Bradicardie simptome

Bradicardie simptome

Bradycardia symptoms
Bradycardia symptoms
Bradicardia este o aritmie cardiacă, care se caracterizează printr-o emoție foarte lent, în general, mai mici de 60 de batai pe minut. Acest lucru duce la inima nu poate pompa suficient sange bogat in oxigen in organism. Simptomele bradicardie nu sunt aceleași pentru toate persoanele cu boli de inima, pentru unele persoane nu cauza probleme nici simptome apar, în general, oamenii care sunt apt fizic, de exemplu, sportivii care se antreneaza regulat la restul au o emoție foarte lent.

Simptomele bradicardie sunt oboseala, slabiciune, dificultati de respiratie, leșin, amețeli, probleme de memorie și probleme de somn.

Simptom bradicardie cel mai frecvent este oboseala, care apare din cauza ritmului cardiac lent și are loc chiar și în timpul restul. La unele persoane poate provoca o lipsa de putere de a efectua activitatile zilnice.

Simptom, care de asemenea face parte din bradicardie este leșin, care cauzează pierderea temporară a conștienței. Leșin este unul dintre simptomele cele mai periculoase de bradicardie, unii oameni isi pierd complet constiinta, iar unele sunt pe punctul de a pierde constiinta, iar aceasta este o situație foarte alarmantă. În această situație, cel mai probabil, este necesar să se instaleze un stimulator cardiac pentru a controla ritmul cardiac.

La unele persoane cu bradicardie are loc scurtarea simptom de respiratie insotite de durere in piept sau amețeală, care poate duce la pierderea conștienței. Amețeli și dureri de cap pot apărea în orice moment.

Problema cu somnul face parte din simptomele de bradicardie care pot apărea în timpul unor nopți. Acest simptom poate aparea pentru unii oameni, dar nu pentru altele, precum și alte simptome mentionate. La pacienții cu ritm cardiac lent pot să apară tulburări de memorie și provoacă dificultăți în amintindu-ne că duce la confuzie. În cazul în care bradicardia nu simptome evidente, atunci nu aveți nevoie de tratament. Bradicardie severă poate duce la o situație de urgență din cauza lipsei de oxigen la creier, iar moartea poate să apară dacă nu iau tratamentele necesare pentru a ridica ritmul cardiac, este urgent să se răspundă la ritmul cardiac a revenit la normal, cu terapie de șoc, temporar implantare stimulator cardiac, de medicamente date printr-o venă și altele.

Dacă vă confruntați cu simptome de bradicardie, este necesar să se să contactați medicul pentru a determina bradicardie de teste, cum ar fi un test de sânge, electrocardiogramă, ECG de efort, holter de monitorizare, de încercare de masă prelate, electrofiziologie. Șansă să apară simptome de bradicardie mai mare în cazul în care nu există boli de inima, dacă luați anumite medicamente, pentru persoanele de peste 65 de ani si dupa o interventie chirurgicala cardiaca, dupa un atac de cord, sindrom de sinus bolnav, bloc cardiac.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Bradycardia symptoms
Close