Congenitale boli de inima

Congenitale boli de inima

Congenital heart disease
Congenital heart disease
Boli cardiace congenitale sunt de aproximativ 2% din toate bolile de inima la adulti.

În ciuda dezvoltarea medicinei, toate dezavantajele fătul nu poate fi evitată în perioada prenatală, printre care sunt defecte cardiace. Aceste defecte congenitale, uneori, nu sunt o problemă și pot fi îndepărtate, precum și pentru boli cardiace congenitale complexe este necesar un răspuns serios. În afară de defecte cardiace congenitale și dobândite există defecte cardiace, care ar fi putut apărea ca urmare a defectelor cardiace congenitale. Datorită dezvoltării unor defecte cardiace congenitale pot fi tratate de medicină, în 90% din cazuri. Dacă se ține seama de faptul că zilele precedente de o cincime din pacienții născuți cu un defect cardiac cunoscut doar 16 de ani, iar astăzi cât mai multe ca 85 la 90 la suta dintre acesti pacienti au prezentat pubertate, este clar că acest lucru se datorează dezvoltării cardiologie pediatrică și chirurgie cardiacă. O intervenție chirurgicală timp util, în multe cazuri, garantarea de recuperare și o viață normală în viitor. Cu toate acestea, problema este că toate defectele congenitale cardiace nu sunt usor de tratat, deoarece acestea sunt clasificate în mai multe grupuri. Primul grup include între 20 și 25 la sută foarte grave și boli cardiace congenitale rare, care necesită un control viață. În al doilea grup, există un 35 la suta la 40 din defecte cardiace congenitale severe, moderat, care poate fi opera cu succes și necesită un control ulterior, în timp ce al treilea este de 40 la suta mai ușoare defecte cardiace congenitale, care sunt cu o intervenție chirurgicală în timp util sunt eliminarea necesității pentru un control ulterior sau este extrem de rar necesară.

Problema defecte cardiace congenitale la diagnosticul lor bune și corecte și tratament chirurgical și non-chirurgicale. Defecte cardiace congenitale necesita buni profesionisti si tehnica de diagnostic bun. În cazul în care o parte din acest deficit, pacientul creează o problemă pe termen lung. Astăzi, cele mai multe decese nu se întâmplă în copilărie, dar la varsta adulta se produce. Aceste efecte apar la pacienții care nu au mai fost operata anterior, precum și cei care s-au operat cu succes în copilărie, dar care, în perioada de mai târziu, sunt dezvoltate o funcție mai slabă a valvelor inimii, care este urmată de extinderea inima, și apariția de defecte cardiace congenitale cardiace arrhythmias.All pot fi grave, în funcție de locul de stadiul bolii

Clasificarea bolilor cardiace congenitale
 
A. Fără un șunt

- Pe partea dreapta

stenoza arterei pulmonare (12%).

- Pe partea stângă

stenoză aortică valvulară (3%).

B. cu un șunt

- Acyanotic

Defect septal atrial (20%)

Persistens canalului arterial (13%)

Sept ventricular defect (9%).

Acyanotic Fallot tetrada (11%)

Stenoza arterei pulmonare cu șunt interatrial inversă (3%)

Eisenmenger sindromul (3%).

Tricuspida valva atrezia (1,5%).

Anomalii congenitale sunt alte întâlnite în aproximativ 20% din cazuri.

Mai ales adesea găsit sindromul Marfan, anomalii cromozomiale, cum ar fi de exemplu. Sindromul Turner.

Patogeneza tablou clinic de boli cardiace congenitale

Boli de inima congenitale sunt semnele si simptomele care sunt cauzate de următoarele mecanisme:

Stenoza valvei sau navei: prin urmare, apariția hipertrofiei ventriculare și pătrunderea de inima cu evenimente normale.

Șunt stânga-dreapta: fluxul de FERVI din atriul stang sau ventricul la atriul drept sau ventriculare. Acest lucru duce la locul de muncă a crescut ventriculului drept și a crescut debitul în circulația pulmonară în detrimentul fluxului sanguin sistemic.

În șunturilor mari și mici creșteri această diferență a fost dus la un fenomen dispnee si oboseala. Din motive necunoscute, unele dintre aceste șunturi și pot provoca hipertensiune pulmonara, pot veni la apariția șunturilor inverse, adică. Șunt stânga-dreapta este convertit într-un stânga-dreapta (Eisenmenger lui svndrom). Mai apare și hemoptizie.

Dreapta-stânga șunt: atunci când sângele venos trece de la Atria dreapta sau în ventricul ventricular aorta, atriul stâng sau la stânga, ocolind astfel circulatia pulmonara duce la unele manifestari clinice bine-cunoscute de cianoza. Dispnee si oboseala a pacientului sunt scutite într-o ghemuit. Sincopa apare atunci cand fluxul pulmonar este foarte scăzut. Compensatorie policitemia apare în mod constant în saturație sub-, și, în cazuri severe, acest lucru poate duce la tromboza cerebrală. Degete Cubbing însoțesc de obicei Cianoza pronunțată.

În plus față de modificările hemodinamice specifice în prezența unui șunt stânga-dreapta poate duce la apariția unui abces cerebral metastatic, endocardia bacteriene, în special în cazul unui defect de sept ventricular, persistența canalului arterial persistens cu valva aortica bicuspida.

Pentru a face diagnosticul corect, în plus față de dimensiunea de radiografii inima defect, ECG, cateterism cardiac este necesar, curba dedilution.

Diferențial Diagnosticul de boli cardiace congenitale

Constatări auscultatorii:


Este cu siguranta de ajutor pentru a găsi sunetul unui copil, precum și anomalii congenitale oriunde pe corp. Prezența zgomotului de-a lungul marginii din stânga a sternului în favoarea boli cardiace congenitale, dar a achiziționat stenoză aortică pot perturba acest diagnostic. Sept ventricular defect și persistența canalului arterial persistens auzi o inima moale pe partea de sus a suflul diastolic cu ușurință a indicat, dar nu este nici unul dintre celelalte caracteristici ale stenozei mitrale. Fluxului venos, care poate fi auzit în regiunea superioară parasternales este asociat cu existența canalului arterial persistens aorto pulmonar sau fistula.

Multe defecte cardiace congenitale pot fi complicate și au un prognostic saraci. Acestea sunt așa-numitele defecte, cu cianoză, în cazul în care persoana obisnuita care nu este un expert in medicina, poate detecta modificări de culoare albăstruie a buzelor, peste coji de ureche și degete. Acești pacienți au dificultăți de respirație, anvelope cu ușurință, și toate acestea se datorează amestecare de sânge între partea stângă și dreaptă a inimii, sau natura anomaliilor existente, cum ar fi în cazul unei singure ventricul.

Cianoza cu degetele clubbing:

Cianoză, policitemie si degete clubbing apar în caz de cord pulmonar cronic, precum și plămâni fistule arteriovenoase congenitale. Pentru a determina originea degetelor cianoza si clubbing examinează valoarea saturației de oxigen arteriale în timpul inhalarea de oxigen 100%. Saturația în oxigen arterial nu poate fi ridicat la rangul de valorile normale în cazul în care există un șunt.

Cianoza fara degete clubbing:

Fără a cianoza si policitemia degetele cluburi este de obicei periferică. Există o redusă "debitul cardiac" sau circulatia periferica lent. Saturația oxigenului arterial este normala. În cazul în care, după examinarea atentă a modului de tratament al bolilor congenitale rămâne deschisă, pacientul ar trebui să fie menționată la cateterism cardiac, angiografie și măsurarea vopsea de diluare cardiograf curbe

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Congenital heart disease
Close