite pacientului să crească suficient pentru o operațiune complet ..

Prognoză pentru tetralogie Fallot

La adulți tetralogie Fallot este cel mai frecvent defect cianotic cardiace congenitale, dar copiii nu ajung la maturitate atât de des. Cea mai frecventa cauza de deces a fost pronunțată hipoxemie. Este, de asemenea tromboza comună și vasculare cauzate de policitemie. Forța de un sindrom este în funcție de gradul de stenoză pulmonară, în cazul în care stenoza este mai mare cu atât mai mare este un șunt stânga-dreapta, și de fluxul sanguin pulmonar este redus.

Dupa operatie, pacientii duce o viata normala, dar va trebui în continuare să viziteze cardiolog pentru a monitoriza situația și prescrierea de medicamente adecvate, de asemenea, poate exista complicatii pe termen lung dupa operatie ca insuficiență ventriculară dreaptă, o problema cu rata de inima sau ritmul și altele. Activității fizice limitate sunt recomandate. Cu toate acestea, în cazul în care operațiunea este efectuată la timp, nu trebuie să fie o limitare a activității fizice mai tarziu in viata. Uneori, medicii recomanda ca un copil ia antibiotice inainte de proceduri dentare pentru a preveni infectiile care pot cauza endocardita, inflamarea membranelor mucoase ale celor inimii.
Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Tetralogy of Fallot
Close