Tromboză venoasă profundă

Tromboză venoasă profundă

Deep vein thrombosis
Deep vein thrombosis
Ce este tromboza venoasă profundă

În cazul în care fluxul de slab sau dezordonată de sânge apare, de obicei, tromboza venoasă profundă, care este compus din fibrină și celule rosii din sange, cu relativ puține trombocite. Tromboza cauzate de factori de coagulare activate la nivel local se acumulează din cauza expunerii reduse la anticoagulant natural în sânge. Tromboză venoasă începe, de obicei, în cazul în care este întârzierea cea mai pronunțată în buzunarele valva si la locul de prejudiciu vene și poate fi, de asemenea, cauza de deteriorare a endoteliului prin sângele cateter stază, dupa o interventie chirurgicala, ședința prelungită cu picioarele redus (șoferii de camioane, zbor cu avionul) , pe cale orală de contracepție. Acumularea de trombocite în adâncurile sinusurilor valvulare sunt de obicei începutul trombozei venoase mai. Tromboza venoasă profundă apare cel mai frecvent la nivelul sinusurilor venoase ale unui mușchi de vițel. Tromboză venoasă profundă poate apărea, de asemenea, în alte vene ale membrului inferior, venele femurale. Piciorul stâng este mai vulnerabilă la apariția trombozei și fără tratament 15-20% dintre pacienții cu tromboză venoasă profundă proximală suferă de embolie pulmonară. În cazul în care cheag, care este creat prin acumularea de coagulanți sânge, crește într-o asemenea măsură să se eliberat din pereții venelor, el creează tromb călătoresc cunoscut ca un embolus, care poate provoca un atac de cord sau accident vascular cerebral. Acesta este, de asemenea, folosit ca un termen tromboflebita, tromboza, deoarece este întotdeauna însoțită de inflamație a venelor sau flebită.

Simptomele de tromboză venoasă profundă

Majoritatea pacienților cu tromboză venoasă profundă, nu au nici un simptom, dacă nu există o boala acuta care se poate dezvolta în termen de câteva ore la 2 zile atunci când există durere pronunțată care calmeaza ca scade proces acut. În cazul venelor inflamate, vena afectată poate fi simtit cu unghia ca o îngroșat și greu. Umflarea membrelor apare ca urmare a obstructiei fluxului de sange de inflamatie trombului, perivascular sau prin obstrucția de țesut limfatic. Obstrucție de lungă durată a fluxului de sânge în vene poate provoca cangrena venos. Timpul mersului pe jos și în picioare apare durerea cauzata de tromboza venoasa profunda. Durerea este redusă în cazul în care picioarele sunt ridicate. Durerea cauzata de maxim tromboză venoasă profundă apare la îndoire glezna cu genunchiul întins. Aceasta durere este numit semn Homan.

Diagnosticul de tromboză venoasă profundă

Cea mai bună metodă pentru diagnosticul de tromboza venoasa profunda este venografie ascendentă sau angiografie, dar metode neinvazive sunt mai frecvent utilizate, cum ar fi pletismografie pentru a masura efectele de obstrucție venos a fluctuațiilor normale în volum și rezistență electrică de la picioare sau Doppler pentru examinare a caracteristicilor morfologice și hemodinamice ale fluxului de sange prin vene. Angiografia este o metodă în care lichidul de contrast observate injectat in venele de la extremitati. Diagnosticul trombozei superficiale se bazează pe prezentarea clinica si examenul fizic, și în același timp, putem observa dacă este vorba de blocaj arterial sau venos acut profund. Acut tromboza profunda prognosticul venoase, în cele mai multe cazuri nu poate fi stabilită pe baza tabloului clinic, Homan semn sau edem, dar putem cu metode neinvazive sau angiografie. În cazul în care diagnosticul de tromboza venoasa profunda nu este confirmat și nu începe cu un tratament, care poate provoca moartea din cauza embolie pulmonara.

Factorii de risc pentru tromboza venoasă profundă

Pentru a reduce dezvoltarea de complicații tromboembolice, este important să se cunoască factorii de risc și în conformitate cu le dea tratament adecvat pacienților și reducerea mortalității care însoțește aceste condiții. Cu tendința de îmbătrânire a dezvolta creșteri tromboză venoasă profundă, deoarece venele soleal cu inaintarea in varsta pierde elasticitatea lor și răspândirea lor încetinește fluxul de sânge. Dacă am exclude riscul de a dezvolta boli tromboembolice în timpul sarcinii la femeile tinere, atunci este o reprezentare a trombozei venoase profunde aceeași pentru ambele sexe, lucru confirmat de rezultatele studiului pulmonare emboli autopsie, în conformitate cu care ambele sexe sunt reprezentate în mod egal. In timpul sarcinii, există un risc crescut de tromboembolism, datorită utilizării terapiei estrogen. Apariție a trombozei venoase profunde la femeile care primesc tratament cu estrogeni de 3-10x mai mare decât la femeile care nu consuma estrogeni exogeni. Este, de asemenea un risc crescut la femeile care iau contraceptive orale produse cu conținut de estrogen, ca terapie de estrogen a cancerului de prostata la barbati. Imobilitate din cauza spitalizare sau obezitatea afectează în mare măsură apariția tromboembolismului. Frecvența de tromboza venoasa profunda si embolie pulmonara este de două ori mai mare la pacienții obezi. Pacienții care sunt mai vechi de 30 de ani, cu boli de inima de orice fel au de patru ori riscul de tromboză venoasă profundă și embolie pulmonară, riscul de a dezvolta complicatii tromboembolice creste daca boala de inima este mult mai dificil. Riscul de a dezvolta tromboza apare la pacientii cu boli maligne, în timp ce riscul de embolie pulmonara este de până la de 2-3 ori mai mare la persoanele cu cancer, tromboza venoasă profundă apare la pana la jumatate din pacientii cu cancer pancreatic. Trauma este unul din factorii importanți de dezvoltare a trombozei venoase profunde si a embolismului pulmonar independent de site-ul de prejudiciu și de vârstă. Tromboză venoasă profundă apare la 30-80% dintre pacientii spitalizati din trauma. În trauma vârstnici care duce la embolie pulmonara este principala cauza de deces. Cel mai mare risc de a dezvolta cheaguri de sânge la pacienții cu o fractură de picior mai scăzută urmată de fracturi pelvine fracturi ale coloanei vertebrale, arsuri și traumatisme ale toracelui și capului. Infecție postoperatorie este un alt factor de tromb ca bacterii gram-pozitive pot provoca direct formarea de cheaguri de sange, de asemenea, cauze de trombului poate fi bacterii endotoxine și gram-negativ.

Tratamentul trombozei venoase profunde

Medicamente anticoagulante eficiente în prevenirea trombozei dacă sunt aplicate în mod corespunzător, atunci când vine vorba de medicamente anticoagulante venoase tromboză nu joacă o importanță-cheie în tratament, deoarece rolul minor al trombocitelor în patogeneza bolii. Mersul pe jos este unul dintre factorii importanți în venos returnarea și reduce posibilitatea de tromboză. Pentru tromboza venoasa profunda sunt utilizate și ciorapi pneumatice și alte dispozitive pentru compresia automată a vițeilor, cu scopul de a se întoarce sange la inima. Anticoagulant cu heparină este tratamentul de prima linie de tromboză poplitee sau vene proximale picioarelor. Anticoagulant oral cu warfarină începe a doua a treia zi a tratamentului cu heparină. Trombolizna Terapia consta din sistem fibrinolizei care menține fluxul de sange, cu degradarea fibrinei agregate. Pacienții cu tromboză venoasă profundă, în care există o contraindicație pentru candidați anticoagulante pentru blocarea terapeutic vena cava inferioara, fie direct, fie prin utilizarea de dispozitive intraluminale, și pentru a preveni embolia pulmonară fatală.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la  deep vein thrombosis

Hipotensiune arterială sau tensiunii arteriale

Hipotensiune arterială sau tensiunii arteriale

Hypotension
Hypotension

Ce este hipotensiunea arterială

Hipotensiune arterială sau tensiune arterială scăzută arterială a fost mai mic decât în ​​mod normal a tensiunii arteriale, preconizată pentru fiecare persoană, în anumite condiții, și este un termen relativ. Pentru a determina hipotensiune arterială trebuie să stabilească mai întâi valoarea tensiunii arteriale la acea persoană, luând în considerare activitatea, vârsta, medicamente care utilizările și de sănătate. Pentru a înțelege hipotensiune arterială trebuie să înțeleagă mai întâi ce este tensiunea arterială. Tensiunea arterială este forța cu care sângele împinge peretii arterelor. Tensiunea arterială este citit de două numere, primul este mai mare tensiunii arteriale sistolice și a doua este o presiune arterială diastolică mai mică. Tensiunii arteriale sistolice este presiunea din artere în momentul în inima plină arterelor cu sânge. Tensiunii arteriale diastolice este presiunea din artere atunci când inima se odihneste. Lectură a tensiunii arteriale este în milimetri de mercur sau (mm Hg). Tensiunii arteriale Optilamaln la persoanele sănătoase este de 120/80 mm Hg. Tensiunii arteriale sau hipotensiune arterială poate fi considerată o presiune arterială, care este sub Hg 90/60 mm, care cauzeaza probleme. Unii oameni au mereu hipotensiune arterială, dar acest lucru este normal pentru ei și nu le provoca probleme.

Simptomele de hipotensiune arterială


Tensiunii arteriale persistente aproape niciodată nu provoacă tulburări grave de sănătate, deoarece organismul se adapteze la el și nu prezintă nici un simptom. Problema apare cu hipotensiune arterială bruscă se întâmplă atunci când creierul și alte organe vitale pierd oferta lor de sange si nu au timp să se adapteze. În cazul în care o scădere bruscă a tensiunii arteriale a pacienților se simt amețeli oboseală,, insomnie, depresie, tulburări de vedere, lipsa de concentrare, ameteli, deshidratare, sincopă, greață, senzație de palpitații severe, respirație superficială, transpirații și altele, în funcție de hipotensiune arterială care se vorbește despre.

Hipotensiune arterială primară este o presiune permanentă de scăzut încât nu putem găsi cauza, dar factorii genetici au un impact, zona geografică, nutriție, de stres, activitatea fizică și greutatea corporală. Hipotensiune arterială primară este numit, de asemenea, idiopatică hipotensiune arterială, hipotensiune arterială sau hipotensiune arterială esențială constituțional. Hipotensiune arterială primară este cea mai frecventă în rândul lui tânără și subțire, dar este inofensiv și poate ajuta cu boli care sunt cauzate de tensiunea arterială ridicată, cum ar fi rigidizarea arterelor, infarct miocardic, accident vascular cerebral si altele.

Hipotensiune arterială secundară este scăderea tensiunii arteriale cauzate de sângerare, deshidratare, infecții, atac de cord, tulburari de ritm cardiac, pericarditi, aritmie, sarcina, reacție alergică, accident vascular cerebral, șoc, anxietate, hipovolemie, hyponatriaemia, boala Parkinson, dializa, arsuri, leziuni ale coloanei vertebrale , diabet zaharat și și introducerea unor anumite medicamente, cum ar fi medicamente pentru depresie și insomnie, medicamente pentru a reglementa aritmie cardiacă, hipertensiune arterială medicamente pentru reglementarea, diuretice, beta-blocante și altele.

Hipotensiune arterială ortostatică sau hipotensiunea arterială posturală este scăderea tensiunii arteriale care apare după luarea unei poziții în picioare sau stretching. Hipotensiune arterială ortostatică poate să apară la orice pacient, aceasta se datorează retragerii de sânge pentru a corpului mai mica in timpul pana rapidă în picioare sau stretching. Hipotensiune arterială ortostatică este cauzată de gravitație, așa cum tinde să membrelor inferioare și pune presiune pe vene cauzează scaderea fluxului de sange si a tensiunii arteriale. Hipotensiune arterială ortostatică, care este cauzat de boala, conditie sau anumite medicamente se numește hipotensiune arterială ortostatică secundară. Hipotensiune arterială ortostatică idiopatică este hipotensiunea arterială ortostatică că nu putem determina originea, si este de multe ori un indicator de tulburari functionale, în anumite părți ale sistemului nervos.

Hipotensiune arterială postprandială este scăderea tensiunii arteriale care apare la unele persoane dupa ce mananca. Hipotensiune arterială postprandială apare mai frecvent la persoanele în vârstă cu tensiune arterială crescută și persoanelor în vârstă cu tulburări ale sistemului nervos. Hipotensiune arterială postprandială apare după mese, deoarece fluxul de sânge la nivelul organelor abdominale în timpul digestiei, ceea ce duce la o reducere a sumei de sânge restul corpului și scăderea tensiunii arteriale. Persoanele cu hipotensiune arterială postprandială nu ar trebui sa utilizat medicamente antihipertensive, înainte de mese și după mese trebuie să stea jos. Ingestia de înaltă carbohidrați poate agrava hipotensiunea arterială postprandiale.

Diagnosticul de hipotensiune arterială

În primul rând avem nevoie pentru a determina dacă sunt îndeplinite condițiile pentru hipotensiune arterială secundară, cum ar fi boala sau de medicamente care cauzează hipotensiune arterială secundară. După revizuirea intregului organism, este necesar să se măsoare în mod repetat a tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace la culcat, stând în picioare și poziția. Testele de laborator pentru hipotensiune arterială sunt reduse la o hemogramă completă, glucoza din sânge și funcția renală. După aceea, se recomandă măsurarea tensiunii arteriale pe o perioadă lungă de 24-48h, în timpul activităților zilnice cu ajutorul a tensiunii arteriale stent. În plus față de aceste teste pot fi utilizate pentru monitorizarea ECG ritmului cardiac, ecocardiografie, test de stres și altele.

Tratamentul hipotensiunii arteriale

Tratamentul hipotensiunii arteriale nu este necesară în cazul în care tensiunea arterială scăzută nu cauzeaza simptomele si calitatea redusă a vieții. Tratamentul hipotensiunii arteriale asociate cu dieta și creșterea aportului de sare, se ridică din poziție culcată ar trebui să fie progresivă, creșterea activității fizice și, în cazul în care aceasta nu dă rezultate adecvate, atunci se recomandă medicamente sunt. În caz de hipotensiune arterială secundară, tratamentul se efectuează în conformitate cu origine.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Hypotension

Boala Kawasaki

Boala Kawasaki

Kawasaki disease
Kawasaki disease
Ce este Boala Kawasaki
Boala Kawasaki este o inflamatie a vaselor de sange de dimensiuni medii, care pot duce la debutul balonul în peretele unei artere coronare care transporta sange bogat in oxigen catre muschi. Acest balon sau anevrism poate duce la un atac de cord, dar e foarte rar. Boala Kawasaki mai apare la fete decât la băieți. Doar un număr mic de sugari și copii mici dezvolta simptome acute și boala Kawasaki. Boala Kawasaki este un illnes prost înțelese, care este o boală rară, dar copilărie este încă vasculită cele mai frecvente care apar la copii, mai ales sub vârsta de 5 ani. Boala Kawasaki mai apare la baieti decat la fete. Boala Kawasaki nu este contagioasa la alți copii și apare de obicei în timpul iernii și primăvara. Aceasta boala a fost descrisa pentru prima data de catre un medic pediatru japonez Kawasaki Tomisaka prin care este numit.

Cauza bolii Kawasaki

Cauza bolii Kawasaki nu a cunoscut cu exactitate, dar se crede că o face anumite infecții joacă un rol important. Inflamația boala Kawasaki iniția probabil infectie in anumite grupuri de pacienti cu tendinta ereditara pentru dezvoltarea de tulburari imunologice, care duce la activarea proceselor inflamatorii care au ca rezultat deteriorarea pereților vaselor de sânge. Boala Kawasaki nu este ereditară, dar predispozitie genetica pentru apariția acesteia nu există. Kawasaki boala nu este contagioasa, dar nu există nici o posibilitate de a preveni această boală și la unii pacienți această boală, rareori, dar poate să apară din nou.

Semne si simptome ale bolii Kawasaki

Boala Kawasaki provoaca anxietate a copilului și de a începe cu temperaturi ridicate inexplicabile o durată de cinci zile. Odată cu apariția a temperaturii, există o inflamație a mucoasei ochiului, fără a rupe sau secretii de la ochi. Boala Kawasaki provoaca o eruptie pe piele în a copilului, de multe ori mai rau in zona abdomenului, care arată ca o erupție cutanată în rujeola sau scarlatina, erupții cutanate cu papule si altele. Aceasta boala determina modificari, cum ar fi buzele foarte roșii, fisuri ale buzelor uscate, roșeață în jurul durere în gât și limbii, care este boabe lucioase, cu pete arată luminoase rosii sau umflaturi pe partea din spate a limbii roșeață, severă în ochi, tuse și curgerea nasului și icter. Kawasaki Boala poate provoca roșeață și umflături la nivelul mâinilor și picioarelor. Două până la trei săptămâni după ce simptomele apar descuamare incepand de la partea de sus a degetelor în bucăți mari. Mai mult de jumatate din pacientii cu boala Kawasaki au cel puțin un ganglionilor limfatici de la nivelul gatului sau ambele. Alte simptome apar, cum ar fi umflarea dureri articulare, articulare, diaree, dureri abdominale, vărsături, iritabilitate, dureri de cap, etc. Forma cea mai severă a simptomelor de boala Kawasaki este implicarea inimii, care poate provoca complicatii grave și pe termen lung, cum ar fi suflu sistolic, aritmie cardiaca, pericardita, miocardita, inflamatia a valvelor inimii sau ca o perturbare majoră a apariției balon în peretele unei artere coronare. Greutatea boala Kawasaki depinde de la copil la copil, si toti pacientii nu au aceleași manifestări clinice și majoritatea pacienților nu vor dezvolta complicații la inimă, de obicei, observate la doar doua procente din copiii infectați. Kawasaki Boala poate fi împărțită în trei etape. Faza acută a bolii Kawasaki este în primele două săptămâni și se caracterizează prin febră și alte probleme acute. Dupa care vine faza subacută la al doilea la a patra săptămână când numărul de trombocite și pot apărea balonul în peretele unei artere coronare. Și, în cele din urmă vine faza de recuperare, care durează de la prima la a treia lună, atunci când toate testele de laborator sunt normale și să se retragă complet modificările vaselor de sange cauzate de boala Kawasaki.

Diagnosticul de boala Kawasaki

Diagnosticul de boala Kawasaki poate fi stabilită în cazul în care temperatura pacientului este de origine incertă, dureaza 5 sau mai multe zile și, dacă acestea sunt prezente patru din cele cinci posibile simptome: noduri conjunctivită, limfatici de la nivelul gatului, una sau ambele, și modificări în gură, erupții cutanate și modificări ale pielii și extremități. În cazul în care nu este posibil să se stabilească un diagnostic precis se consideră ca o formă incompletă a bolii. Rezultatele analizelor de laborator nu sunt specifice bolii Kawasaki, dar cu ei, se poate observa, greutatea și gradul de inflamatie. Acestea sunt indicate prin rata ridicată de sedimentare sange, proteinurie usoara, anemie, numărul de trombocite este de obicei normal la debutul bolii, dar mai târziu este crescut. Când ne-am bănui prezența anevrisme, ECG și ecocardiografie ar trebui să fie făcut și teste suplimentare în cazul în care există anomalii de pe inima.

Tratamentul pentru boala Kawasaki

Pacienții cu boala Kawasaki ar trebui să fie tratate în spital pentru observarea constantă din cauza aspectului posibile modificări ale inimii. Tratamentul include medicamente care reduc inflamația și elimina problemele acute care pot apărea. Cele mai multe dintre copiii dupa boala Kawasaki nu are probleme pe termen lung și, prin urmare, este de o importanță majoră pentru a observa bolii în timp și să înceapă un tratament precoce.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Kawasaki disease

Stenoza aortică

Stenoza aortică

Aortic stenosis
Aortic stenosis

Ce este stenoza aortică


Stenoza aortică este o boala cronica inima reumatice care creează rigiditate și deformare a valvelor inimii, se alătură comisura sau conectează și scurta chordae tendinea din cauza la unul sau mai multe atacuri de febră reumatică. Aceste modificări în inima duce la stenoza aortica si insuficienta aortica, care, în cazuri rare, apar împreună. În stenoza aortică, în 50-55% din cazuri, valvele mitrale sunt afectate, în 25% din cazuri, există leziuni asociate ale perciuni mitrala si aortica valve și doar în 10% din cazuri nu există leziuni valva aortica. Mai puțin frecvent, stenoza aortica afecteaza artera pulmonara supape. Stenoza aortica impiedica de ejectie a sangelui din ventriculul stang in aorta, din cauza îngustarea de deschidere a valvei aortice.


Tabloul clinic al stenozei aortice

Doar în 60% din cazuri, poate fi stabilită antecedente de febră reumatică, în pacient cu boală reumatică. Cea mai veche semn de boala organica a murmur de inima valvulara severa, ci pentru datele privind daunele la inima perciuni, ar trebui să utilizați X-ray, fluoroscopie și ECG.

Stenoza aortică pot fi prevenite dacă pacientul să evite expunerea la infectii cu streptococ, utilizarea de antibiotice la pacientii sub 40 de ani și la pacienții care au fost expuși la infecția cu streptococ, rapidă și eficientă de tratare a infecțiilor cauzate de streptococ hemolitic. Ar trebui să asculte cu atenție instrucțiunile de medici pentru cavități de reparații, sistemul genito-urinar și de intervenție chirurgicală este posibil pentru a preveni endocardita bacteriană subacută și bacteriemie.


După ce pacienții stenoza aortica va fi redus abilitățile fizice, trebuie să monitorizeze schimbările în glandei tiroide, evenimente posibile de scădere în numărul de celule roșii din sânge și aritmii cardiace. Este de asemenea important, după stenoză aortică, pentru a evita oboseala fizică, este necesar să se mențină starea generală de sănătate și pentru a evita obezitatea.
Din stenoza aortica cea mai mare parte oameni suferă, în aproximativ 80% din cazuri. Murmur tipic cardiace și "emoția", fără a provoca schimbări semnificative în fluxul de sânge creează un valve aortice brute sau dilatare. În anumite cazuri de stenoză aortică, suflu sistolic apare pe aorta, care se transmite la gât și partea de sus a inimii. În cazurile severe de stenoza aortica poate fi văzut ridicarea ventriculului stang. În stenoză valvulară pe X-ray pot fi văzute dilatarea aortei. Atunci când deschiderea valvulară este scăzut, atunci apar sistolei ventriculare și pulsul devine aplatizat atunci când oboseala apare la efort și de ieșire palpitations.Cardiac este redus semnificativ, astfel încât pacientul are angina pectorala, slăbiciune profundă, amețeală în timpul efortului și sincopă. Tratamentul stenozei aortice este dificil, chiar și după mai mulți ani de tratament și poate duce la infarct miocardic. Stenoza aortică stenoză valvulară pot fi, stenoză sau stenoză subvalvular supravalvulara. Fiecare necesită un mod special de a face un diagnostic și o procedură diferită chirurgicală în tratamentul. Înainte de operatie a stenozei aortice ar trebui să existe o mai multe teste detaliate, inclusiv cateterism a ventriculului stâng și dreapta, angiografia coronariana, aortografie și examinarea radiografică a ventriculului stâng.

Tratamentul stenozei aortice -
Aortic stenosis

Toți pacienții cu simptome intense de stenoză aortică, se recomandă o intervenție chirurgicală. Semnele care ar trebui să fie luate în considerare atunci când se decide pentru noi corectarea chirurgicală a stenozei aortice sunt progresive decompensare ventriculara stanga, atacuri de sincopă cauzate de ischemie cerebrală. Atunci când apare scăzut debitul cardiac in stenoza aortica, angina pectorala ar trebui să fie verificate. Înainte de a decide pentru corectarea chirurgicală a stenozei aortice ar trebui să verifice dovezile hemodinamic și clinic de stenoză aortică severă, chiar la pacienții care sunt asimptomatice. Dacă există ventile bolnavi și mitrală și aortică atunci ar trebui să fie înlocuite atât supapa în aceeași intervenție chirurgicală. Minute de corecție chirurgicală a stenoză aortică este recomandată, modificări la supapele trebuie să fie dificil. Interventia chirurgicala, care este acum folosit pentru corectarea stenozei aortice este o proteză din plastic sau homograft. În cazurile de stenoză aortică congenitală foarte pronunțat, caz în care este imposibil să se stabilească o proteza de plastic mic, este folosit chirurgia reconstructiva, care nu au prezentat rezultate pozitive. În cazul în care, după corecția chirurgicală a stenozei aortice vine vorba de re febră reumatică,, decompresia totală a inimii ar putea avea loc. Există o amenințare permanentă pentru dezvoltarea endocarditei bacteriene, precum și angină pectorală sau sinaskope.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Aortic stenosis

Aortita

Aortita

aortitis
aortitis

Ce este aortita


Aorta poate fi expus la diferite procese inflamatorii, aceste procese să acopere cele trei straturi ale peretelui de aorta si starea în care este menționată ca pacientul este aortita. Aortita poate provoca ocluzie a aortei afectate de inflamație și slăbiciune în peretele arterial și formarea de explozia unei părți a unei artere.

Simptomele de aortita

La pacienții cu aortita apare slăbiciune, febră, scădere în greutate, erupții cutanate, insuficienta vasculara, transpirații mai ales pe timp de noapte, dureri articulare si oboseala. Aceste dificultăți în aortita sunt, de asemenea, însoțite de viteza de sedimentare a crescut si anemie. Faza inițială a aortita duce la o afectiune cronica nou, care poate fi caracterizată prin inflamația și necroza de pereții arterelor și a sucursalelor acestora. În stadiul avansat al aortita, vine la punctele slabe ale peretelui aortic și formarea unui anevrisme locale. Aortita afecteaza foarte mult zidurile de arc aortic și din cauza aortita vine vorba de reducerea și închiderea a aortei. Acest starea pacientului cauzat de aortita se numește sindromul arc aortic. Aortita determină pierderea cunoștinței sau din cauza o tulburare a circulației sângelui poate duce la atacuri ischemice tranzitorii. Aortita poate duce la convulsii, mormăind, masa musculara redusa pe fata si pe maini si tulburari de vedere. Datorită presiune mai mare se poate produce insuficienta cardiaca, dar acest lucru nu este adesea atunci când vine vorba de aortita. Hipertensiune pulmonara la aortita poate duce la obstructia arterei pulmonare. Aotritis apar de obicei la pacientii cu colici biliare, boli reumatologice, arterita Takayasu, arterita cu celule gigante, afectiuni dentare si alte infectii bacteriene care intră fluxul sanguin.

Diagnosticul de aortita

Diagnosticul de aortita se bazează pe baza de istorie, examenul fizic și tabloul clinic. La examenul fizic al aortita apare puls slab periferic, a redus și foarte greu pentru a vedea tensiunii arteriale pe aorta, care provin de la arc aortic. În aortita pot să apară la fel de bine și de îngustarea aortei, care duce la un puls rapid ascuțit. Această stare de aortita necesită determinare a tensiunii arteriale și de monitorizare atentă. Pentru diagnosticul de aortita este folosit x-ray pentru piept, angiografie pentru a vedea fluxul de sange si ingustarea existente, electrocardiogramă pentru daunele la inima, test de sange ar trebui să indice prezența infecției, angiografie și MRA pentru inspectarea circulatia sangelui.

Tratamentul pentru aortita

Fazei acute a aortita poate fi adesea tratate cu corticosteroizi. Aceasta terapie intensivă ar trebui să fie, până când simptomele încep să micșorarea, și, uneori, aortita este tratat cu corticosteroizi până la câteva luni. Ciclofosfamida poate fi aplicat la pacienții care suferă de aortita și este dezvolta rezistenta la corticosteroizi. Hipertensiune arteriala, de asemenea, trebuie să fie tratate agresiv, și deosebit de util poate fi inhibitori ai ECA. Tratamentul chirurgical al aortita este indispensabil atunci când aveți nevoie pentru a restabili circulatia la locurile unde a fost o ocluzie parțială sau completă arterială. Acest lucru se realizează prin endarterectomy sau by-pass. Angioplastie cu balon poate fi, de asemenea, un instrument util în tratamente aortita anumite. Apar anevrism cere rezectie.

Aortita sifilitică (SA)

Aortita sifilitică este foarte rar astăzi, datorită antibiotice. Aortita SA este implicată cu infecție aortica spirochete (cauzate de sifilis). Există posibilitatea ca evoluția de mai departe a anevrism. Pentru diagnosticarea el este folosit reacțiile Waserman și Treponema pallidum de testare imobilizare. Penicilina tratament este recomandat pentru aortita SA. Dacă anevrismul se extinde rapid, sau este mai mare de 7 cm sau simptomatice, înlocuirea ei cu grefa este recomandată.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la aortitis

Cardiacă tamponadă

Cardiacă tamponadă

Cardiac tamponade
Cardiac tamponade
Ce este tamponadă cardiacă

Tamponada cardiaca este o rara viața în pericol complicație în care există o acumulare de lichid, sânge, cheaguri, sau de gaz în spațiul pericardic, spațiul dintre miocardului și pericard. Tamponadă cardiacă este de compresie a inimii din cauza presiunii crescute spatiul pericardic, ceea ce duce la ventriculară insuficient de sange de umplere și reducerea debitului cardiac si a tensiunii arteriale redusă. Acumularea de fluide în pericard, în cantitate suficientă pentru a provoca obstrucție semnificativă a fluxului de sânge în camera de ardere, ceea ce duce la tamponada cardiacă, complicații severe, care pot fi fatale daca nu este tratata rapid.

Cauze de tamponadă cardiacă

Cauzele de efuziune pericardică și apariția tamponadei cardiace pot fi diferite, dar lichidul din spatiul pericardic este cel mai adesea afectat din cauza pekaditisa, traumatisme toracice, disecție aortică, cicatrici, cancerul de hipotiroidism, cancer pulmonar, tumori hHeart, insuficienta renala, a Celulele sanguine, radioterapie, răni la inima, lupus eritematos sistemic, uremie, dupa un atac de cord si chirurgie pe cord deschis. Cantitatea de fluide acumulate în spațiul pericardic nu este direct legată de apariția tamponadei cardiace. Acumularea rapidă de cantități mici de lichid poate provoca simptome severe de tamponada cardiacă, deoarece nu există nici un moment să se întindă suficient de pericard, cauzand o presiune bruscă asupra dificultăților debitul cardiac și sânge. Dacă în spațiul pericardic fluidele de acumulare este lent, pericardul se poate adapta la cantități mari de lichide, chiar până la 2 litri, fără apariția tamponadei cardiace. Cei mai multi pacienti au o cantitate moderata de fluide în spațiul pericardic, care nu duce la apariția tamponadei cardiace, dar cauza dificultăți de respirație. În tabloul clinic al tamponadei cardiace putem vedea o scadere a tensiunii arteriale, creșterea tensiunii venoase sistemice și tahicardie, cu murmur cardiac tăcut.

Simptomele de tamponadă cardiacă

Cele mai frecvente simptome care apar în acumularea de fluide în spațiul pericardic, care duce la tamponada cardiaca sunt dispnee si dureri precordiale cauzate de pericardită, care sunt reduse în poziție verticală și înclinat în față. Într-o stare care duce la dezvoltarea de tamponadă cardiacă Putem vedea semnele următoarele semne pot apărea: pericardita, poate fi văzut oscilând modificări de tensiune de ECG, modificări nespecifice în segmentului ST și undei T, X-ray a inimii și a plămâni au arătat umbra simetric extinsă la cardiace. Tamponadă cardiacă este o condiție acută însoțită de paloare, transpirații și anxietate, conduce la hipotensiune arterială și tahicardie, vene umflate de pe gât sunt vizibile. Ecocardiografia relevat prezența de lichid liber în spațiul pericardic și colapsul diastolice a cavităților cardiace drepte. Principalul simptom al tamponada cardiacă este durerea în piept, dificultăți de respirație și oboseală. Cantitate mai mare de lichide în dispnee pericardic cauza spațiu severă, datorită presiunii asupra plămânilor, dificultate la înghițire, datorită presiunii asupra esofagului, tuse din cauza presiunii asupra traheei și bronhiilor și nevoia de a vomita din cauza presiunii asupra organelor abdominale. Pacientul este palid, și degetele, nasul și urechile sunt învinețită, acoperite în sudoare și inima lui este de lucru rapid. În plus față de teste standard de tamponadă cardiacă se aplică și testat pentru HIV și tuberculoză. Cateterism cardiac, cu măsurarea presiunii în camerele inimii pot ajuta in diagnosticul, dar, uneori, o pierdere de timp, deoarece tamponada cardiacă este o condiție pune viața în pericol.

Tratamentul de tamponadă cardiacă

Tratamentul de tamponadă cardiacă se reduce la eliminarea fluidelor din spațiul pericardic și realizarea fluxul sanguin normal. Lichidul este eliminat cu ajutorul acului de construcții și fluxul de sânge se realizează prin acordarea ser fiziologic intravenos. Este de asemenea posibil pentru a elimina o parte din pericardului pentru a elimina lichidul dar este foarte rar folosit. În timpul tratamentului tamponada cardiacă, oxigenul este dat la pacient. După îndepărtarea fluidelor, cauzând apariția de tamponadă cardiacă trebuie să fie dezvăluit. Cardiace rezultatul tratamentului tamponadă este bun, dar se poate veni înapoi, în cazul în care tamponada cardiacă este netratata poate cauza moartea.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la cardiac tamponade

Blalock Taussig șunt

Blalock Taussig șunt

Blalock Taussig shunt
Blalock Taussig shunt
Ce este șunt Blalock Taussig

Șunt Blalock Taussig este o operație chirurgicală, care temporar se realizează pe nou-născuți. Blalock Taussig shunt se face pentru motivul că inima nu este livrat suficient sânge îmbogățit cu oxigen la restul corpului. Acest lucru se întâmplă din cauza defect al inimii, cum ar fi tetralogie Falot, atrezie tricuspidiana, atrezia pulmonară și alte defecte cardiace congenitale cianotice.

Simptomele

Simptomele care indică existența acestor boli sunt siniliu pielea, unghiile si buzele. În Blalock șunt Taussig una din ramurile de două artere importante este separată și atașați cu un tub direct la artera pulmonara. Acest tub permite copilului de a avea un flux de sange la plamani.

Shunt Blalock Taussig în curs de pregătire pentru procedura Fontan care vine mai târziu, dar este foarte important pentru copilul după naștere are suficient oxigen în sânge. Această procedură încă de la înființarea acestuia este de mai multe ori, dar modernizat poartă încă numele creatorilor un chirurg Alfred Blalock si cardiolog Helen Taussig. Blalock Taussig șunt foarte important, deoarece prima dată în istoria lumii medicale a fost dovedit faptul că defectul cardiac poate fi reparat.

După Blalock șunt Taussig

După Blalock Taussig pacienții shunt sunt prescrise medicamente pentru prevenirea unui cheag în interiorul șunt și suma depinde de greutatea copilului. După ce pacientul Blalock Taussig șunt nu ar trebui să se deshidrateze și în cazul în care apar trecerea frecventă de scaune moi sau apoase, vomita, transpirație excesivă atunci ai nevoie pentru a contacta un medic. Există posibilitatea ca Blalock Taussig amestec devine înfundat și pentru a preveni fluxul de sange sa, în acest caz, pacientul va avea o problemă de respirație și va deveni cianotic, în acest caz, contactați imediat medicul cardiolog.

După procedura de șunt Blalock Taussig un vizite regulate la medicul cardiolog este necesar. Cardiologul va lucra ecocardiografie a inimii unui copil pentru a determina starea inimii și șunt. Deoarece șunt Blalock Taussig nu este o operatie permanentă, deoarece inima copilului creste si șunt rămâne același, vă puteți aștepta ca bebelusul tau va avea nevoie de soluție constantă și o nouă operație.

În plus față de tromboza de mai sus (formarea unui cheag de sange) este posibilă și apariția de formare seromul, în urma unei proceduri Taussig șunt Blalock, dar foarte rar. Prezența unui seromul, după un șunt Blalock Taussig poate fi ușor de văzut cu ajutorul unei radiografie toracica sau cu ajutorul ecocardiografiei.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Blalock Taussig shunt

Glenn șunt

Glenn șunt

Glenn shunt
Glenn shunt
Ce este șunt Glenn

Șunt Glenn este un tratament temporar, care se aplică pe copii (care precede procedura Fontan) pentru a îmbunătăți fluxul de sânge la plămâni, în cazul în care un singur ventricul este de lucru în mod corespunzător, iar celălalt este mult mai mică și nu trimite suficient sange pentru a organismului și plămâni. Glenn șunt este o intervenție chirurgicală în care vena cava superioara este conectat la artera pulmonara dreapta pentru a trimite dreapta sânge în plămân și trece inima si ventriculul lui subțire care previne fluxul de sânge corespunzătoare. Shunt Glenn încearcă să se sustragă de inima complet inadecvate și a lui este uneori aplicată ambii plămâni și apoi este numit Glenn bidirectional șunt.

Care au nevoie de Glenn șunt

Pacienții care au nevoie de Glenn șunt sunt cei care suferă de un defect cardiace congenitale și semne prin care se poate recunoaște sunt pielea albăstruie, buzele și unghiile, care apar ca urmare a deficitului de oxigen în sânge. Glenn șunt este tipul de chirurgie paliative, care nu rezolvă problema sau se efectuează pe cord deschis, dar se face o mica incizie in piept, după care pacientul stă în spital câteva zile.

După ce cu succes procedura de șunt Glenn, procedura Fontan este o extensie logică, dar acestea nu sunt efectuate împreună, deoarece acestea pot face o presiune mare pulmonare. Marele avantaj al șunt Glenn este capabil de a face foarte devreme la copii și de a îmbunătăți astfel calitatea vieții lor. Dezavantajul șunt Glenn faptul că la unii copii nu este o creștere a presiunii pulmonare, ceea ce duce la mai multe probleme.

Clasic șunt Glenn este acum foarte rare, deoarece depășește bidirecțional operatie Glenn șunt. Bidirecțională șunt Glenn este de obicei un al doilea în spatele Blalock interventii chirurgicale Taussig, care se face pe nou-născuți. Avantajul procedurii bidirecțional șunt Glenn este faptul că ea permite fluxul de sange, cu lipsa de oxigen la plămâni atât și nu afectează copac artera pulmonară. Acesta este un avantaj pentru continuarea de către motivul pentru care procedura Fontan necesită copac intacte artera pulmonară. Un alt avantaj este faptul că acest tip de operațiune șunt Glenn este faptul că nu produce consecințe pentru vas de sânge pulmonar, care pot ingusta si ingrosa ca urmare a presiunii pulmonare a crescut. Glenn șunt este o operațiune foarte sigur, dar se întâmplă ca moartea survine în anumite situații. După șunt Glenn-a lungul timpului poate exista reapariția episoade cianotice și saturație periferice, în unele cazuri, poate duce la infectii si exsudat pericardic sau pleural.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Glenn shunt

Fontan procedura

Fontan procedura

Fontan procedure
Fontan procedure
Procedura Fontan este o procedura chirurgicala pe cord deschis utilizat la copii cu un defect în structura inimii si a vaselor mari, care sunt prezente la naștere, în care un canal este format pentru un pic de sânge cu oxigen pentru a ocoli ventriculul drept și să treacă direct la plămâni pentru oxigen nou. Operație Fontan se efectuează pentru a face față cu mai multe anomalii cardiace congenitale complexe, inclusiv o supapa de inima tricuspide lipsește, o supapa de inima tricuspide este anormal dezvoltat, atunci când o valvă pulmonară nu se dezvoltă în mod corespunzător cu un sept ventricular intact, atunci când elemente ale partea stanga a inimii nu se dezvolta complet, atunci cand oamenii cu o mare lăsat un ventricul ventriculul drept și mici, dublu ventricul drept de admisie. Acest tip de procedura medicala efectuate la copii cu varsta de doi-trei ani, și înainte de această procedură medicală, mulți copii au deja un șunt bidirecțional Glenn.

Procedura Fontan poate fi efectuată în mai multe moduri, dar în toate acestea se conectează posterior vena cava la artera pulmonara. Pacienții cu hipertensiune pulmonară arterială nu poate efectua procedurile Fontan. Operație Fontan două forțe principale de conducere care să permită fluxul de sangele sarac in oxigen in plamani sunt cresterea presiunii in venele și respirație. Presiunea în venele este crescut de 3-4 ori cu această procedură. Când ne-am respira în aer curat, volumul interior a majorărilor de san si de aer proaspăt este tras în căile respiratorii. În același timp, sangele este atras in plamani si a cailor respiratorii, sânge intră în plămâni, cu o lipsă de oxigen și vine îmbogățit cu oxigen. În scopul de a interventii chirurgicale Fontan se efectuează pacientul trebuie să aibă plămâni buni.

Există diferite forme de proceduri Fontan, cum ar fi:


Conexiune atriopulmonary sau Fontan clasică este operațiunea în care camera de colectare a inimii, care colectează sânge cu oxigen scazut din corp este izolat de restul inimii si apoi extinderea acestei camere colectare a fost după aceea atașat la artera pulmonara dreapta care transportă sângele oxigenat de la mică inimă la plămâni și căile respiratorii.

Tunelul laterală sau o conexiune totală cavopulmonary este utilizat, deoarece acesta a ajuns la concluzia că sângele provine din vene în colectarea Camber este crearea de turbulențe și produce cheaguri care creează după probleme mai mari. În această operație Fontan, fluxul sanguin care vine din partea de sus a corpului este conectat la partea de sus a arterei pulmonare dreapta, dupa care camera de colectare este atașat la partea de jos a acestei artera pulmonară dreaptă, apoi în mod artificial în formă de țeavă materiale jumătate a fost plasat în camera de colectare.

Conductă extracardiace este un tip de chirurgie Fontan, în care SVC conectează artera pulmonară dreaptă pulmonară, dar IVC care vine de la jumătatea inferioară a corpului este în legătură cu un material artificial ca o formă de tub.

Pentru a fi de succes operație Fontan, este necesar să se ventricul unic nu este prea afectat de lucrările de pompare de sânge sub presiune și arterele pulmonare trebuie să rămână relaxată, în caz contrar sângele nu ar fi în măsură să curgă.

Probleme de circulație Fontan sunt jumătate din inima nu, venos tensiunii arteriale hepatică, sistemice venos tensiunii arteriale, tulburări de coagulare, fluxurile de sânge într-un cerc închis, dilatarea în atriul drept, hipertensiune arterială, conexiune anormala intre vene si artere, disfunctii ale un lichid limpede care ruleaza de-a lungul corpului și imposibilitatea de a face exercitii fizice.

Dupa operatie Fontan unii copii sunt în măsură să se ocupe cu activitatea fizica este extrem de în timp ce în unele copii, și puțin efort este o povară grea, dar cele mai multe sunt la mijloc. Cele mai multe dintre copiii dupa operatie Fontan folosi sangele mai subtire pentru a preveni crearea de cheaguri în sânge.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Fontan procedure

Precordiala de captură sindrom

precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
precordial catch syndrome - Texidor's Twinge

Precordiala de captură sindrom


Sindromul de captură precordiala este o condiție inofensiv, care se manifesta prin dureri in piept, la copii, adolescenți, și mai puțin frecvent la adulți, sindrom este, de asemenea, numit "Twinge Texidor". Durerea va crește atunci când respiri profund și este similar cu atac de cord, deoarece are simptome similare si dureaza, de obicei, între 1-3 minute, în unele cazuri, aceasta poate dura până la 30 de minute și, uneori, câteva secunde. Sindromul de captură precordiala apare rar sau mai multe ori pe zi. Twinge Texidor lui aproape întotdeauna se întâmplă în repaus, de obicei atunci când pacientul este așezat. Sindromul de captură precordiala este o durere localizata in regiunea precordiala care apare și dispare, iar el nu pune în pericol viața. Respirație profundă mărește durerea cauzata de sindromul Texidor Twing, dar unii pacienți respira profund în mod deliberat de a provoca senzație popping în piept, după care durerea dispare. Durerea cauzata de sindromul precordiala de captură nu este niciodată simțit în timpul somnului. Durerea în piept este nu sunt periculoase, dar este mai bine să împiedice copiii dumneavoastră de la orice astfel de condiții încât sindrom de declanșare Texidor Twing lui.

Nu a fost încă stabilită ceea ce cauzeaza sindromul precordiala de captură, dar unele cercetari au aratat unele dintre elementele care pot duce la apariția acestui sindrom.

Costocondrita este unul dintre simptomele care se manifestă cu o umflatura benignă a cartilajului costal, care este o lungime de cartilaj care conectează fiecare coaste, cu excepția coasta 11 și 12 la stern. Cauza dureri în piept costocondrită care pot fi reproduse prin împingerea pe zona afectată între coaste. Durerea dispare după o scurtă workout.If există leziuni la piept acestea trebuie să stabilească, în scopul de a captura un tratament sindromul precordiala fi eficiente. Probleme cu "Texidor lui junghi" poate avea copii care suferă de boli ale aparatului respirator. Anxietatea sau stresul poate fi, de asemenea, un factor, dar acestea sunt foarte rare la copii. Părinții ar trebui să acorde o atenție, de asemenea, faptul că copiii nu mănâncă alimente nesănătoase și inadecvată. Există, de asemenea, pierderea vederii sau a turbidității vizual atunci când durerea cauzata de sindromul precordiala de captură este cea mai puternică.

Nu există nici un leac pentru dureri în piept apărut ca un rezultat al "junghi Texidor lui", dar fapt este că acesta nu este periculos și în cele din urmă dispare. Aceasta durere este frecvent confundată cu problemele periculoase care nu este cazul cu sindrom precordiala de captură. Acest tip de diagnostic este importantă pentru pacienții cu dureri frecvente și pot fi ignorate dacă acestea sunt rare. Sindromul de captură precordiala, care provoaca durere, nu ar trebui să facă să necazuri în activitățile de zi cu zi normală....
Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la precordial catch syndrome - Texidor's Twinge

Tahicardie sinusală inadecvat

Tahicardie sinusală inadecvat

Inappropriate sinus tachycardia
Inappropriate sinus tachycardia

Tahicardie sinusală inadecvat este un ritm cardiac sau perturbare forma de aritmie în care frecvența cardiacă de repaus este foarte mare mai mare de 100 batai pe minut. Chiar și un mic exercitiu sau stres psihologic poate duce la un salt într-un ritm cardiac care duce la bătăi cardiace anormale (palpitații), scurtarea respirației, oboseală, dureri precordiale atipice, vedere încețoșată, transpirații, dureri de cap si intoleranta la efort. Mecanismele propuse de tahicardie sinusală inadecvat includ automatismul consolidată SA nodul, ajustarea în funcție autonomă referitoare la activitatea simpatică crescută sau activitate redusă a sistemului nervos și a redus baroreceptoare de control reflex, numărul de cercetări a constatat autoanticorpi care activeaza adrenergici beta. Înainte de aceasta a fost înființată, tahicardie sinusală inadecvat, trebuie să ne excludă primul posibilitatea altor tipuri de tahicardie sinusală.

Tahicardie sinusală inadecvat este cel mai frecvent la femei, în lor de sfârșitul anilor 20 și începutul anilor 30 de ani de ani de zile și au simptome de mai multe luni. Inima pacientului în stare de repaus bate mai mult de 100 de batai pe minut, dar în scădere în timpul somnului, în timp ce cea mai mică oboseală a crescut la 150 de batai pe minut.

Pentru diagnosticul de tahicardie sinusală inadecvată nu există criterii formale de diagnostic și diagnosticul se face pe baza de excluderea tuturor alte motive pentru tahicardie sinusală, tipuri tipice de tahicardie supraventriculara trebuie să fie excluse, studiul structurii și conținutului de răspândire normală a activității electrice peste atrium, baie nocturnă în număr de bătăi de inimă pe unitate de timp, numărul inadecvat de bătăi de inimă pe unitate de timp de răspuns la efort fizic, numărul de bătăi ale inimii pe unitate de timp într-o zi mai mult de 95 de batai pe minut, scăderea tensiunii arteriale Presiunea este uneori observat.

Nu este stabilit încă din cauze naturale tahicardie sinusală inadecvată, care în cele din urmă dispare și este tratat de mai mulți ani. Pacienții cu tahicardie sinusală inadecvată sunt sensibile la adrenalina si chiar doze mici, poate provoca tahicardie, prin urmare, pot fi utilizate beta-blocante. De asemenea, poate fi utilizat și blocante de calciu, care poate reduce frecventa cardiaca mare, dar sunt folosite foarte rar. Tahicardie sinusală inadecvat pot fi tratate cu cele de mai sus și unele alte metode, dar necesită o bună comunicare între pacient și medicul, deoarece tratamentul progresează pe bază experimentală și necesită o mare încredere. Există alternativă, metoda ca aportul de sare creștere (cu sprijinul medicului), ablatia nodului sinoatrial sau în așteptare, pentru că a demonstrat că boala dispare în timp.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Inappropriate sinus tachycardia

Bradicardie simptome

Bradicardie simptome

Bradycardia symptoms
Bradycardia symptoms
Bradicardia este o aritmie cardiacă, care se caracterizează printr-o emoție foarte lent, în general, mai mici de 60 de batai pe minut. Acest lucru duce la inima nu poate pompa suficient sange bogat in oxigen in organism. Simptomele bradicardie nu sunt aceleași pentru toate persoanele cu boli de inima, pentru unele persoane nu cauza probleme nici simptome apar, în general, oamenii care sunt apt fizic, de exemplu, sportivii care se antreneaza regulat la restul au o emoție foarte lent.

Simptomele bradicardie sunt oboseala, slabiciune, dificultati de respiratie, leșin, amețeli, probleme de memorie și probleme de somn.

Simptom bradicardie cel mai frecvent este oboseala, care apare din cauza ritmului cardiac lent și are loc chiar și în timpul restul. La unele persoane poate provoca o lipsa de putere de a efectua activitatile zilnice.

Simptom, care de asemenea face parte din bradicardie este leșin, care cauzează pierderea temporară a conștienței. Leșin este unul dintre simptomele cele mai periculoase de bradicardie, unii oameni isi pierd complet constiinta, iar unele sunt pe punctul de a pierde constiinta, iar aceasta este o situație foarte alarmantă. În această situație, cel mai probabil, este necesar să se instaleze un stimulator cardiac pentru a controla ritmul cardiac.

La unele persoane cu bradicardie are loc scurtarea simptom de respiratie insotite de durere in piept sau amețeală, care poate duce la pierderea conștienței. Amețeli și dureri de cap pot apărea în orice moment.

Problema cu somnul face parte din simptomele de bradicardie care pot apărea în timpul unor nopți. Acest simptom poate aparea pentru unii oameni, dar nu pentru altele, precum și alte simptome mentionate. La pacienții cu ritm cardiac lent pot să apară tulburări de memorie și provoacă dificultăți în amintindu-ne că duce la confuzie. În cazul în care bradicardia nu simptome evidente, atunci nu aveți nevoie de tratament. Bradicardie severă poate duce la o situație de urgență din cauza lipsei de oxigen la creier, iar moartea poate să apară dacă nu iau tratamentele necesare pentru a ridica ritmul cardiac, este urgent să se răspundă la ritmul cardiac a revenit la normal, cu terapie de șoc, temporar implantare stimulator cardiac, de medicamente date printr-o venă și altele.

Dacă vă confruntați cu simptome de bradicardie, este necesar să se să contactați medicul pentru a determina bradicardie de teste, cum ar fi un test de sânge, electrocardiogramă, ECG de efort, holter de monitorizare, de încercare de masă prelate, electrofiziologie. Șansă să apară simptome de bradicardie mai mare în cazul în care nu există boli de inima, dacă luați anumite medicamente, pentru persoanele de peste 65 de ani si dupa o interventie chirurgicala cardiaca, dupa un atac de cord, sindrom de sinus bolnav, bloc cardiac.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Bradycardia symptoms

VVI stimulatorul cardiac

VVI stimulatorul cardiac

vvi pacemaker
vvi pacemaker
Stimulatorul cardiac VVI este cel mai comun tip de stimulatorul cardiac. Pacemaker VVI este un instrument medical care permite muschiul inimii este de lucru în mod corespunzător. În procedura chirurgicala, un cardiolog specialist, care încorporează VVI stimulatorul cardiac în peretele toracic și stimulatorul cardiac, VVI, cu fire conecta la inimă în camera de sus dreapta inimă sau pe ventriculul drept. Rolul stimulator cardiac VVI că, în cazul în care o inimă se încetinește, sau de a opri, trimite un impuls electric la ventriculul drept și activează inima. Impulsuri electrice de la ventriculul drept trece la ventriculul stâng și se execută astfel fluxul de sânge. Atunci când inima este afectat de un atac de cord sau atunci când se produce bloc cardiac, inima își pierde rolul său de stimulator cardiac natural. VVI stimulator cardiac poate fi necesară în cazul în care acesta este pierdut conducție între camerele superioare si ventriculi sau atrii si ventricule.

Stimulatorul cardiac VVI înseamnă:

V - ventriculului plimba
V - ventriculului simțit
I - Stimularea inhibat dacă bătăi simțit

VVI doar primele trei litere ale codului sistemului de 4,5 sau șase litere ale sistemului de codificare. Alte scrisori indică modificări în stimulatorul VVI, în funcție de rata de modulare sau cereri cardiovasculare în schimbare ale inimii. Cincea scrisoare cazul în care există în legătură cu funcția de anti-tahicardie.

Acest tip de stimulator cardiac poate provoca unele sindromul stimulator cardiac pacienți, în special la pacienții cu boală sinoatrială mai mult de boala atrioventricular. Stimulatorul cardiac VVI ar putea provoca conducere retrograda ventriculoatrial care duce la greață, scăderea tensiunii arteriale si oboseala. Sindromul este cauzat de stimulator cardiac valuri tun atriale urmare a contractions.This simultane atrială și ventriculară determină sânge curge în mod greșit și de producție inima scade. Aceasta afectiune determina prin pacemaker VVI pot fi rezolvate prin reprogramarea stimulatorului cardiac sau de înlocuire pentru un stimulator cardiac bicameral. Pacemaker VVI nu este suficientă atunci când ventriculii nu sunt în stare să bată împreună în cazuri de insuficiență cardiacă congestivă, apoi este necesar un stimulator cardiac bicameral. Posibile probleme în timpul instalării stimulatoare cardiace VVI sunt: ​​colaps pulmonar, infecții, pericardită, embolie de aer, sânge stocarea în cavitatea pleurală și altele.

Dupa operatie, pacientul Agenția de Licențiere Vehicul informează că el are încorporat un stimulator cardiac VVI și, prin urmare l-au eliberat un permis de conducere corespunzător. Ai nevoie de a evita stresul de exercițiu trei-patru săptămâni după instalarea stimulator cardiac VVI după care pacientul poate continua cu activitățile mai fizice, dar ar trebui să fie atenți să nu deteriorați stimulatorul cardiac.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la vvi pacemaker

DDDR stimulatorul cardiac

DDDR stimulatorul cardiac

DDDR pacemaker
DDDR pacemaker
Stimulatorul cardiac DDDR marchează tarife atriale si ventriculare și simțurile în ambele camere ale inimii. Stimulatorul cardiac DDDR are un senzor care înregistrează o nevoie de debitul cardiac mai mare și poate reglementa în mod automat ritmul cardiac. Dacă inima lipsa de stimulatorul cardiac, pacemaker naturale DDDR funcție poate prelua rolul lor și pentru a asigura funcționarea în continuare fără probleme a inimii. Uneori, ele sunt menționate la un stimulator cardiac bicameral cu adaptabilitatea, și pot fi adaptate la nevoile speciale ale fiecărui pacient care are nevoie de acest tip de stimulatorul cardiac.

DDDR stimulatorul cardiac este recomandat pentru tratamentul pacienților cu orice pret cardiacă mai mică de șaizeci de batai pe minut și la pacienții care au sindrom de sinus bolnav, bloc AV, sau ambele dintre ele. Pacientul perfect pentru stimularea DDDR este una cu combinatie de nod atrioventricular sinuatrial și disfuncție nodal în care ritmul DDDR stimulatorul cardiac va restabili capacitatea de reacție și rata de sincronie atrioventricular. Pentru fiecare pacient în mod special un medic au decis că a pacientului ar trebui să fie utilizate stimulator cardiac DDDR luând în considerare avantajele și dezavantajele sau pacemaker camera doar o singură. Stimulatoare cardiace moderne DDDR sunt dispozitive capabile să, complexe, care, cu funcțiile sale noi consolidare a hemodinamicii și de a facilita funcționarea inimii pacientului.

Acronimul DDDR stimulator cardiac este:

D - camera dublă
D - a doua scrisoare indică faptul că este camera simtit
D - Pacers răspuns la senzor (stimulare barca inhibarea și declanșarea)
R - functii de programare (Rate sensibilă)

DDDR pacmaker înseamnă stimulatorului este pacing activitatea electrică în atrium și ventricul și este de detectare activitatea în fiecare dintre ele. Atunci când se percepe un eveniment este de gând să declanșeze un răspuns, fie inhiba sau pur și simplu ritmul si rata este receptiv. Terapia pentru bradicardie cu stimulatoare cardiace rămâne una dintre realizările de asistență medicală mari ale secolului 20. Multe tipuri diferite de dispozitive sunt acum pe piață, ca urmare a descoperirilor fiziologice și avansuri în inginerie.

Majoritatea defecțiunilor sistemului DDDR pacemaker sunt benigne, dar unele pot pune viata in pericol, cum ar fi: colaps pulmonar, sânge construirea în cavitatea pleurală, embolie de gaz, perforare, dislocarea, stimularea diafragmatică, tamponada pericardica, hematom, infectia stimulator cardiac, cheag de sânge ...

După instalarea stimulatorului DDDR poate fi, de asemenea, găsi complicatii cardiace stimulare temporară, cum ar fi, tahicardie entricular, punctie arteriala, colaps pulmonar, leziuni de plex brahial, tahicardie, infecții stafilococice, poziția greșită a stimulatorului cardiac. Ea poate aparea, de asemenea, simptome de sindromul de pacemaker cu privire la lipsa de atrioventricular (AV) sincronie.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la DDDR pacemaker

Pacemaker acumulator de schimb

Pacemaker acumulator de schimb

pacemaker battery replacement
pacemaker battery replacement
Atunci când vorbim despre un stimulator cardiac, de fapt, se referă la sistemul de stimulare: un stimulator cardiac, stimularea electrozi, precum și programul. Două părți ale acestui sistem sunt implantate în corpul: pacemaker-ului și electrozi. Un stimulator cardiac este o carcasa de metal mic format din circuite electronice și baterii. Stimulatorul cardiac, trimite un impuls electric la inima, la ora exactă. Electrozi stimulare a fost izolată de sârmă care transporta impulsuri electrice de la stimulatorul cardiac la inima pentru a determina contractia cardiaca.

Treia parte a sistemului de stimulare, programator sunt de obicei situate lângă spital sau clinica. O asistentă medicală sau medicii folosesc acest computer specifice pentru a controla activitatea unui stimulator cardiac și, dacă este necesar, pentru a ajusta parametrii stimulatorului cardiac.

Un stimulator cardiac este o sursă de energie sistem de stimulare. Acesta conține, de asemenea, în el însuși electronice care decide când să stimuleze inima. În interiorul carcasei de titan sunt stimulatorul cardiac circuitul acumulatorului și electronice. Acumulator stimulator cardiac ofera energie electrică necesară pentru stimularea inimii. Mici, baterie de litiu, de obicei, durează de mai mulți ani. Atunci când bateria stimulatorului este descărcată, este necesar să se facă o înlocuirea bateriei stimulatorului.

Un circuit electric este ca un mic computer din interiorul stimulatorul cardiac. Acesta transformă energia de la baterie stimulatorul cardiac în impulsuri electrice care pacientul nu se simte, deoarece acestea sunt complet nedureroase. Un circuit electric decide când și cu care energia va stimula inima.

Un bloc de conectare este un material plastic transparent, care se află pe partea de sus a carcasei de metal a unui stimulator cardiac. Un bloc de conectare este locul în care electrodul de stimulare este conectat la un stimulator cardiac.

Acumulator de schimb stimulator cardiac procedura

Atunci când semnalul de stimulatorul că bateria stimulatorului este slab, ai nevoie pentru a programa vizite la cardiolog pentru a programa o înlocuire a bateriei stimulatorului. Bateria pacemaker nu se va opri imediat lucrul după semnalizare.

Într-o zi inainte de procedura de înlocuire a bateriei stimulatorului nu mânca sau bea orice lichide.

Înlocuirea bateriei stimulatorului, de obicei, trece prin cicatrice vechi de pe piept de la punerea în aplicare a unui stimulator cardiac. Cand vine momentul pentru înlocuirea bateriei stimulatorului, stimulatorul vechi este înlocuit cu unul nou, și nu doar bateria stimulatorului cardiac. Scoateți stimulatorul vechi și în locul ei a pus un stimulator cardiac nou în cazul în care locul nu a creat probleme pentru pacient. Procedura pentru înlocuirea bateriei stimulatorului cardiac durează aproximativ 30-45 de minute. După schimbarea bateriei stimulatorului, ar trebui să fie limitate mișcări de mână pentru câteva zile. Înlocuirea bateriei stimulatorului este o procedura nedureroasa.

În timpul procedurii de înlocuire a bateriei stimulatorului pacientul va determina să meargă sub anestezie locală sau completă. Dacă un pacient alege un local, recuperarea sa după înlocuirea bateriei stimulatorului este mult mai rapid.

După procedura de înlocuire a bateriei stimulatorului, trebuie să aveți o escortă la casa, pentru că în timpul anesteziei chirurgie este utilizat, nu aveți o escortă, acumulator de schimb stimulator cardiac procedura va fi întârziată. După procedura de înlocuire a bateriei stimulatorului, veți primi un card de identificare temporară pentru stimulatorul cardiac. Recuperarea după un acumulator de schimb stimulator cardiac, de obicei, durează câteva zile.

În prezent, este în curs de desfășurare de cercetare pentru baterie pentru un stimulator cardiac, care ar primi energie de la inima si ar fi o soluție permanentă. Noul baterie stimulatorul cardiac, va fi de 10 microwați, care este destul de suficient pentru funcționarea în siguranță a stimulatoare cardiace. Bateriile de stimulatoare cardiace va fi propulsat de un ritm cardiac în intervalul 7-700 de batai pe minut. Acest interval este mai mult decât adecvat pentru funcționarea în condiții de siguranță.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la pacemaker battery replacement

Pacemaker

Pacemaker

Pacemaker
Pacemaker
Atunci când rata de inima este foarte lent (de obicei mai puțin de 60 bătăi pe minut), organismul nu primeste suficient oxigen. Mai putin oxigen cauzeaza simptome cum ar fi amețeli, oboseală extremă, dificultati de respiratie, sau de leșin. Condițiile în care rata de inima este foarte lent, iar în cazul în care simptomele apar se numește bardycardia, care pot fi vindecate cu un stimulator cardiac.

Inima nu poate lucra foarte încet din mai multe motive.

Sindromul de sinus bolnav (sau nodului sinusal disfuncție) are loc atunci când stimulatorul cardiac, inima lui naturală (nodul sinusal) trimite semnale electrice foarte încet.

Cardiace Bloks apare atunci cand semnalele electrice emise de nod sinusal blocat înainte de a ajunge la camerele inimii.

Cauzele generale de bradicardie

Ereditar inima defect.

Procesul natural de imbatranire.

Un atac de cord, care lasa o cicatrice.

Uneori, cauza reală nu poate fi determinată.

Ce este un stimulator cardiac

Stimulatoare cardiace reduce simptomele de bradicardie prin stimularea inima cu semnale electrice, acele ritmuri care se potrivesc cerintelor metabolice ale organismului. Implantare stimulator cardiac este o procedură simplă și relativ scurt chirurgicale, care se efectuează într-o sala de operatie, sub anestezie locala - pacientul este treaz și conștient, dar în intervenție, ca urmare a anesteziei aplicate, nu simte durerea. În sala de operație stimulatorului este un x-ray, care permite cardiolog vazut introducerea de electrozi în dispozitivele de reglare, inima implantat stimulatorul cardiac, pentru a monitoriza ritmul cardiac al pacientului și instrumente chirurgicale.

Pacemaker procedura

Unul sau doi electrozi de pacemaker este introdus într-o venă în regiunea de mai jos clavicula și strângeți-l până la peretele interior al atriul drept sau camera, în cazul în care acesta este stabilit. Orientare de electrozi la inimă este controlată de radiografii. Generator de pacemaker este implantat în mici "de buzunar", sub piele si se conecteaza la un electrod introdus în inima. Generator de stimulator cardiac este ajustat la optim de lucru, iar apoi buzunar subcutanat este cusută.

Operațiunilor de stimulatoare cardiace, împreună cu setarea, de obicei, durează de la douăzeci de minute la o oră și jumătate, în funcție de tipul de electrozi de pacemaker, și structura pacientului, și, de obicei, aproximativ o jumătate de oră.

In urmatoarele 24 de la 48 de ore, pieptul pacientului cu un stimulator cardiac implantat care rămâne parțial imobilizat într-un bandaj care ar trebui să existe sac cu nisip. Pacientul nu trebuie să ieși din pat 24 de ore după operație stimulatorul cardiac, pentru electrod la inima nu ar fi mutat din locurile optime. Pacientul rămâne în spital, sub supraveghere medicală timp de mai multe zile. După eliberare, pacientul ar trebui să vină de controale regulate pe baza unui program stabilit de medicul - un cardiolog.

Fiecare pacient primeste de la descărcarea de gestiune card de identificare tipărite, precum și pentru anumite tipuri de stimulatoare cardiace și o specială "magnetică" carte - ca un credit - în cazul în care datele sunt stocate electronic pe implanturi cohleare. Pacientul care a fost implantat un stimulator cardiac ar trebui să întotdeauna cu el cardul, în cazul unor probleme de sănătate neprevăzute, și chiar și cei care nu au o legătură directă cu funcționarea stimulatorului cardiac.

Verificarea funcționării și înlocuirea eventuală a unui generator de stimulator cardiac

Un pacient care a implantat un stimulator cardiac ar trebui să participe periodic la controale regulate de întreținere, pentru a verifica corectitudinea pacemaker-ului și starea bateriei sale. Acestea verifica regulat-up-uri, în general, medicul specialist care a efectuat programul de implantare. Dacă aveți orice probleme, și trebuie să fără ezitare să contacteze imediat medicul, care controlează stimulatorul cardiac.

Bateria durează de mai mulți ani, în funcție de viteza de uzură, modele și moduri de lucru stimulator cardiac. Bateriile moderne pot dura peste zece ani, dar asta nu înseamnă că ar trebui să ignorăm controalelor periodice și așteptați ca acumulatorul să se descarce complet. Deoarece bateria este fixată în carcasa generatorului atunci ai nevoie pentru a schimba întregul generatorul.

Primele semne ale bateriei stimulatorului cardiac scăzut va stabili medicul cardiolog înainte de a te simți chiar nici un simptom. Generator de înlocuire ca urmare a deteriorării bateriei va fi de acord cu medicul dumneavoastră, care va stabili că este necesar și programare. Înlocuirea singur este o procedura chirurgicala minora, există mai simple și mai scurtă decât implantare. După înlocuirea pacientul stimulatorului generatoare de obicei, se duce acasa in aceeasi zi, se poate să rămână o zi sau două.

Stimulatorul cardiac este cu structura sa, protejate de interferențe care ar putea provoca dispozitivele electrice din apropierea ta. Cu toate acestea, în cazul în care credeți că acest lucru ar putea fi cauza amețeli dvs. ocazional sau palpitatii, pur și simplu mutați departe de aparatele electrice sau opriți-l. Dacă există interferențe se va opri și stimulatorul cardiac va continua să funcționeze normal. Aparate electrice nu pot deteriora permanent stimulatorul cardiac. Cele mai multe dispozitive electrice de zi cu zi cu care vine în contact este sigur și nu va interfera cu stimulatorul cardiac.

Pacemaker costul

Preturile variaza de la 30.000 dolari stimulatoare cardiace este de la 40.000 dolari, plus costul suplimentar al procedurii de stimulatorul cardiac, în funcție de locul în care persoana primește un stimulator cardiac.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Pacemaker

By-pass coronarian

By-pass coronarian

bypass
bypass
Un by-pass coronarian este o intervenție chirurgicală pe inimă pentru punte ingustarea arterelor coronare - vasele de sange care alimenteaza inima. Pentru a evita acest tip sunt utilizate artere sau vene prelevate de la alte locuri ale corpului în cazul în care prezența lor nu este necesară. Bypass sunt folosite de sânge, de mai sus strictură, duce la îngustarea de mai jos. Astfel, inima devine suficient oxigen necesar pentru funcționarea normală.

Bypass pe inima este o operațiune care pacientul trebuie să asigure funcționarea normală în viața de zi cu zi. Bypass rezolvă durerea de angină pectorală, infarct miocardic împiedică, și la pacienții care sunt deja după miocardic a preveni deteriorarea în continuare a funcției miocardice. Din cauza gradului de by-pass coronarian boală este procedura cea mai frecvent efectuate chirurgicale în lume.

Navele utilizate pentru by-pass mentionat ca grefe. Există două tipuri de bază de grefe de by-pass: venoase și arteriale. Venos trece grefe, din cauza caracteristicilor sale de un zid de calitate scăzută și introduse pe vasele coronariene de mai mică importanță. Grefe arteriale by-pass sunt mai lungi și să ofere o mai bună supraviețuire. Bypass artera este cel mai frecvent utilizate și plasate pe partea din față a sucursalei ventriculare a arterei coronare stanga. Se hrănește peretelui toracic anterior, din care să decoleze și ușor de transferat la inima. Acesta este larg acceptată și mod de aproape obligatorie a punte fata ramuri ale ventriculului stâng arterelor coronare.

Bypass Chirurgie durează, de obicei, 3-5 ore și în timpul procedurii pacientul este sub anestezie generala. Operatie de bypass începe cu activitatea paralelă privind pregătirea piept și extremităților (brațe sau picioare), din care se iau grefe arteriale sau venoase. Lucrările la piept, începe cu o deschidere sternului, care se taie pe verticală, precum și cu ajutorul unor instrumente special concepute, marginea sternului să se mute în afară. Acest lucru permite chirurgului acces gratuit la cavitatea pericardică (pericardul), deschizându-l ajungem la inima.

In timpul interventiei chirurgicale by-pass, inima este in repaus, precum și toate funcțiile vitale sunt acceptate de dispozitiv pentru circulația extracorporală. Acest dispozitiv ofera oxigenarea artificiala de sange prin nivel fiziologic, iar debitul prin toate părțile corpului, așa că este de înțeles de ce această mașină este numit argou artificială Această formă de circulație artificială "inima-plamani." Și permite reglarea temperaturii corpului este coborâtă la nivelul de hipotermie ușoară, moderată sau profundă clemă vasculare este plasat pe aorta ascendentă a inimii, care este separat de circulația circulația sistemică rămasă.. În acest fel este posibil pentru a opri inima, cu administrarea de frig potasiu în arterele coronare. Inima devine imobil și relaxată, pentru că inima se oprește în faza de diastola care vă permite să lucreze într-un domeniu operativ liniștită.

Chirurgul by-pass coronarian începe o operație pe inimă la suprafață, chiar deasupra, arterele coronare, cu o mică tăietură (incizie). Incizia se extinde cu o pereche de foarfece speciale pentru o lungime de 5-8 mm, iar apoi vas de sange donatoare (artera sau vena) se bucură de o materiale speciale pentru suturi arterei coronare. După încheierea intervenției chirurgicale pe inimă, cu eliminarea clema aortica va fi stabilit circulatia sangelui normala in arterele coronare. Prin plasarea scurge în pericard și fire de pacemaker temporar duce în faza finală a operațiunii. Piept este închisă și pacientul este transportat la secția de terapie intensivă, și se termină, astfel, operatie de bypass.

În cele mai multe cazuri, de rutină by-pass chirurgie pe cord deschis, nu are nevoie de o transfuzie de sânge. În cazul în care este nevoie de o transfuzie, aceasta implică un anumit risc. Măsuri speciale sunt puse în aplicare pentru a preveni transmiterea de materiale infecțioase în sânge.

By-pass este de obicei efectuat pe inima sa oprit. Dar, în unele cazuri, este posibil să se facă derivația pe o inima de lucru. Operatiuni pe așa-numita. Inima bate efectuat la pacienții care necesită un număr mai mic de by-pass sau la pacientii cu risc, dacă este posibil.

Pacientul trebuie să știe că numărul de Embedded ocolitoare este relativă, și nu corespunde întotdeauna cu severitatea bolii. Pacient care a primit patru bypass nu este neapărat "bolnav" decat cei care au primit doar un singur by-pass. De stat al arterelor coronare, funcția ventriculului stâng și comorbiditati determină severitatea pacientilor de chirurgie cardio.

Durata de by-pass depinde de mai mulți factori. Unul trebuie să țină cont de faptul că, cu un chirurg de by-pass doar îngustarea pod, dar nu se poate opri progresia bolii, si ingustarea noi pot să apară în timp sub by-pass. De asemenea, unele vene trece mai scurtă decât arterială. Utilizarea artera pe ramura ventriculară partea din față a arterei coronare stanga e sfântă. Pacientului dupa operatie by-pass trebuie să schimbe fundamental modul lor de viață și dieta pentru a prelungi durata maximă de by-pass.

Minim invaziva interventii chirurgicale de bypass inima are aceeași eligibilitate pentru pacient, precum și convenționale chirurgie pe cord deschis de bypass, dar are avantajul că poate fi efectuată pe inima bate. Pacienții care au minim invaziva interventii chirurgicale de bypass cardiac au o recuperare mai ușoară și mai scurtă și mai puțină durere in timpul respiratiei profunde după intervenția chirurgicală. Minim invaziva interventii chirurgicale de bypass cardiac aduce si alte avantaje, cum ar fi sejur mai scurt spital dupa o interventie chirurgicala, mai putine sanse de infectie, sangerare mai putin, și mai puțin costisitoare.

Complicatii dupa operatie by-pass cord deschis se poate manifesta în diferite grade. Cu toate acestea, una dintre cele mai simple de clasificare a complicațiilor este clasificarea lor în două grupuri: letale și non letale. Sub complicații letale înseamnă complicații letale au fost cauza directă a decesului a pacienților, și din fericire, acestea sunt rare. În al doilea caz, este de complicații minore care nu amenință în mod semnificativ pacientului și nu influențează tratamentul și reabilitarea lor. Problema mare apare în cazul în care nu sunt complicații letale nu au recunoscut timp si "Domino" de plumb principiu perturbări grave în organism, care, în unele cazuri sunt mortale. Cele mai frecvente complicații în timpul by-pass by-pass chirurgie pe cord deschis ca infarct miocardic, infarct cerebral, probleme neurologice, probleme pulmonare, infecții, tulburări hemoragice, și coagularea sângelui.

Recuperarea dupa operatie by-pass pe cord deschis are mai multe etape și este influențată de ambele caracteristicile individuale ale pacientului, precum și tipul și severitatea operațiunii. Dupa operatie by-pass, pacientul se simte mai rau, dar acest lucru este doar temporar, ca urmare a unui traumatism în timpul intervenției chirurgicale de bypass. De aceea, în toate spitalele cardiace efectua pregătirea preoperatorie a pacientului. Aceasta include nu numai igienic și pregătirea dietetic al pacientului, dar, de asemenea, o serie de discuții în care testarea și pregătirea psihologică a pacienților pentru interventii chirurgicale by-pass. În timpul șederii sale la clinica, pacientii sunt introduse treptat pentru a în timpul intervenției chirurgicale de bypass, la tratament în unitățile de terapie intensivă, precum și măsurile de reabilitare postoperatorie precoce. Medicii si asistentele medicale, cu sfatul lor și îndrumare vă afectează pregăti mai bine pacienții să se întoarcă acasă și la adaptarea lor rapidă la mediul în care au trăit înainte. Recuperarea de la interventii chirurgicale de bypass durează câteva săptămâni, în funcție de dacă acesta este deschis by-pass chirurgie cardiaca minim invaziva sau by-pass interventii chirurgicale cardiace. Dupa operatie de bypass trebuie să aibă grijă de colesterol din sânge ridicat și un regim alimentar adaptat la această problemă. Dupa operatie de bypass, este important să se acorde o atenție la hipertensiune arteriala. Pacienții dupa operatie by-pass ar trebui să exercite în mod regulat și să mențină o greutate corporala sanatoasa. Pacientii cu interventii chirurgicale by-pass, de asemenea, ar trebui să fie vizitate în mod regulat medici, pentru a controla stresul, să ia parte la programe de reabilitare, și regulate pentru a controla un zahar din sange. Pacienții dupa operatie by-pass ar trebui să acorde o atenție la complicații posibile și să raporteze orice schimbare de medicul cardiolog. De asemenea, pacienții trebuie să poarte suport elastic la punctul în cazul în care venele de la picior a fost eliminat. Cavitatea toracică au nevoie de mai multe luni pentru a recupera de la operatie by-pass. Dupa operatie by-pass, pacienții pot duce o viață normală doar în cazul în care urmați sfatul unui medic despre o viață sănătoasă. Dupa operatie by-pass, pacienții sunt libere de angina pectorala si au un risc mai mic de apariție a infarctului miocardic.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la bypass

Stent coronarian

Stent coronarian

Coronary stent
Coronary stent
În ultimii cincisprezece ani nu a fost frecventă boală aterosclerotică cardiovasculare, inclusiv o blocare parțială sau completă (stenoză) a arterelor care alimentează creierul cu sânge. Dintre aceste patru artere, în cele mai multe cazuri, față, se îmbolnăvesc - o artera carotida, de obicei, mult mai mare în diametru decât ultima - vertebrale, ceea ce duce la fluxul de sange deranjat și o serie de consecințe de care cu siguranță cea mai gravă - accident vascular cerebral. Cei mai importanți factori de risc pentru dezvoltarea unui blocaj parțială sau completă a arterei carotide: hipertensiune arteriala, diabet zaharat și grăsimi crescute de sânge. La unii pacienți, există doar un singur factor, unii doi, trei, ceea ce înseamnă că va fi aproape inevitabil primi bolii aterosclerotice, singura întrebare este când. În afară de acestea, există factori de risc, cum ar fi patrimoniul mai mic, modalitati de a trai, activitate fizică scăzută, stresul. . .

Încorporarea stent coronarian începe, precum și angiografia coronariana. Unele dintre arterele din zona abdomenului, pe încheietura mâinii sau a brațului este perforat. Firul este introdus in artera prin care, cu cateter vine la începutul arterelor coronare, care este chiar deasupra valva aortica. În timpul stent coronarian pacientul este treaz tot timpul în contact cu echipa care a efectuat procedura. Această procedură se numește punct de vedere tehnic de intervenție coronariană percutanată (PCI), precum și domeniul de cardiologie interventionala.

După ce cateter a fost adus la începutul poziției cateter artera, bun de cateter coronare confirmă intravenoasa de contrast in artera. Un om are două artere, stânga și dreapta, care se împarte în artera descendentă anterioară și circumflex. Prin interiorul unui cateter in artera coronara se introduce firul coronarian. Ea este făcută din oțel, dar cu un cap special concepute, care poate fi moale sau tare, in functie de ce fel de schimbări pe vas de sange. În interiorul arterelor, prin fir coronarian introduce toate celelalte sisteme: baloane, stent coronarian, sisteme de aspirație a cheagului de sânge, de tăiere sisteme de placi, sisteme de măsurare a severității stenozei și chiar o sondă cu ultrasunete special care poate capta interiorul coronarian arterelor.

Schimbările de pe arterele coronare pot varia de la ușoară până la un blocaj complet al unui vas de sânge. Odata ce firul trece îngustarea sau blocarea, balonul este setat la lovit greutatea lipidelor, împins la perete și a face loc pentru stent coronarian. Baloane umfla la presiuni foarte mari, care variază de 10 - 20 atmosfere. Pentru a ilustra, într-o presiune anvelope auto este de doi la trei atmosfere. După pregătirea navei, într-un stent coronarian nava este introdus.

Un stent coronarian este un metal mic proteză ca un izvor de la un pix. Vas de sânge vine montat pe un balon și după ce inflația a balonului rămâne pentru totdeauna în interiorul vaselor de sânge. În timpul implantare de stent coronarian o varietate de complicatii sunt posibile care necesită intervenție medicală, de rar din alte domenii: chirurgie cardiaca chirurgie vasculară de transfuzii, etc Echipa care efectuează PCI trebuie să fie pregătite să recunoască și să se ocupe cu orice complicații care pot apărea în timpul performanța procedurii.

După implantare de stent coronarian, există două probleme. Prima problemă este tromboza, care este. Formarea unui cheag de sânge în stent coronarian. Împotriva acestei probleme, ne luptăm terapia duala antiagregant plachetar. O altă problemă este reacția vas de sange in prezenta stent coronarian, care este, desigur, un corp străin. Această problemă este deosebit de pronunțată la pacienții cu diabet zaharat, cu leziuni lungi în vasele mici de sange. . . Acesta este motivul pentru Stenturi coronariene sunt folosite impregnate cu substanțe speciale, care previn și reduc vas de sange de reacție.

Dovezile colectate arată că artera carotida stenting cu siguranță mult mai puțin sigură decât endarterectomy carotide la pacientii cu stenoza simptomatică și asimptomatică artera carotida. Ratele de accident vascular cerebral si deces au fost mult mai mare la pacienții cu stent-o artera carotida implantat, comparativ cu cei tratați cu endarterectomy.

Procedurile de diagnostic ia, în medie, 15-30 de minute, și terapeutice, punerea stent, de obicei, 30-60 de minute. Proceduri mai complexe, atunci când sunt puse stenturi coronariene mai multe, poate dura mai mult de doua ore. Pacientului după 24 de ore este eliberat pentru a merge acasă. Pacienții cu infarct miocardic acut, spitalizarea este prelungit la câteva zile după procedură. De control la medic, se recomandă cel puțin două ori în primii doi ani.

După o implantare de stent coronarian într-o arterei coronare, pacientul trebuie să ia în mod regulat pentru a lua terapie antiplachetară dublă de mai multe luni la un an, uneori mai mult, în funcție de când a fost instalat stent. Aceasta terapie este extrem de important, având în vedere că una dintre complicatiile de tromboza, care pot să apară în prima zi, prima săptămână, dar după o lună. Orice întrerupere a terapiei antiplachetare în mod voluntar dublă, fără consultări cu un cardiolog, poate duce la apariția trombozei de stent coronarian.

După ce pacientul coronarian implantare de stent nu ar trebui să fie supus la efort fizic, inclusiv: Stenturi ordinare la trei luni și șase luni pentru filmat. Sub efort înseamnă ridicarea și împingerea de încărcare marfă = efort care necesită mai multe tensiuni fizice. Respirație profundă obișnuită de aer înainte de activitatea fizică, lung urcatul scarilor, mersul cu bicicleta și să accelereze deal. Efort fizic excesiv poate condiționa formarea trombilor la locul de montare de stent.

Ne cerem scuze pentru orice greșeli de ortografie. Această pagină este tradus de la Coronary stent
Close