Cardiologie: General Sfaturi

Cardiologie: General Sfaturi

cardiology
Cardiology
Diagnosticul complet de boli cardiovasculare in fiecare constând din determinarea etiologiei, determinarea schimbărilor structurale, stabilirea anomalii fiziologice, pentru a estima capacitatea rămasă funcțională a inimii. Tratamentul și prognosticul se bazează pe o înțelegere clară a acestor patru factori.

Etiologia este determinată pe baza de ani de istorie pacientului, modificări specifice, teste de laborator, cum ar fi: anti Strepto lizină titru de zero, un test serologic pentru determinarea sifilis, de testare de iod proteine ​​sau enzime de testare ser. Anomalii ale structurii cardiace și funcțiile sale pot fi determinate prin examenul fizic atent, care este necesar pentru a scrie X-ray și constatările ECG. Cateterismul cardiac este necesar pentru a determina mărimea și Santa să măsoare presiuni în camerele inimii, aorta si artera pulmonara. Măsurarea curbelor de colorare a folosit, în anumite cazuri, de dreptul de inexplicabile - Santa stânga și stânga-dreapta. Angioneurotic cardiography în două direcții cineangiographic folosită pentru a arăta anatomia de anomalii congenitale și dobândite, gradul de insuficiență supapei, tumori cardiace, etc

Un fenomen nespecific

Cele mai frecvente simptome ale bolilor de inima sunt: ​​dispnee, oboseală, dureri în piept și palpitații. Cu toate acestea, după cum indiferent care dintre simptomele de mai sus pot fi găsite în boli care nu sunt legate de inima, interpretarea corectă a simptomelor depinde de examinarea sistematică și studii de diagnosticare. O dispnee cauzate de boli de inima este de obicei asociat cu creșterea frecvenței cardiace și alte afecțiuni structurale și fiziologice. Cel mai comun tip de dispnee cauzate de boli de inima este oboseala dispnee cu dificultati de respiratie care apare chiar și la oboseala moderată, după cum puteți rupe vacanta. O dispnee ortopnoa în poziția culcat pe spate, ceea ce elimină poziția de șezut. Ea există doar într-un stadiu avansat de insuficiență cardiacă. O dispnee paroxistica nocturna trezit brusc din somn și pacienți l-au forțat să se așeze pe pat sau in picioare. Aceasta poate fi una dintre primele simptome de relaxare ventriculară stângă sau stenoză mitrală foarte pronunțat.

Oboseala noroc dispnee, în alte circumstanțe nu sunt legate de boli de inima. Astfel, de exemplu, pot să apară la persoanele cu condiție fizică slabă, în obezitate, debilitate, în vârstă, pacienții pulmonare cronice, anemie și obstrucția căilor respiratorii. Ortopnee poate să apară la pacienții obezi cu foarte ascita, indiferent de cauza, de tulburări gastro-intestinale care produc distensie abdominală și în a treia lună de sarcină. O dispnee paroxistica nocturna poate să apară la adulți în cazurile de atac în primul rând, astm bronșic, și cazuri de obstrucție a căilor respiratorii cauzate de tumori paratracheal. Anxietate de stat și nevroză cardiacă poate provoca, de asemenea, o dispnee. Astfel de pacienți deseori raportează că acestea sunt în imposibilitatea de a respira bine. O dispnee psihogena este asociat cu alcaloza respiratorie acuta, care duce la tulburări mentale, parestezii ale membrelor sau în jurul gurii, și apoi să tetanie, tremuraturi si frica. Oboseală, care pot fi remediate restul este în mare parte cauzată de o scădere a functiei cardiace. Acest lucru poate fi o dificultate majoră în defecte cardiace congenitale, cord pulmonar, stenoză mitrală sau în care sunt de altfel mult mai complicate și hipertensiune pulmonară. Astenie, oboseală cronică și somnolență, care nu se îmbunătățesc după restul sunt de obicei cauzate de modificări psihice precum depresia, nevrozele cardiace și îngrijire pe termen lung, sau poate fi o componentă a "unui neurocirculatory astenie." Cauzele organice ale oboselii includ: infectii cronice, anemie, endocrine și metabolice, modificări de otrăvire cronică, utilizarea de sedative si medicamente depresive, boli maligne, boli de colagen, și toate boli debilitante.

Dureri în piept

Dureri în piept apare în urma unor modificări cardiovasculare, angină pectorală (durere această este cauzata de ischemică intermitentă miocardic), infarct miocardic, mioperikarditis, în cazul prezenței de lichid în pericard cu tamponadă cardiacă, disectie aortica sau anevrism al aortei perete, embolie pulmonară sau infarctul pulmonar.

cardiology
Cardiology
Durerea în piept este una dintre cele mai frecvente tulburari in care pacientii se plang. Este necesar să se examineze cu atenție calitatea și localizarea acestuia, răspândirea, durata, precum și factorii care accelereaza, agrava sau elimina durerea. Este necesar să se facă examinarea mai multor ordine și teste de laborator. În plus față de recomandarea si teste de oboseala, studii terapeutice, și cineangiography selectivă coronariene. Cu toate acestea, unele alte boli care nu sunt legate de schimbarea inimii, urmată de dureri în piept și greu de distins de boli de inima. Acestea includ: boli sau artrita si discus în partea superioară sau inferioară a coloanei vertebrale toracice părți, nevroză cardiacă, neurocirculatory astenie și alte schimbări emoționale, alunecare hernie hiatala, colecistita acuta sau cronica, pancreatic acută, cardiospasm, ulcus peptic, dureri de esofag, care provoacă modificări durere localizată în peretele toracic, pectoral tulpina sau inflamatie a mușchii intercostali și ligamente, sindromul Post infarct miocardic, pneumotorax spontan, pleurezie, hoarde boli spinarii, cancerul mediastinale, modificări maligne în coaste și vertebre emfizem, mediastinale.

Palpitații

Pierderile bruște ale conștiinței și acțiune neregulate ale inimii sunt cele mai frecvente plangeri ale pacientilor cardiaci. În cele mai multe cazuri, palpitații apare din cauza fricii sau o preocupare apare din cauza bolilor de inima pre-existente sau din cauza modificărilor pe termen lung emotionale, ca de exemplu. deoarece o neurocirculatory astenie. Cauzele organice sunt anemie, tireotoxicoza, debilitate și tahicardie paroxistică.

headache
Headache
Descrie, de obicei, două tipuri de palpitatii: tahicardie sinusală, rapide si greu lovind care pot începe treptat sau brusc, dar încetinește treptat, apare la efort sau în timpul excitare. Premature sistolele ventriculare provoca inima sa senzații specifice, cum ar fi de exemplu. "Sar peste șoc" sau "blocaj și greva din nou." Pacienții cu tahicardie paroxistică descriu sentimentul real al palpitatii rapide, regulate sau "flutter". Această senzație începe brusc, dureaza cateva minute sau ore, și se oprește brusc. La pacienții mai tineri, nu exista alte simptome, cu excepția cazurilor când un atac este extinsă. La pacienții vârstnici, aritmii paroxistice poate duce la angina pectorală, funcția cardiacă congestivă, sau sincopă. Fibrilatie atriala paroxistica apare ca o acțiune rapidă și neregulate, care pornește și se oprește brusc. Pacienții de obicei, nu se plâng de apariția fibrilației atriale cronice și flutter pe, cu excepția cazurilor în care eforturilor de după accelerat acțiune și emoție de Comerț. În scopul diagnosticului, este necesar să se ia un ECG în timpul episoadelor de palpitatii. Cu toate acestea, alți factori clinice utilizate în a face diagnosticul. Este necesar să se respecte acțiunea clinică a ritmului cardiac cardiac, precum și ritmul, efectele oboselii și presiune asupra arterei carotide. Adăugați la această vârstă a pacientului și, eventual, a altor boli. Dacă luăm în considerare toate elementele de mai sus ale diagnosticul poate fi stabilit fara un ECG.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Cardiology
Close