Arterioscleroză

Arterioscleroză

arteriosclerosis
arteriosclerosis

Boli de inima aterosclerotice sau ateroscleroza coronariana este cea mai frecventa cauza principala a evenimentelor cardiovasculare și deces. Se crede că un metabolismului lipidic anormal este responsabil pentru acumularea de grasime in vasele de sange si tesuturi fibrozante într-un singur loc. Aceasta ingustare ca urmare a depunerilor de grăsime se numeste o placa și este cauzată de hipertensiune arterială, un nivel ridicat de colesterol, zaharuri din sânge ridicate și alte. Această schimbare conduce la o parte obstrucție pericardic progresiva a arterelor coronare și ramurile lor majore.

Muschiul inimii este mai puternică la primul efort crescut și locul de muncă, dar nu lucrează în acest fel pe termen nelimitat. În lucrarea sa, există unele schimbări în timp. Inima crește cu creșterea efort, la fel ca orice alt muschi. De-a lungul anilor, în cazul în care nu este afectată de unele procese inflamatorii, inima începe să se extindă. Sa extins musculare slabeste si nu mai este capabil să funcționeze în mod normal, și de a furniza suficiente de sânge a organelor importante ale vietii. Mișcarea devine mai dificil, urmată de o rapidă oboseală, palpitații, respirație scurtă și sufocare în timpul oboseala mai mare.

Cauza imediată a acestor schimbări în inima este arterioscleroză. Inimile arteriosclerotic pare să afecteze navele lor specifice de sange, artera coronariană și sucursalele sale din cauza bolilor vasculare cauzate convulsii și infarct miocardic.

Factori de risc (stabilit pe baza rezultatelor), care susține dezvoltarea bolii cardiace ischemice, inclusiv predispozitie genetica, hipertensiune arterială, diabet zaharat, hipercolesterolemie si hipertrigliceridemie. Alți factori mai puțin importanți includ obezitatea și constituția fizică corespunzătoare de asemenea, duce la ateroscleroza.

Bărbații sunt afectate mai des decat femeile de arterioscleroză, precum și faptul că raportul de 4:1. Patruzeci de ani în urmă, raportul a fost de 8:1, 1:1 și peste 70. Bărbații au fost simptome mai accentuate bolii, la vârsta cuprinsă între 50-60 de ani la femei între 60-70 de ani. Gradul avansat al bolii aterosclerotice coronariene, și chiar ocluzia completă pot rămâne nedetectate clinic. Poate fi detectat de șansa de după moarte a altor cauze. Pentru moment suntem doar în picioare, în starea de spirit coronarografia ca singurul instrument cu care este posibil să se determine localizarea și gradul de stenoză. Nu există nici o relație între semnele clinice și gradul de boala.

Sediu creierul de arteriosclerosis este, în general, urmată de o deteriorare progresivă a memoriei, dezorientare în timp și spațiu, lipsa psihologic, este posibil să existe tulburări de vedere și de vorbire, pierderea sensibilității pielii la stimuli externi, o pierdere bruscă a puterii musculare, în unul sau mai multe membre , sau tromboză cerebrală alegoric. Localizare cardiaca poate duce la contractia progresivă capacitatea renală a muschiului inimii, din cauza lipsei de oxigen furnizat de cantități mici de sânge care ajunge, pot exista tulburari de bătăi cardiace de ritm de contractie, tahicardie sclipitoare, paroxistica. Dacă sunteți prinși în vasele de sânge care aprovizionează arteroscleroza membrelor inferioare, pot exista durere spasmodică după mersul pe jos, scăderea temperaturii pielii membrelor și, mai târziu, cangrena, ingrosarea si inchiderea la culoare a pielii. În cazul în care procesul este localizat in arterele renale, efectele pot fi usoara funcția renală compromisă sau hipertensiune arterială. Situația a devenit mai gravă în rinichi apare atunci cand vasele mici de sange "scleroză. Arterioscleroză senilă crește odată cu îmbătrânirea organismului întreg și este considerat un fenomen fiziologic cauzate de îmbătrânirea arterelor.

Dacă bănuiți de a suferi de ateroscleroză contactați imediat medicul dumneavoastră și spune-i simptomele pe care le-ați observat. Medicul va stabili tratamentul în cazul în care, după încercări în care se stabilește că vă sunt suferă de ateroscleroză. Tratamentul depinde de simptomele și amploarea bolii. Este foarte important să fie înainte de ateroscleroza la timp din cauza, atunci tratamentul poate da rezultate pozitive și nu va provoca boli grave.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la arteriosclerosis
Close