Eisenmenger sindromul

Eisenmenger sindromul

Eisenmenger syndrome
Eisenmenger syndrome
Eisenmenger Sindromul a fost descris ca un defect de sept ventricular cu hipertrofie ventriculara dreapta, de echitatie aorta si cianoza. În ceea ce privește frecvența, este reprezentată în peste șunturilor inversă. Nu imi vine in minte un defect de sept ventricular, ductul arterial și brevete persistens defect de sept atrial. Cauzele de hipertensiune arterială pulmonară nu sunt cunoscute. Creșterea rezistenței vasculare pulmonare care duce la hipertrofia ventriculara dreapta si invers Shant. Dar sângele curge încă de la stânga la dreapta, dar, de asemenea, de la dreapta la stânga, de sânge provenind de la plamani, îmbogățită cu oxigen, din nou, revine la plamani in loc de a merge în restul corpului. Din acest motiv, există unele schimbări în plămâni, arterele devin înguste și rigid și, prin urmare, crește presiunea în arterele pulmonare. Atunci când presiunea de sânge din plămâni devine mai mare decât presiunea sangelui care trece prin șunt inversează, atunci se numeste sindromul Eisenmenger. Sânge, cu o lipsa de oxigen din partea stanga a inimii, duce la ventriculul stâng și în restul corpului, care, în acest proces nu este suficient de achiziție îmbogățită cu oxigen din sânge.

Tabloul clinic al sindromului Eisenmenger

Simptome si semne de sindrom Eisenmenger

Deseori oboseala duce la dispnee moderata sau semnificativa. Ventriculară și atrială sept defect duce la aparitia de cianoza cu policitemie si degete clubbing. Reverse canalului arterial persistens cauzează cianoză a picioarelor mai mici și degetele de la picioare. Este posibil să palpeze acțiune a ventriculului drept și o. Pulmonară, de-a lungul stânga sternale sistolice murmur de frontieră se aude, acesta poate fi auzit și șoc sistolice devreme pulmonară. Sindromul Eisenmenger poate provoca alte complicatii, cum ar fi insuficiență cardiacă congestivă, vezicula biliară, sângerare, cheaguri de sange, probleme cu rinichii, amețeli, maxima în numarului de celule rosii din sânge, deficit de fier, palpitații, dureri de cap, abces cerebral, vedere încețoșată, senzație de leșin, dificultăți de respirație și umflarea articulațiilor. Cele mai multe dintre aceste simptome ale sindromului Eisenmenger pot fi comunicarea din timp, și ar trebui să fie raportate la medicul pediatru. Aceste simptome pot fi similare cu alte probleme cardiace.

Radiologice de sindrom Eisenmenger

La data de fluoroscopie pot încheiat un mare, pulsează artera pulmonară activă și desen pulmonar mai puțin pronunțate.

ECG de sindrom Eisenmenger

De obicei, nu există hipertrofie ventriculara dreapta cu undele P proeminente.

Ecocardiografie de sindrom Eisenmenger -
Eisenmenger syndrome

Cu aceasta procedura, care examinează structura inimii cu ajutorul undelor sonore putem vedea fluxul de sange prin ductul arterial și de a identifica ceea ce este dimensiunea găurii și cât de mult sânge trece prin ea.

Imagistica prin rezonanta magnetica a sindromului Eisenmenger

Aceasta procedura foloseste magneti mari și Radiofrecvențelor să prezinte structura inimii și este util pentru stabilirea unor presiuni arterei pulmonare.

Teste speciale de sindrom Eisenmenger

Cateterism cardiac, angiografie și cardiography folosind curbele de colorare a diluție este posibil să se determine dimensiunea Shant.

Tratament pentru sindromul Eisenmenger

Intervenție chirurgicală nu este util în sindromul Eisenmenger prezența, dar poate fi prevenită dacă la timp este descoperit o gaura care provoaca hipertensiune pulmonara. Tratamentul pentru sindromul Eisenmenger depinde de mai mulți factori, cum ar fi: vârsta, starea de sănătate actuală, anamneza, cat de avansata boala, indiferent dacă pacientul se potrivește tratament adecvat, prognosticul de progresie a bolii și altele. Tratamentul pentru sindromul Eisenmenger este format din medicamente, oxigen în timpul somnului sau de odihnă, eliminarea de sânge, sânge fiind înlocuit cu soluție salină intravenos și altele.

Prognoză pentru sindromul Eisenmenger

Cei mai multi pacienti au murit înainte de vârsta de 30 de cauza la decompensare a inimii, tromboză vasculară, sau endocardita.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Eisenmenger syndrome
Close